Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry Andrzej za ten spam jaki sie tu robi w pewnym sensie przezemnie ale znow ten sam blad mimo odswiezenia linku ;/

http://yfrog.com/n5angelbotproblemp

Powyzszy link przedstawia screena z bledem jaki wyskakuje.

Wie ktos o co comone?

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Sorry Andrzej za ten spam jaki sie tu robi w pewnym sensie przezemnie ale znow ten sam blad mimo odswiezenia linku ;/

http://yfrog.com/n5angelbotproblemp

Powyzszy link przedstawia screena z bledem jaki wyskakuje.

Wie ktos o co comone?

Ty, może Ty masz dysk jebnięty? Weź pobierz HD Tune i przeskanuj go sobie.. tak na wszelki wypadek.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

pewnie ci podczas sciagania antyvir blokuje i wywala plik i masz blad archiwom wylacz antyvira i sciagnij mialem to samo ja kdzial prosze +

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

Ach. GData wykrywa trojana :(

FB ma "trochę" tego złośliwego kodu...

Opublikowano

Działa piknie :D

0 problemów, nie wiem co wy ludzie macie za problemy :D

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Witam :)

No to ja już któryś raz mam taki problem, iż nie pokazuje mi się okno z FB ;x Co byście na to poradzili ? Wrzucam ss'a, w komunikacie klikam Ok i nie pokazuje się okno.

http://yfrog.com/j4beztytuutixj

Pozdrawiam, Patologg.

Pewnie brak Ci frameworka.

Po kliknięciu tego powinieneś pokazać okno metka i powinno się pokazać okno bota.

Opublikowano

Hm a mgół by ktoś napisać jaką ustawic prędkosć wyciągania wędki +5 i zarzucania ?

Z góry dziękuje.

A no i działa ładnie leci + ^^

11349-213b1360566d8f14bfb4df7e53b71823.gif
Opublikowano

Okno sie tez nie pojawia jak sie nie otwiera jako admin.

Bo musi być jako admin...

Czasy wędek są gdzieś już na forum.

Opublikowano

Mi nie dziala na Viscie HB <_< a to musi być tylko metin2 PL bez kamer moda i easymetin2?JAKO ADMINISTRATOR nawet sie nie otworzy wyskocza te 2 okienka po niemiecku i NIC a mam service packa 1 i net farameworka

Opublikowano

Mi nie dziala na Viscie HB <_< a to musi być tylko metin2 PL bez kamer moda i easymetin2?JAKO ADMINISTRATOR nawet sie nie otworzy wyskocza te 2 okienka po niemiecku i NIC a mam service packa 1 i net farameworka

Jak masz FrameWorka 3.5 wgraj SP 2/3 powinno być dobrze to może przez SP taki problem

Jak masz nowego metka (najlepiej nowy bo czysty) to wgrywasz TO Z POCZĄTKU TEMATU URUCHAMIASZ METKA PRZEZ xAb FishBot LAUNCHER jak podałeś poprawną ścieżkę dostępu do metka przy instalacji to powinien włączyć ci się metek logasz postać (pomijam uposarzenie postaci wędka papka,robaki), wtedu masz taki plik exe xLoader klikasz go wyskakuje ci wpierw prośba o aktywowanie okna metka (poprostu klikasz na metka okno) wyskakuje ci 2 okno klikasz ok i gra gitara. Twoj problem to chyba SP.

Opublikowano

Witam mam problem z FB gdyż nie moge odpalić xLoadera przez administratora bo wyskakuje mi błąd: " nie można zalogować się do: ograniczenie konta użytkownika. Do możliwych prrzyczyn należą: niedozwolone puste hasła ograniczanie godzin logowania lub wymuszanie ograniczanie zasad." Proszę pomóż mi jakoś. Ja w tych sprawach jestem baaardzo słaby więc jakbyś mogł jakimś prostym językiem mi to wytłumaczyć ;] z góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam problem z FB gdyż nie moge odpalić xLoadera przez administratora bo wyskakuje mi błąd: " nie można zalogować się do: ograniczenie konta użytkownika. Do możliwych prrzyczyn należą: niedozwolone puste hasła ograniczanie godzin logowania lub wymuszanie ograniczanie zasad." Proszę pomóż mi jakoś. Ja w tych sprawach jestem baaardzo słaby więc jakbyś mogł jakimś prostym językiem mi to wytłumaczyć ;] z góry dzięki.

Format. Masz nałożone restrykcje na system i jak dobrze zakładam nie będzie się dało tego naprawić (w większości przypadków powodują to wirusy).

Prościej się nie dało.

Opublikowano

Chcę ściągnąć tego patch jeszcze raz ale z hotfile nie mogę bo pisze że coś pobieram. WTF? ja nic nie ściągam.

17191.png

30333.png

29082.gif

spx5ki5gp5.jpg

Opublikowano

Up , pewnie masz neta osiedlowego...

Do do fish bota , wszystko ładnie pięknie... do czasu ... znaki zapytania , kiedy naciskam na start -,-

trolololo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...