Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejka, przedwczoraj było jeszcze wszystko ok, wczoraj nie sprawdzałem a dziś, chcę odpalić, wsykakuje mi pierwsze okno, daje ok, odpalam metina (czystego), wyskakuje drugie okienko (te z DLL coś tam :D) daje ok, ale bocik się nie włącza, wiecie co może nie grać?

Opublikowano

Andrzej... Ja mam następujący problem. Gdy wypakowywuje Xangelbot pojawił mi sie tylko jeden plik XAngelbot v2.6.dll. WIem że brakuje 2 plików. Nie mam pojecia o co chodzi, próbowałem wszystkiego. Bardzo prosze o POMOC...;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej KURWA !!!!!!!! nie rozpierdalaj mnie ;D jestes boogiem tego forum kurwa wszystkie twoje programy zawieraja najmniej wirusów o ile je posiadaja i kurwa zawsze dzialaja chlopie dzieki ci wielkie ;*********************** MASZ W CHUJ + !!!!!!!!!!!!!!!

@Edit sorry ale nie moge wiecej dac ;( ale jutro ci dam ^.^ bo limit sie wyczerpal xD

Opublikowano

No niestety Andrzej nie działa :(

Zainstalowałem to i na końcu instalacji było uruchom coś tam wiec dałem ok

I wyskoczyło mi okienko jak z obejścia tylko pisało bat to exe conveter i potem okienko się zamknęło i myślałem że metek się włączy a to nic...

Zainstalowałem go w folderze metka i uruchomiłem metina przez zwykła ikonkę, zalogowałem się i ustawiłem sobie postać na moście i włanczam angelbota daje start i wyskakują ????????

ANDRZEJ RATUJ !!!! xD

mjwpat.png

Opublikowano

Ja mam to samo ci UP, dzisiaj o 4 rano jeszcze bot działał a wieczorem już nie.Jak daje start po ustawieniu czasu wyskakują mi te ??????????????.Da się coś z tym zrobić?

17191.png

30333.png

29082.gif

spx5ki5gp5.jpg

Opublikowano

Andrzej mam pytanie łowiłem na loozie na 1 koncie ale na następny dzień wchodzę w metka wszystko jak ta lala ale nei mam teo okienka zeby zaczął łowić ;/ zaistalowalem jeszcze raz i i tak nei chce mi sie wyswietlic dodam ze teraz tez jade 3x na em2 ale wtedy tez tak zrobilem i dzialalo pomozesz ;P? oczywiscie dam 5 i +

@edit juz dziala ;D

@edit2 jedno moge ale dwoma nie moge lowic dlaczego ? nie pokazuje sie ten panel do lowienia probuje jeszcze raz wlaczyc ten panel ale znaki zapytania o_O

@edit3 juz smiga xD

@edit4 ale lipa troche bo co 3 raz jak zarzuci czeka ok. 1 minuty :P i dopiero zarzuca ;d

Opublikowano

Z tym zarzucaniem to zmieńcie czas wyciągania na 5500 i powinno pomóc..

Userzy Win XP Home będą mieć problem z uruchomieniem tego narzędzia.

cris787 - weź pobierz jeszcze raz bota i wyłącz AV :P

Autor nie zapomniał o temacie ale autor ma też swoje życie i nie siedzi cały czas na mpc, ponadto jak autor wchodzi po jakimś czasie do takiego tematu to chce mu się wymiotować na monitor bo taki tu spam, milion identycznych pytać i na większość odpowiedź jest tak prosta, ze można do tego dojść samemu.. ale co tam, jedziemy.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Niestety nie działa;/ zmieniłem czas na 5500 ale dalej pokazują się ??????????????????? i wywala metka ;/

Gre uruchamiasz przez tego launchera czy normalnie?

Opublikowano

aa ja mam takowy problem.. :l [i pytanie!]

mam patcha już od dawna i sprawował się lepiej niż elegancko ;)

i na nim sobie łowiłem na xAG 2.6 i działał jak należy.

natomiast dziś uruchamiam go [tego 2.6] i pisze, że aplikacja nie jest prawidłowa aplikacją Windows czy jakoś tak..

natomiast wersja 2.7 się "odpala" [mam 1 okienko i potem normalnego FB], ale jak wiadomo potem następuje ?????????????? [fb 2.7 nie działa na tym patchu, prawda.. ?]

i teraz moje pytanie - czy Wam też tak się dzieje.. ?? że 2.6 nie jest rozpoznawalna przez Windowsa a 2.7 tak.?

a jeśli nie, to czemu ja tak mam!!!... -.-' [chyba strzele mu formata.. :l]

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Mi wyskakuje cały czas ze czegoś brakuje jakiegoś pliku o Ścieszce dll nie wiem o co chodzi plis powiedzie to związane jest z tym patchem Andrzej pomóż mi jak byś mógł

Pomogłem Daj +

Spoiler To dla tych co mi Dadzą +

on tego pilnuje !!!!>>>>> 83469443.jpg

Dzięki z Góry za +

Opublikowano

wszystko dziala !!!!

Dokładnie tak jak on pisze! Tylko wy zawsze macie jakieś problemy.. xD

Za kilka dni wydam update tego launchera.

Opublikowano

Dokładnie tak jak on pisze! Tylko wy zawsze macie jakieś problemy.. xD

Za kilka dni wydam update tego launchera.

heh jakbym mogl wypakowac te 2 pliki *.dll i *.exe to tez by mi dzialalo ale jak sciagam to przy wypakowywaniu wyskakuje blad.... Wiec jak ktos ma te 2 pliki dzialajace to bardzo prosze o upload i link niech wysle mi na PW lub na profilu w komencie wstawi.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...