Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten iPig dziala ;] jest male ale ;d jest moze on na 3 godziny dziennie moze 4 ;d pozniej trzeba placic "money money money" xD

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sorki pomylka ;d ma do wykorzystania transfer 10mb xD jak go wykorzystasz robic nowe konto musisz ... czyli jednym slowem zaled ;d ale... np dla mnie co hotspot shield nie dziala moge robic nowe maile i konta byle pograc xD

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

Siemanko , moglby ktos zrobic albo powiedziec jak zrobic pvac`a , mam na globalu 33 maga i/l , sam pvac bez god mode ;] no moze i super tubi by sie przydalo xD

Opublikowano

Nie graj na Scanii... Tam się botować nie da. Co 5min ktoś przychodzi i cię ksuje... Powinieneś wybrać Kradię Khaini bądź Demethos.

Opublikowano

Dobra , np Ty gdzie grasz ? ;] i kim grac ?? ;]

Ale tego pvac bys umial zrobic?? albo no delay

ps : podaj Twoje gg na prv;]

Opublikowano

Graj klerykiem jak kasy nie masz, Do wyboru Mardia, Demethos. Wszytsko masz na www.nexonkiller.com lub www.cheatengineforum.com

Opublikowano

na nexonkiller.com nie ma szukalem dosc dlugo

forum.cheatengine.org - do dupy ;/ same pytania zadaja , 0 tutow ;/ tabelek nie ma do maple story ;/

Opublikowano

Stary teraz jest era .wz editsów nawet nie wiesz co one mogą ;]

Np. Jak grasz klerykiem

Mpcon=0 jak uzywasz heala to many nie tracisz

No delay - walisz non stop co 0sekund

Vac - potworki ida do okreslonego miejsca na mapie ^^

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Heh ;d a jest poradnik jak zrobic vac`a ?? i no delay ?? tylko to by mi sie przydalo i bylby git albo jakbys mi mogl zrobic te 2 rzeczy

jak mozesz to wes napisz na gg ;] 6787334

Opublikowano

czemu ktoś ma grać klerykiem jak nie ma kasy? Może mi to ktoś wytłumaczyć? :D

Opublikowano

Heh , jak Persching mowil zrobilem se maga na demonthos podajze ;D 14 lv wbilem , mam juz no delay (wale co 0 sec i bd mial ten heal ze sie nie traci many ;] ) ale jak zrobic tego VAC`a w plikac .wz ;// jest poradnik niby na forum ale nie wiem jak to zrobic bo nic tam praktycznie nie ma ;/ wes ktos zrob poradnik albo tego vaca mi ;d

ps : moze ktos moglby dac z 1mln chociaz ;/ kupiem 100 mikstorek i nie mam hajsu ;/ o wandach nie wspominając

Opublikowano

Mam prośbę, czy ktoś mógłby spakować i wrzucić tu swój folder GG? Bo jak włączam mapla, o parenaście sec. na oknie logowania i komunikat "Hacking program has detected"

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
czemu ktoś ma grać klerykiem jak nie ma kasy? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Klerem prawie nic nie wydajesz na potki, nie musisz miec dobrego eq bo wystarczy ci do zycia heal i masz bardzo latwo w party. Nic nie wydajesz na potki=szybko kasa leci i dosc szybko lvl na pq. (Wszyscy chca clerow)

Opublikowano

A jest jakiś działający Auto Pot na GMS v 65 ? :]

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

up#

kurde mi tez by sie przydal zanim nie wbije 30 lv ;] podlaczam sie pod prosbe ;]

Opublikowano

Siemka potrzebuje Pvaca do Mu lung Practice Field : Beginner Na Straw Targed Dummy(potwor).

(Zalozylem swoj temat ale tam zrobili sobie miejsce do klotni ehhh;/ szkoda gadac ^^)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

Wiw3k mówi że zfastowanie na ems działa ,a wiele innych że nie. Osobiście sam próbowałem i oczywiście nie działało... powiedz ktoś działa czy nie działa

prosiakjaimamafk7.jpg

beztytuufa9.jpg

Opublikowano

Mam pewien problem otoz czytalem juz wiele poradnikow ale nic sie nie sprawdzilo ...

Gram w MS europe ale oczywiscie mam bledy typu "connection ended" no i probowalem juz wielu sposobow a miedzy innymi:

-odblokowanie portow

-wylacznie anty-wira

-reinstall MS

nic z tego nie pomaga :unsure:

Dodam ze mam router D-link DIR-615 od okolo 2 miesiecy, wczesniej mialem Edimaxa i MS smigalo bez zadnych problemow.

Ma ktos jakis pomysl? Z gory thx.

beztytuudv3.jpg

...:POMOGLEM? POSYP GWIAZDKAMI:...

...:UZYWAJ OPCJI SZUKAJ-->SEARCH:...

Opublikowano

Oki, szperając po forum doszedłem do 2 konkluzji:

#1- Wiele osób skarży się, że "Ore rusher" już nie działa prawidłowo- dokładniej Auto click- czy umie to ktoś naprawić?

#2- Ma ktoś no-delay'a? ;p w śesie szukałem coś ale już nie ma ^.^

Oba me rozpatrzniki dotyczą EMS!

Opublikowano

#1 Połóż sobie coś na przycisku Y xD Będzie gites ja tak czasami robię.

#2 Nie wiem czy są jakieś no-delaye na ems ;/ nie gram tam

Opublikowano

ja mam pytanie, chciałbym zacząć moją przygodę z Maplestory i teraz pytanie odnośne instalacji.. ściągnąłem wersje EU i instaluje. Wtedy instalator wypakowuje coś na dysk C. a ja mam zawalony ten dysk, po za tym jest tam małą pojemność, czy istnieje możliwości zmiany partycji do wypakowania?

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

@@ Misiek515

A co z myszką? Przecież ona też podlega auto clicker'owi?

Opublikowano

@@ Misiek515

A co z myszką? Przecież ona też podlega auto clicker'owi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...