Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AteNN - wiec stawiaj nowego metka..

@Dzemx - koleś nie pomagasz mi, zadałem pytanie więc odpowiedz mi na nie. | Znów duble...

Jaki masz system i na jakim dysku masz metina.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wina tego, że launcher nie może utworzyć pliku na dysku c. rozwiązanie:

• Przenieś metina wraz z patchem na dysk inny niż systemowy ©

• Spróbuj uruchomić launchera jako administrator

• Nadaj pełne uprawnienia do folderu z gra grupom użytkowników: Twórca-Właścisiel, System, Użytkowniczka

Opublikowano

Pewnie zabrzmi to dziwnie ale mam jeden dysk i niewiem jak utworzyć drugi pomożesz? Mam utworzony inny dysk tylko jak dodać tam pamięć? I jaki to inny niż dysk systemowy?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zeby nie bylo edytowałem na górze:

Jednak dalej tnie ale już po 10 min ... właczam 2 metka to mi ???????? wyskakują i się 1 metek wyłacza

EDIT:

Dysk systemowy - to ten dysk na którym masz zainstalowane oprogramowanie (u cb to jest C )

EDIT2:

To czekam w nadzieji że coś pomoże

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Dzemx - Masz tylko partycję C? Jak tak to byś musiał przepartycjonować dysk a zapewne nie masz o trym pojęcia. Próbowałeś jako admin?

@AteNN - u mnie działa jak należy.. może filmik nakręcę.

Opublikowano

Udało sie jako administrator tylko że jak włączyłęm metka i wlaczyłęm bota to niewlaczyla sie ta konsola od bota i niewiem co gra help

Po uruchomieniu jako admin wyskoczy pytanie, dajesz T i uruchomi Ci się gra. (konsola powinna się zamknąć ale jak się nie zamyka to nic nie szkodzi (btw, co w niej pisze?)) Dodatkowo laucher uruchamia tylko odpowiednio metina a nie bota do ryb, bota uruchamiasz osobno.

Zastanawiam się czy zrobić taką wersję, że instaluje się bota razem z tym patchem i jak się uruchamia metin to i bot też się sam uruchomi. Zrobiłbym też filmik jak tego używać, co o tym sądzicie?.

// Tedi, ładnie to tak bocić? ;p | no fakt, fakt :P

Opublikowano

To już musisz sam się pobawić. :P Na forum jest o tym temacik

Rekrut
Opublikowano

czy mogłbym prosić o wyrozumiałość i opisanie jak to włączyć krok po kroku ? co mam ściągnąć bo angel bot się wogóle nie włącza :( przy starcie patcha jest napisane ze jakiś plik devil nie istnieje jak to naprawić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podczas instalacji patcha masz wybrać główny folder gry. Potem uruchamiasz launchera i uruchomi sie gra, potem uruchamiasz bota i jazda.

Opublikowano

Mam taki problem że przy odpalaniu xAB launcher wyskakuje mi ze niema dysku w stacji d hmmod kiedy metin na plytce jest?

232_banner.jpg

Opublikowano

W laucherze nie ma ani kawałka kody co odwołuje się do dysku d. Czasem tak jest jak ktoś chce uruchomić metina albo bota jednak nie wiem dlaczego :P

Opublikowano

jaki czas ustawic na wedke+6 i zanurzenie, bo ja mam juz 30min i 2ryby?

Wiecie jaki czas wedki na +6?

Rekrut
Opublikowano

a jeszcze mam pytanko ... co może być przyczyną ze połapie 10 min i nagle przestaje muszę wstrzymać ponownie uruchomić bota . wie ktoś ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już robię test.

Odkryłem 1 rzecz, niektóry mogą mieć tak, że po instalacji patcha i uruchomieniu wszystkiego, jak dadzą start to po kilku sec im wyskoczy ?????? Miał ktoś taki problem??

==EDIT==

Podczas testu FB czy się wywala małż mi poleciała xD

==EDIT2==

Działa cały czas od czasu napisania postu.

==EDIT3==

Druga małż podczas testu xD

==EDIT4==

Mam już 3 małż i kończę test (21:36) Cały czas bot działał i ani razu się nie wykrzaczył.

Opublikowano

Elo, mam taki rpoblem, robię wszystko co tutaj napisałeś i nie działa mi żaden bot. Ciągle wyskakuje mi okienko:

Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji.

POnowne instalowanie nie rozwiązuje problemu jak coś ;) wiecie co mam zrobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...