Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie mam mały problem. Nie grałem w EMS z 3 miesiące i był update i jeszcze coś. Teraz nie jestem w temacie, czy mugłby mi ktoś napisać jakie chety, chacki działają na EMS - tę najnowszę versję?

Opublikowano

Oddam konto na gMS za free:

Login: 7836642x

Password: hzxxmq92

Pin: Musicie znaleźć sami, dla dobrego hackera nie powinno być trudności

Opublikowano

Niestety nigdy nie było i nie będzie... Chociaż ja bym nigdy nie był pewiem z .WZ edit można naprawdę dużo ;s.

Opublikowano

witam mam prośbę aby ktoś mógł mi dać działające konto na gMS najlepiej z datą żebym mógł usunąć postać i zrobić swoją jeśli ktoś ma takie konto i chciałby oddać to niech mi napisze na Private lub da jakoś znać czekam.

Opublikowano

1. Ma ktoś możę jakiś hack działający, z instrukcją do EMS 0.51??

2. Może mi ktoś powiedzieć jak obsługuję się hacki typu: Cheat Engine, Maple Cheats??

Z góry dzięki :)

GG:5070845

Nick w EMS: PrzemekThief

Opublikowano
witam mam prośbę aby ktoś mógł mi dać działające konto na gMS najlepiej z datą żebym mógł usunąć postać i zrobić swoją jeśli ktoś ma takie konto i chciałby oddać to niech mi napisze na Private lub da jakoś znać czekam.

Dołanczam się :)

Opublikowano
Jest, ale go nie dostaniesz.

Pogoogluj trochę a na pewno znajdziesz.

To nie było na miejscu. Skąd wiesz czy on nie szukał już?? Trudno jest znaleść działającego, ja szukam, bo mi hara shakowali i nie mogę znaleść, a cały dzień poświęciłem <_<

Opublikowano

Było było, najwidoczniej nie potrafisz szukać. Podpowiem Ci tylko że nie musi to być w formie programu .exe tylko macro...

Z góry mówię że nie dam skryptów na to... Na google jest to bardzo łatwo znaleźć... Tylko trzeba wpisać odpowiednią frazę.

@Down

Nie pomogę Ci w szukaniu tego ale mi to zajęło ok. 1minuty.

368216.png

Opublikowano

Czyli wpiszę macro pincracker i juz? czy jakoś inaczej, jakbyś powiedział to byłbym dzięczny bo schakowali mnie i pinu niemoge złamać :(

Opublikowano

1. Ma ktoś możę jakiś hack działający, z instrukcją do EMS 0.51??

2. Może mi ktoś powiedzieć jak obsługuję się hacki typu: Cheat Engine, Maple Cheats??

Z góry dzięki :P

(wznawiam pytanie, jak coś)

Opublikowano

Mógłby mi ktoś podac linka żeby ściągnąc Svac'a i ewentualnie instrukcje do niego?

P.S. Dlaczego po użyciu programu deMSwZ i przeróbce plików vac mi nie działa?

Opublikowano

Persching chyba nie można na tym forum reklamować innych for hackerskich ?

I nie sądzę żeby większość zrobiła svaca.

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

ma ktoś konto założone przed blokadą dla europejczyków z info? może być bez postaci ważne żeby konto działało czekam najlepiej aby osoba która ma takie konto napisała mi prywatną wiadomość czekam

Opublikowano

Jesty może działający ORE RUScHER pod EMS ? chodzi mi oczywiście o tę najnowszą wersję.

Opublikowano

da ktos pin crakera czy jak sie to nazywa bo ostanio stracilem konto bo zapomnialem pinu pls

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Jak mój kumpel loguje się na konto to odrazu mi się gra wyłącza :P. wie ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

ma ktos moze dzialajacego VAC?? bo chce na grgyfach poexpic :P a ten link z angielska stronka to taki troceh nie za bardzo ,bo nie jestem super w angielskim ;( a pozatym jak znajde jakis to nie jest na wersje EMS , tak wiec jakby mogl ktos podac link i opisac mi jak zrobic VAC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...