Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Andrzej moglbys mi pomoc?

Ściagnąłem ten patch i tego fishbota.

Wypakowalem wszystko do folderu z m2 .

Otwieram plik AB xFishbot Launcher

wyswietla sie okienko tam cos sie laduje, potem mnie pyta czy uruchomic

piszę wtedy T i klikam enter

Następnie wyswietla sie okienko z bialym tlem i na dole jest napisane ze rozszerza się jakis plik.

potem szybko wyskakuje okienko uruchamianie...

i potem " ?? ?? "

klikam : Tak

znika. i po chwili się pojawia " ?? ?? ??? ??? ? ??? " ://

Mam windowsa XP.

uruchamialem to z wlaczonym metkiem ;p

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie włączam metina przez ten metin2fishbot wciskam y i enter loguje się na konto zakładam wędkę i co dalej niema żadnego okienka ?????? co mam robić ?

Opublikowano

A ja mam taki problem wszystko fajnie ładnie pobrane odpalam bota informacje po niemiecku klikam ok ok i nic nie wyskakuje okienku z którego uruchamia się bota wie ktoś o co chodzi ?? :./

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam taki problem wszystko fajnie ładnie pobrane odpalam bota informacje po niemiecku klikam ok ok i nic nie wyskakuje okienku z którego uruchamia się bota wie ktoś o co chodzi ?? :./

ANDRZEJ RATUJ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ANDRZEJ RATUJ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hehe, juz dziala i mysle ze wiem w czym byl problem chociaż nie jestem pewien. Wcześniej nie mogłem tego odpalić bo chyba w prawym dolnym rogu ekrany przy godzinie miałem odpalone to patchowanie czy jakos tak a teraz gdy tego nie mam wszystko działa :) Jak by coś nie działało bede pisał :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ANDRZEJ RATUJ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po wciśnięciu "Ok" w niemieckim oknie masz kliknąć na okno metina :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Po wciśnięciu "Ok" w niemieckim oknie masz kliknąć na okno metina :D

andrzej mozesz mi pomoc włączam metina przez ten metin2fishbot wciskam y i enter loguje się na konto zakładam wędkę i co dalej niema żadnego okienka ?????? co mam robić ?

Opublikowano

Moze za malo twoich tematow przestudiowalem ;) ale FB mi nie dziala i nie wiem co mam robic; /

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Przeczytałem prawie wszystkie posty (8 już mi się nie chciało) wszytko mam oraz robię jak powinno być a wyskakuje mi taki błądthumb.jpg Da się to tylko wyłączyć poprzez menadźer zadań nie posiadam dysku D:\ Mam tylko dysk C:\ i tam wszystkie pliki (wiem niebezpiecznie powinienem mieć dwie partycje itd.)

Co robię nie tak ??

ps: Najnowszy framework lub reset kompa zadziałał :) dzięki

Opublikowano

Wczoraj na noc zostawilem tego fb wszystko wporzadku dzialalo zlowilem 15 malzy a dzis chce zostawic wlaczam metina loguje sie wlaczam fb naciskam ok poznije te dll wyskakuje naciskam ok laguje mi na 10 sekund i nic niema

Poprawka działa ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema. więc tak chciałbym przedstawić mój problem, dotyczący Patcha 1,6 xangelbot by andrzejt17 :rolleyes: .

Więc tak

-Pobrałem patcha

-Pobrałem xangelbota v,6

- instalacja patcha do pliku mt2_pl

-uruchomienie patcha./ i do tego czasu idzie wyśmienicie

------------------------------------------------- --------------------------------2

-w programie pisze t następnie klikając enter łącze się klientem gry.

-loguje się na postać

-staje z wędką przy wodzie

-odpalam xangelbota

-1 informacja po niemiecku klikam ok

-włączam klienta

-2 informacja po niemiecku klikam ok

- i tu jest właśnie problem nie wyskakuje okno które umożliwia uruchomienie silnika bota :(

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najgorsze jest to, że bot działał poprawnie do czasu gdy nie byłem zmuszony z formatować komputera.

Może to brak jakiegoś programu, kodek. ? lub to jakiś głupi błąd który wynika z mojego braku doświadczenia ?

Nie mam pojęcia! mam nadzieje, że uda wam się do tego dojść ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam inny problem :( :

beztytuulwds.jpg

Mam Viste Home Premium SP2, ale u kumpla z tym samym OS wszystko śmiga... Uruchamiam jako administrator, ze zgodnością i nic... :(

Proszę o pomoc!

18706.png

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Andrzejt, + i 5 dla ciebie :*** Wszystko działa tak jak powinno i git :P

18706.png

18413.png

33625.gif

33669.gifJEŻELI POMOGŁEM, NIE BĄDŹ ŻYŁA I JE#N#J "LAJKA"

33278.png

30497.png

33662.gif

33723.png

Opublikowano

CHŁOPIE KOCHAM CIE SZUKAŁEM Z 4 5 GODZIN ŻEBY DZIAŁAŁO I DZIAŁA DZIENKUJE WIELKE DZIENKI NARESZCIE BEDE MOGŁ SIE ODROBIC THX THX THX THX WIELKIE THX @@@@@@@@@@ZIOM @@

Mój Sprzęt :

Procesor : AMD Phenom II X4 840 3,2 GHz

Płyta Główna : Crosshair IV Formula

Ram : 4GB 2x2 GB Patriot Gamming

Karta Graficzna : Asus GeForce 465 GTX

Dysk Twardy : 1000 GB = 1TB

Zasilacz : Crosshair 430 CX

Obudowa : Cooler Master 330 Elite

Monitor : Benq FP7IG+ 17

Klawiatura : A4TECH Dla graczy..

Mysz : A4TECH X7 X747 Blue Fire

ZBIERAM + !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Siema. więc tak chciałbym przedstawić mój problem, dotyczący Patcha 1,6 xangelbot by andrzejt17 :rolleyes: .

Więc tak

-Pobrałem patcha

-Pobrałem xangelbota v,6

- instalacja patcha do pliku mt2_pl

-uruchomienie patcha./ i do tego czasu idzie wyśmienicie

------------------------------------------------- --------------------------------2

-w programie pisze t następnie klikając enter łącze się klientem gry.

-loguje się na postać

-staje z wędką przy wodzie

-odpalam xangelbota

-1 informacja po niemiecku klikam ok

-włączam klienta

-2 informacja po niemiecku klikam ok

- i tu jest właśnie problem nie wyskakuje okno które umożliwia uruchomienie silnika bota :(

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najgorsze jest to, że bot działał poprawnie do czasu gdy nie byłem zmuszony z formatować komputera.

Może to brak jakiegoś programu, kodek. ? lub to jakiś głupi błąd który wynika z mojego braku doświadczenia ?

Nie mam pojęcia! mam nadzieje, że uda wam się do tego dojść ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.Mam problem z FB włączam idzie dobrze tyle że po 5-10min zarzuca i zaraz wyciąga przynętę i stoi...I nie mogę włąćżyć 2 kont bo 1 konto wyłącza mi (wyskakują ?????? ?????)

Za Pomoc THX :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...