Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, szczególnie Andrzeja :) Chciałem tylko napisać, że jestem na prawdę pod wrażeniem twoich możliwości. Codziennie wstaje, włączam MPC i nie mogę się nadziwić jak ty to wszystko rozgryzasz. Ze swojej strony chciałem tylko podziękować przyjacielu, jak zawsze wszystko chodzi idealnie ! Pozdrwiam Forumowiczów

84250316.jpg

userbar815800.gif

ŻAL - Słysząc te słowo z czyichś ust... pierdolę już dalszą konwersacje -.-

09.07.2010 - Mój pierwszy ban

Opublikowano

andrzejt17 - zostańmy kolegami :) nie no ale tak na poważnie to wgrałem frameworka 3.5 i pięknie śmiga :) !!! Wcześniej miałem 2

Leci + ;)

Który mi dał - przyznać się!! Przecież napisałem że Framework 3.5 mi pomógł więc wam też może!!! <_<

Opublikowano

@MAKONDE - a miałem pisać i instaluj 3.5 ;)

@GraczMetin2 - jeśli sobie nie poradzisz napisz numer gg na pw a poradzimy coś wspólnie :P

@cedriK~ - xD

@Drzonson - cieszę się ale używaj edytuj bo BANany latają

@Esagie - Jakże radują mnie te ciepłe słowa płynące niemalże z głębi Twojego serca :D :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

a ja mam zato taki problem ze klikam w plik o nazwie "xAB FishBot Launcher" i ok odpala metka moge sie zalogowac ale jak juz sie zaloguje to nie ma konsoli ani nic.Normalny klient gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja mam zato taki problem ze klikam w plik o nazwie "xAB FishBot Launcher" i ok odpala metka moge sie zalogowac ale jak juz sie zaloguje to nie ma konsoli ani nic.Normalny klient gry.

Konsola robi swoje, uruchamia metina i się zamyka :) To wystarczy by xAB zaczął działać :P

Nawet dziala na metin2.com :) No no andrzej gie zet ;)

Oo to zajebiście :D dopisuję do 1 posta.

Mi pisze ze nie znalazl pliku metin2fishbot.bin co zrobic?

Zainstaluj patcha jeszcze raz. Zobacz czy tam gdzie masz launchera masz plik xAB data.arh

Andrzej daj jakiś poradnik jak właczać te boty bo sobie niemoge poradzić

Dziś nakręce WideoTut

Po włączeniu bota pojawiaja sie znaki zapytania pomocy

Przez co uruchamiasz klienta??

Opublikowano

Kodzia <<<

Jak ci sie wlaczy okno z gra po odpaleniu metina przez tego launchera to wtedy wlaczasz fishbota i jazda ;d

@Sry za double post ! :D

Daj ---------------

Prosze o zdjecie tych 50-ciu % :>

Opublikowano

Witaj andrzejt17!

Wszystko śmiga gładko ale... jak połowią chwilę (3-5min) to się boty zacinają i stoją... szukam porady czy czegos mi brak

Mam:

3.5 FrameWork'a //

XP //

Uruchamiam jako Admin //

Obejście//

AngelBota 2.6//

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nagram dzisiaj tuta jak to zrobić to raz a po 2 uruchamiasz launchera i jak laucher uruchomi metina to dopiero odpalasz bota.

@UP, spróbuj od 0 postawić metina, bo wygląda na to, że reszta jest ok. Aa jeszcze jedni, jaki SP ma Twój windows?

Opublikowano

@Dzemx - tam gdzie masz launchera masz plik xAB data.arh?? | używaj edytuj bo warny lecą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...