Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andżej ten Xangelbot nie dziala na easy metin2 z modem kamera bo po wlaczeniu go odrazu ?????????????????? ale jak odpale przez ten luncher xAB to pójdzie da sie to jakoś rozwiązać?Z góry dzięki

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli komuś nie wyskakuje okno z FB po kliknięciu tych 2 okienek to zainstalujcie frameworka 3.5 :) mi to pomogło.

A teraz mam taki problem, iż po paru minutach wyskakują mi "?????????", gdzieś widziałem w temacie wyjaśnienie tego problemu ale teraz znaleźć nie mogę ;x kilka osób wyżej o to już pytało.

Mógłbyś Andrzeju napisać jeszcze raz ocb ?

Dzieki wielkie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam! otóż podczas wlaczenia jakiegokolwiek Angelbota (nawet uruchomionego przez administratora windows 7) wyskokuje mi taki błąd co mam teraz uczynic? jak instalowalem system to wybralem opcje 84 czyjakos tak prosze o pomoc

J

errorj.png

840_metin2.pngDasz plusa a się odwdzięczę tym samym
Opublikowano

Jeżeli komuś nie wyskakuje okno z FB po kliknięciu tych 2 okienek to zainstalujcie frameworka 3.5 :) mi to pomogło.

A teraz mam taki problem, iż po paru minutach wyskakują mi "?????????", gdzieś widziałem w temacie wyjaśnienie tego problemu ale teraz znaleźć nie mogę ;x kilka osób wyżej o to już pytało.

Mógłbyś Andrzeju napisać jeszcze raz ocb ?

Dzieki wielkie :)

JA spróbuje pomuc.

Po pierwsze włączasz bota za pomocą xAB FishBot Launcher?

-jeżeli nie to masz rozwiązany problem: musisz włączać bota przez w.w aplikacje,

Opublikowano

Witam! otóż podczas wlaczenia jakiegokolwiek Angelbota (nawet uruchomionego przez administratora windows 7) wyskokuje mi taki błąd co mam teraz uczynic? jak instalowalem system to wybralem opcje 84 czyjakos tak prosze o pomoc

J

errorj.png

Masz admina na tym kompie?

Jeżeli masz kilka kont userów na twoim pc'cie to jest szansa że nie masz admina,masz konto z ograniczonymi uprawnieniami.

Opublikowano

2 problemy mam znowu ;d

1.Gdy stoje normalnie z wedka przy wodzie (bez bota) i naciskam zeby zarzucil wedke to pisze ze nie moge tu lowic ocb?!

2.Gdy nacisne na bocie start to jakies tam znaczki ???... wyskakuje i dupa;/

1 zmień łowisko

2 rozpoczynasz grę przez xAB FishBot Launcher? <tam gdzie pyta się ciebie 'czy chcesz uruchomić aplikację t/n'?

Opublikowano

Siema , mam problem : Wlaczyl mi sie bot potem sie wlaczyl i juz jak uruchamiam to nie mam tego start (F6) Stop (F7) klikam F8 i nic ale metek sie wlacza. Prosze pisac na nr GG : 13637761

Przepraszam juz dziala

Opublikowano

Jak tego fish bota odpalić... Jak zainstalowałem patcha i odpaliłem z lunchera wyskoczyło okienko klikam t > enter włącza się metek ale nie ma żadnego okienka fish bota... a jak odpalam przez starą ikonę włączam metka naciskam f6 żeby bot ruszył i metek się wyłącza ; [

@Edit Na dodatek jaki wirus w tym Xangelbot od andrzeja spoof. poczytajcie o nim na necie.. Przechwytuje jakię configi dane i wysyła na właściciela....

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Kliknij F8 - ukrył Ci się FB :)

Ale kiedy mam kliknac to f8?

Kiedyś, była tylko Cisza... Ale od kiedy Powstała Muzyka... nic nie brzmi tak samo...

Opublikowano

ja zainstalowałem to xAB FishBot Launcher w folderze Metin2 klikam na to wyskakuje mi okno, czekam chwile i wybieram T.

otwiera mi sie nowy metin loguje sie i NIC nie mam Fb :(

Dobra wszystko działa ! jesteś Bogiem ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja zainstalowałem to xAB FishBot Launcher w folderze Metin2 klikam na to wyskakuje mi okno, czekam chwile i wybieram T.

otwiera mi sie nowy metin loguje sie i NIC nie mam Fb :(

Dobra wszystko działa ! jesteś Bogiem ;)

Musi działać jak robisz wszystko spokojnie i pokoleji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...