Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się przesiądź na nortona is 2010 :P W nim nie ma takich problemów ;p

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Andrzej jak ściągnołem tego patcha teraz z tej strony to wypakowuje i pisze błąd archiwum i jakis wypakowuje mi sie temp.O co z tym chodzi?

Opublikowano

drogi Andrzejku ;D Zainstalowałem all dobrze. EM2 5.0 Patch 3.0, i wgrany xAngelBot patch. Ale gdy zaloguje się na postać przez EM2, to fb nie znajduje metka. Prawdopodobnie przez nazwę okna (AB szuka METIN2, a EM2 ma EasyMetin2_xxxx). Więc czy nie można by było tego zmienić ? Żeby AB i Em2 razem chodziły ?

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Czy ten fishbot dziala moze na serwerze US ?

Dziekuje & Pozdrawiam ;)

Na tym od gameforge owszem.

Opublikowano

Sprawdzilem 10 fishbotow z mpc zaden nie dziala !!!! A ten to potega dziala smiga i nie zacina sie cod . Mam prosbe jakbys mogl wyslac linka do easymetin2 bo tan link juz nie dziala . wyslij mi na email [email protected] jeszcze raz BOT JEST SUPER !!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Sprawdzilem 10 fishbotow z mpc zaden nie dziala !!!! A ten to potega dziala smiga i nie zacina sie cod . Mam prosbe jakbys mogl wyslac linka do easymetin2 bo tan link juz nie dziala . wyslij mi na email [email protected] jeszcze raz BOT JEST SUPER !!!!

Niczego nie będę wysyłał bo linki działają elegancko.

Opublikowano

Niczego nie będę wysyłał bo linki działają elegancko.

Prubolem pobrac go z linku podanego przez Ciebie a tam pojawila sie strone hostu a w niej napisane ze pliku juz nie ma i albo wygasl albo zostal usuniety przez .... Przeciez to zaden problem wysalc albo napisac tutaj w odpowiedzi dzialajacy link bo nigdzi go nie mozna znalezc :( a przetestowalem juz jednago bota twojego autorstwa i musze przyznac ze jest dobry dzialal cala noc bez zawiasu xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Podany plik nie został odnaleziony... (Prawdopodobnie plik wygasł z braku aktywności lub został usunięty przez właściciela.) dokladnie to sie pokazuje i nic nie mozna zrobic . Jak tu nie ma to skad to mozna pobrac ??

Kocham mpcforum.pl!!!

Opublikowano

dacorofer - podaj proszę link do posta gdzie jest ten link.

# reported

Opublikowano

Cześć Andrzejku:)

MAm pewien problem z FB.

ZAinstalowalem patcha do xangelabota i wypakowalem FB i nadal jest błąd po niemiecku coś z DLL .

Jak temu zaradzić?

Mam wgranego metin2mod i działa mi EM2 ale fb nie odpalałem na EM2 tylko twoim launcherem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć Andrzejku:)

MAm pewien problem z FB.

ZAinstalowalem patcha do xangelabota i wypakowalem FB i nadal jest błąd po niemiecku coś z DLL .

Jak temu zaradzić?

Mam wgranego metin2mod i działa mi EM2 ale fb nie odpalałem na EM2 tylko twoim launcherem

Proszę komunikat błędu ^^

Opublikowano

mam problem!

zainstalowałem program w folderze z metin2 ale jak go uruchamam wyskakuje to czarne okno z napisami tak jak powinno ale potem nie otwiera się metin!

a jak prubuję uruchomić FB na zwyklym metku to nie działa co mam zrobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pomoże ktoś?

Co konkretnie wyskakuje w tym czarnym oknie?

Na zwykłym metinie się nie da. Jak chcesz mieć możliwość bezproblemowego uruchamiania fb i mh to zainstaluj patcha 3.1 (tego od em2) i powinno wszystko śmigać :)

Nie dubluj postów.

# reported

Opublikowano

Co konkretnie wyskakuje w tym czarnym oknie?

Na zwykłym metinie się nie da. Jak chcesz mieć możliwość bezproblemowego uruchamiania fb i mh to zainstaluj patcha 3.1 (tego od em2) i powinno wszystko śmigać :)

Nie dubluj postów.

# reported

Co zrobić z tym? Aktiviere das gewunschte metin2 fenster! Klikam OK i potem, das metin2 fenster wurde gewahlt und die dll wird nach drucken von ok gel coś takiego, powiedz mi co mam zrobić

Opublikowano

andrzejt17 czy działa ten priv na priv serwerach . Mam klienta priva i instaluje patcha do niego i gdy uruchamiam plikiem "xAB FishBot Launcher.exe" jest tło od launchera ale nie serwer na którym gram . Sa dwa serwy Monaster z czterema kanałami i feniks z dwoma . Nie da się przez te serwy zalogować na mojego priva . A gdy włączam plikiem od priva to później włączam Fishbota to wyskakują mi właśnie te znaki zapytania . Możesz pomóc ? Klient serwera jest na metku 2008 . [Mam Win7] Na PLu normalnie działa .

Opublikowano

ernestinho24 - klikasz ok i masz okno z botem ;o

jaayy - na prv nie działa

Opublikowano

Andrzej , mam znowu problem . Włączam fishbota na PL wszystko pięknie śmiga ale po 2-3h łowienia wyskakują mi znaki zapytania . Nie mogę przez to zostawiać fisha na noc . Wiesz może czego to wina ? Mam Win7

Opublikowano

Andrzej , mam znowu problem . Włączam fishbota na PL wszystko pięknie śmiga ale po 2-3h łowienia wyskakują mi znaki zapytania . Nie mogę przez to zostawiać fisha na noc . Wiesz może czego to wina ? Mam Win7

Jeśli używasz patcha starszego niż 3.0 to możesz mieć taki problem. Jeżeli ktoś Cię zabije to tez tak jest. Jeśli masz włączone wyłączanie monitora po 20 min to zmień to.

Opublikowano

Andrzej , to jak mam fishbota nie mogę wyłączać monitora ? I o co chodzi z tym patchem bo ja zielony troche w tym jestem :) Ale mam normalnie metka z 2010 roku i wgrałem do niego tego patcha co na początku postać dodałeś . Może spróbować na modzie kamera PL ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...