Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć szukam konta na gms kupię lub wezmę za darmo , najważniejsze jest żeby chodziło bez żądnego programu lvl jest nie istotny pisać do mię na gg 3703158 .

Opublikowano

Czyli już się nie da "zdobywać" maple points. A ponoćto nie miała być gra komercyjna i ponoć było planowane by była możliwość kupna Mp za Messo.

Off.

Jaką postać najlepiej zrobić. Tak se myślę czy by nie grać znowu ale się nie zdecyduje na postać^.^

Opublikowano

Czy Istnieje taki Bot co daje np 100% ze sie uda zrobic scroll 10%?

albo np ze jak jest scroll 30% ze sie uda i 70% ze zniszczy item, to ze udana na scrolla bedzie 100% a na zniszczenie 0?

Opublikowano

Nie ma takiego hacka. A jeżeli jest to private i nikt Ci go nie da :).

368216.png

Opublikowano

Witam. Czy moglby mi ktos wyjasnic jakim czitem i jak haxowac na workach dla kasy?nigdy nie korzystalem z czitow,wiec jestem zielony, a slyszalem cos o jakims TuT.

Nie jestem pewien czy dobry temat.

Opublikowano

Temat jest dobry, jednakże nie mam kompletnego pojęcia o co tobie chodzi...

O jakie worki Ci chodzi o.0.

Ps. pisz jak dojrzały człowiek a nie jak dziecko 7letnie...

@Down

Ściągnij sobie no delay v65.

368216.png

Opublikowano

Czy jest jakiś cheat na kaske do eMS v50 ?

P.S widziałem 2 osoby na JQ w SleppyWood'zie jak je teleportowało ale strasznie wolno

@MagePL nie gram na gMS dlatego sie zdziwilem ze juz 3 dzień nie dostają bana te 2 osoby w SleppyWood'zie

Opublikowano

Elo mam pytanko gram na GMS do tej pory siedzialem na ToE,(mam 23 lvl) Iść gdzieś indziej? xD (próbowałem w sahel 3 ale mi tam vac nie ściąga mobków o_0)

Aha i czy jest jakiś hack na mane... słyszałem o jakimś MpCon czy jakos tak, na czym to polega?

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Ma ktos vaca na ems v50?

@up Unlimited Mana chyba ale to tylko na heal dziala tak mi pisal jakis ziomek

GMs:

Lvl:85 Hermit Hacked

Lvl:54 Assasin Legit

Lvl:134 Bishop Hacked

Opublikowano

Siema , chcem powrocic na eMS bo chyba juz mi bany pozchodzily ;]

Nie moge pobrac patcha bo mam map.wz spatchowany ;/ moglby ktos wrzucic czysty map.wz ?? w rar. zeby mniej miejsca zajmowalo albo ,,patcha,, ktory przemienia z vac`a na czyste ;]

Juz nie potrzeba ;/

E , teraz uzywam ManualPatcha i stoi mi na :

Creating : MapleStory.exe

dlugo bd stac ? juz z 10 min moze ;/ czy juz se darowac i sciagnonc instalke z v0.50 ?? ;/ nie zbyt mi sie chce 5h siedziec ;/

Opublikowano

Hehe będzie stać dopóki nie wyłączysz od nowa ściągnij clienta ;)

Odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi opisał by ktoś to dokładniej i czy działa to tylko z heal'em?

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Hej wiecie jak wyłonczyć Game guarda w Korean Maple Story ?? Bo cały czas mi hacki wykrywa ale wogóle hacków nie mam żadnych włonczonych .

Dodaje jeszcze obrazek z blendem

errorx.png

Opublikowano

omg Vac inaczej "Vaccum" o.O - odkurzacz przyciąga on potworki i dzięki nie mu nie musisz chodzić po mapie? o.O

Ja to tak widzę :P

Opublikowano

Czyli sie nie doczekam na odp

do pana nizej nie moge pisac chwiolo polskich znawkow z przyczyn techniczych

A co tego maple nic to nie daje error od nowa to samo sie dzieje ale dziwne jak zainstalowalem na innym dysku to dziala 1 raz a pozniej to samo

Opublikowano

Nie da sie wyłączyć game guarda o.0. Jak nie masz włączonych hacków to spróbuj usunąć folder z game guardem i odpal maple może jak gg ściągnie Ci się jeszcze raz to będzie ok.

I jak coś to z błędem a nie z blendem.

@Up

Może mają blokade ip lub cos w tym stylu :D? Że nawet do gry nie wejdziesz ^^.

Ja Ci nie pomoge bo nie umiem Koreańskiego ^^

@down

demi vac zostal spatchowany dawno temu.

A temat o vacu masz na pierwszej stronie forum o.0...

368216.png

Opublikowano

Elo, mógłby ktoś umieścić link do patchera do GMS który by miał pvaca na mapce sahel 3? ten patcher co jest u nas akurat tej mapki nie ma ;/

945be9e2a6c17df7med.jpg

Życie..

Opublikowano

Ej musiałem zrobić reinstal Ems i zrobiłem teraz kiedy zainstalowałem ze starej instalki mówi że server wyłączony i nie zaczyna się patchować ?? co zrobić ?? patchera ściągnąc ??

Opublikowano

Siema , czy na eMS sa :

Tent of Entertainers

NDR2

od 2 dni gram na eMS i nie patrzylem na mape wczesniej dopiero jakies 5 min temu zobaczylem ze chyba nie ma tej sahary ;/ ale najezdzajac myszka na orbis mam ,,kreske,, ze mozna udac sie do tego pustynnego miasta ;]

Na jakich mapach polecacie expic z pvac`em ?? 30 cleric ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...