Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze raz prosze o pincrakera czy jak sie to nazywa

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie dostaniesz jako iz:

11. Proszenie o ODZYSKANIE KONTA PO HACKU, SKRYPT NA POMIJANIE PINU, PIN CRACKERAWarn 3ciego stopnia (60%).

tak oto rzecze Mlody

jesli chcesz wiedziec o tym wiecej czytaj ten temat:

[TuT] Pin Cracking <<byl kiedys temat o pc izobacz jak sie to skonczylo xP

Opublikowano

Czesc. zachcialo mi sie pograc w mapla ale wlaczylem gre i moja postac i wszystkie inne sa biale ;/. chyba mialem cos takiego wczesniej ale tez mialem formata na kompie.. czy ktos moze mi pomoc? :)

moze to wina karty graficznej? :P

post-44231-1239769284.jpg

Opublikowano

sproboj najpierw w grzepozmieniac grafike jesli nie idzie to moze byc to problem z karta w takim wypadku nalezy odinsalowac urzadzenie po czym z plytki zainstalowac ponownie updatujac sterowniki jesli i tak nie dziala i masz pewne bledy graficzne TYLKO w MS pozostaje reinstal mapla z pelnym wyczyszczeniem pamieci rejestru z danych o maplesie

Opublikowano
po ile miesiacach postac powraca do rankingu po banie?

Dołączam się do pytania :P Dostałem bana, nie ma mnie na rankingu i nie mam pojęcia kiedy "powrócę" :D

tomek95pl.gif
Opublikowano

Wie ktos dlaczego nie mozna dawac na tym forum screenow i dlaczego niektorzy moga dawac screeny, a ja np. nie ? Chcialem dac poradnik jak grac na gMS, ale nie moge.

Post juz jest nie wazny.

Opublikowano

ciekawi mnie kiedy będzie ore rusher do ems ver 0.52 bo troche biedny jestem

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Więc mam taki problem. Włączam normalnie maple (EMS) loguje się na konto i dostaje d/c maplep.png

Tak jest za każdym razem :( reinstal nie pomaga, pobranie jeszcze raz także nie, antivir mam wyłączony firewall też i dalej nic ;/ za pomoc mogę dać 2x5*

Z góry dzięki

Opublikowano

a wiec tak:

po usuwaniu gry czysciles z niej rejestr?

czy sprawdzales kwarantanne antyvira czy blokuje ci pliki maple?

nawet jak jest wylaczone to kwarantanna robi swoje wiec lepiej sprwadz i po usuwaj wszystkie pliki z niej

@edit down

szybki jestes

ale antyvir nie blokuje ale czy sprawdzales Kwarantanne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...