Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
^^ mam to samo ;p

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie Tadeuszu tez to mialem i pobrałem te pliki od nowa wrzucilem je jeszcze raz (zamieniłem) i smigało0 :D

Spróbujcie.

Chyba że niezadziała to jeszce raz metina zainstalujcie i miejcie jedynie mod kamera bez innych.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi fb sie wlacza ale jak klikam start (F6) to mi takie okienko wyskakuje keine koder gefunden (czy cos podobnego) i niewiem o co biega , jeszcze z tydzien temu dzialalo :P

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

ja zrobiłem tak i mi śmiga, a mianowicie:

- ściągnąłem http://www.mpcforum.pl/topic/120661-meitn2mod-pl-aktualizacja/ i wypakowałem do folderu z metkiem i zastąpiłem pliki jeśli wyskoczył taki komunikat

- ściągnąłem oba pliki z tego tematu

- xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL zainstalowałem w folderze z grą

- xAngelBot 2.6 PL by srulian wypakowałem do folderu z grą

- grę odpalam nie z ikonki na pulpicie tylko z pliki w katalogu z grą Metin2mod.exe

- po zalogowaniu i wyborze postaci zakładam wędkę kupuje przynętę minimalizuje metka i odpalam plik xLoader v2.6.exe

- wyskakuje 2 komunikaty klikam ok i wyskakuje FB który już każdy ustawia jak chce

Nie wiem czy pomogłem i czy te wszystkie pliki są potrzebne ale ja tak mam i mi działa.

Jeśli pomogłem daj + jeśli są jeszcze jakieś pytania pisać postaram się pomóc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi już działa sam do tego doszedlem ;p

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Siema, jak włączam FB na modzie kamera to normalnie sie wlacza ustawiam biore zacznij no i zlowi raz potem zalozy papke albo robaka i koniec stoi co mam zrobic zeby łowic caly czas ciagiem ???? pomocy :))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie za każdym razem po założeniu robaka chwile stoi zanim zarzuci wędkę, więc może poczekaj na chwile. Włącz FB ustaw jak tam chcesz i sprawdź efekt jego działania po jakiś 5 min.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli macie problem z ???????? to zróbcie taki manewr:

- Wejdzcie do folderu głownego Metin2 ( po zainstalowaniu patcha Andrzeja )

- Kliknijcie prawym na xAB FishBot Launcher

- Następnie wybierzcie opcje Wyślij do > Pulpit ( utwórz skrót )

- Uruchamiajcie ten programik z pul[pitu,a później xangelbota v 2.6 ( również od Andrzeja )

FISHBOT MUSI BYĆ W JEDNYM FOLDERZE NA PUlPICIE !!! NIE W PACZCE !!!!! DLL RÓWNIEŻ

Jeżeli się sprawdza liczę na +

18706.png

18413.png

33625.gif

33669.gifJEŻELI POMOGŁEM, NIE BĄDŹ ŻYŁA I JE#N#J "LAJKA"

33278.png

30497.png

33662.gif

33723.png

Opublikowano

mam male pytanko . Czy to nie ma keylogera? Bo angelbot np mial Odp plz

Nie nie ma keylogera. 

Opublikowano

A ja znowu mam problem. :/ Tyle że teraz inny. Mianowicie na początku jest wszystko ładnie, odpalam metka, bota, łowi jakiś czas właśnie tu jest różnie np, odpalam bota koło 15 chodzi wszystko ładnie jak siedzę przy kompie i gdy koło 23 idę spać ( bot nadal nieprzerwanie działa) zostawiam go na noc, a gdy rano z nadzieją iż się trochę wzbogacę włączam monitor ?????? Po stracie robaków myślę że coś koło godziny od wyłączenia monitora bot skończył łowić ryby ;/ Co może być nie tak ?? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

LECI BIG + B)

Sieć Serwerów ZbytowniA.pl

Nazwa serwera: ZbytowniA.pl [Call of Duty MEGA XP]

IP serwera: 188.165.224.136:27056

Typ serwera: Steam/NonSteam

Tryb Rozgrywki: COD

Ilość slotów: 32

Godzinny uptime: 24/7

Friendly Fire: Nie

Rekrutacja na adminów: TAK

Forum: www.ZbytowniA.pl

Monitor serwera:

b_350x20_CFFAD41-E98100-000000-591F11.png

ZAPRASZAMY !

Opublikowano

Proszę o inny server do pobrania xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL, ponieważ coś mi nie działa z tamtym serverem.

99% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce, nie zdejmuj już za późno

nfsw_ADI292.png

Opublikowano

Siemka mam ten sam problem co inni uruchamia sie metin2 loguje sie i wyskakuje po niemiecku i dalej nic ;/ nie pokazuje się okna konfiguracji metin uruchamia się przez xAB FishBot Launcher mam angielskiego Windowsa 64 bit

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...