Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to i xAngelBota z tematy sruliana (dział hacki boty itp)

twardy - nie wiem <bezradny> :(

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

A mi wyskakuje takie okienko po otworzeniu tego Launchera

Beztytulu_ehrsnn.jpg

Uruchamiam przez administratora i nic ;.

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

@twardybt - nie

@BonieQ - jesteś pewien, że to przez lauchera a nie easymetin? Launcher nie robi żadnych operacji na istniejących plikach gry.

@FluS - klikasz ok i klikasz na okno metina w którym bedziesz łowić.

Opublikowano

andrzejt klikam na to okno pozniej na okno metka, metek sie wlacza pozniej minimalizuje i wyskakuje drugie okno klikam ok i nic sie nie dzieje... ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

andrzejt17 mam ten sam problem co FluS, odpalam plik xLoader v2.6.exe wciskam ok, wybieram okno metka i wyskakuje mi taki napis: "Das Metin2 Fenster wurde gewahlt und die DLL wird nach drucken von OK geladen"

Nie wiem w czym jest problem, ale zdaje mi sie ze robie cos nie tak bo jakims dziwnym trafem wczoraj wieczorem bot mi sie włączył i łowiłem sobie przez noc a dzisiaj ni jak nie chce sie włączyć. Pomóż

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up

po tym komunikacie Klikasz OK i powinno śmigać.. :P (albo OK i na okno metina) mi tak działa. ;-]

Opublikowano

A mi niestety nie śmiga :/ Klikam OK i nic, a jeśli wcisnę OK i na okno metina to poprostu włącza mi sie metin jak bym nigdy nic nie odpalał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hej Mistrzu ale ten Fishbot dzila na metku z hackshieldem? Czy trzeba miec bez i obejscie zrobic ?

Jak byś tak mógł dać maly opis gdzie to zainstalować dla laika :)

wyskakuje że uruchaminie tej aplikacji nie powiodło sie ponieważ nie znaleziono jakiegoś DeviL.dll

Początkowo przy instalacji jest do folderu Metin2... zapewne nie zmieniłeś na Metin2_PL bo taki jest folder metina xD ja też tak miałem xD

Zbieram +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Jaanko - wejdź do c:\program files\easymetin2\tools i stamtąc odpal gre (ew menu start > easymetin2 > angelbot)

Opublikowano

Witam

Otóż mam problem ;/

Wszystko smiga uruchamia mi sie metin naciskam na xloader v2.6 pisze: Aktiviere das ge gewu( u z kropeczkami , umlał czy jakoś tak ;p)nschte Metin2 Fenster!

Naciskam ok i po jakims czasie ( pare sek ) pisze:

Das Metin2 Fenster wurde gew(a z kropkami) hlt und Die DLL wird nach dr(u z kropeczkami)cken vor OK geladen.

hmmm czy to oznacza ze mam kupić przynente? Przeciez mam kupione robaki i te papki ;/

jak naciskam od to nic sie nie dizeje dosłownie NIC. A moze zle rozumiem zdanie bo niemiecki jest dla mnie baardzo slabo znany.

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

Witam

Otóż mam problem ;/

Wszystko smiga uruchamia mi sie metin naciskam na xloader v2.6 pisze: Aktiviere das ge gewu( u z kropeczkami , umlał czy jakoś tak ;p)nschte Metin2 Fenster!

Naciskam ok i po jakims czasie ( pare sek ) pisze:

Das Metin2 Fenster wurde gew(a z kropkami) hlt und Die DLL wird nach dr(u z kropeczkami)cken vor OK geladen.

hmmm czy to oznacza ze mam kupić przynente? Przeciez mam kupione robaki i te papki ;/

jak naciskam od to nic sie nie dizeje dosłownie NIC. A moze zle rozumiem zdanie bo niemiecki jest dla mnie baardzo slabo znany.

mam to samo co on.

sciagnalem patcha i tego xangela. i nie dziala ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam z kolei inny problem.

Włączam launchera fishbota; gdy pyta się czy włączyć daję ' t ' i podczas uruchamiania programu wyskakuje komunikat, że nie może znaleźć składnika granny2.dll. Dodam, że mam aktualnego frameworka, windows xp 32 bit, indtalka metka z 2010 roku. Proszę o szybką odpowiedź, z góry dziękuję.

Opublikowano

A ja mam taki problem wszystko fajnie ładnie pobrane odpalam bota informacje po niemiecku klikam ok ok i nic nie wyskakuje okienku z którego uruchamia się bota wie ktoś o co chodzi ?? :./

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...