Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

forma keylooger (stealer) czyli kradnie konta nie uzywac.... a ty edytnij posta zeby nikt sie na to nie nabral

Opublikowano

potrzebuje konta na gms prosze podarujcie mi taki prezent odpowiedzi prosze kierowac na PW

z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojeje prosby

PROSZE!! Konto moze byc puste jest mi to obojetne

WAZNE tylko aby zostalo utworzone przed blokada dla europejczykow tak abym mogl sie logowac z polskiego IP

jeslibyscie mieli Full info bymbyl w niebie =)

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

@UP

Sory, ale chyba cię coś BOLI... Z tanie konto spokojnie dostaniesz 20-50mil na EMS.

Opublikowano

ja mam konto na GMS niestety nie pamiętam maila daty ur . ani pytania pomocniczego mogę sprzedać za kasę na EMS bo na GMS juz nie gram są tam postacie jest minn. Cleric na 3x, hunter 3x i kasa nie pamiętam ile.

a teraz mam pytanie czy unlimit attack ma a/b??

Opublikowano

Mam pytanie Na YouTube znalazlem hak na messo MesoGenerator i nie wiem czy on dziala w komentarzach all pisze : "Thx i have 2 bil" itd. wiec cze jest to mozliwe??(Mi nie dziala niewiem czemu moze cos zle robilem ale nie wiem)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

jesli to sciagnoles to jest bardzo fajny i wogole tym bardziej jesli to uruchomiles sproboj tera wejsc na nexon.albo maple global/europe official site jesli bedzie wszystko ok to masz fart jesli ni to nie masz farta xD co sie bede rozpisywal napisz czy ok jak nie to pomoge

Opublikowano

siemka mam problem z gms wlaczam i wyskakuje mi error "we are unable to connect the login serwer due to a serwer check, a firewakk block or other networkisseus. please check the maplestoryhomepage for ongoing serwer chcecks as well as your fir wall setting" co trza zrobic? zapore mam wylaczona -.- mam instalke v62 wiec jest dosc nowa znalzl juz ktos rozwiazanie?? :(

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

Opublikowano

Witam. Jezeli Xentare trainer nie zostal spachowany, a wyskakuje had, mozna temu zaradzic? Chodzi o to ze na ems gg update mial i blokuje mi xentare i pytanie mam. Czy przy kolejnej wersji trainera mozna sie spodziewac, ze bedzie dzialac czy sie mozna porzegnac?

Opublikowano

Kolejne pytanie czy ore Rushing dziala na Quad Core? i jak tak to czemu mi nie dziala w Inject.exe nie chce mi sie maplestory.exe pokazac hociaz launcher wlanczony Prosze o szybka odp. GG:8337073 lub PW

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Opublikowano

czy jest jakis nowy program inny niz hotspot ktory zmieni mi IP na ameryksnie? bo z tego co mi wiadomo porobili cos i juz nie zadziala :)

jakby ktos mial jakis programi fajniuski to plis :)

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

na cloudparku bodajże w dziale techniczne albo inne (nie pamiętam) jest temat o nazwie że nie trzeba używać już hss

tym nowym programem jest iPig ale ma on jakies limity i trzeba czesto robić nowe konto poszukaj a znajdziesz

Opublikowano

Da się jakoś odzyskać zapomnianą odpowiedz do maple (secret question answer)?? Potrzebne mi to ponieważ chciałbym zmienić nick name i password żeby móc sprzedać konto(GMS).Proszę o szybką odpowiedz !

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

Witam. Chai bzm sie odwiedyiec cos o ore rushing bocie mam go dyiala i mam te ore/plate tylko ze nie iwem gdzie to sprzedac bo po 500mess-1.5k warte w sklepie a oni pisz o jakim shopie porsze o szybko odpowiedz

835402.gif

Opublikowano

ej pomożecie ? a mianowicie przyjechałęm do cioci na ferrie dawno nie grałem tam w mapla i teraz .

włączam ikonę potem checking.. autoruning i wyskakuje mi komunikat że server wyłączony wtf :P

nie wiem czego może to być wina ??

może muszę ściągnąć service pack 3 ?? nawet nie wiem czy jest zainstalowany

POMOŻCIE !!!

Opublikowano

Po pierwsze napisz dokładnie co jest w tym errorze/komunikacie po drugie nie rób double posta po trzecie zdania zaczyna się od dużej litery bla bla bla. Jak napiszesz treść komunikatu to pomogę xD

Prawdopodobnie masz MS'a na firewallu/antyvirusie/nie masz neta(lol) jest server check w maplu (lol)/Masz pozmieniane pliki przez privy i łączysz się z privem a nie z GMS'em napisz treść komunikatu;f

@down

Skoro to napisałeś to jesteś online. EMS nie ma SC teraz. Więc coś na kompie blokuje ci EMS'a sprawdź firewalla i avasta. Jak nie pomoże to nie wiem.

Opublikowano

Unable to connect to the server.

Either you are not online or MapleStory is going throug a server check. Please

check the MapleStory homepage for more information.

to jest ten error

-jedyny antywirus jakeigo mam zainstalowanego to AVAST

-Gram na EMS

-ściągnołem service pack 3 i nic nie dało

-nie używam i nie używałem haxów

-i nie wiem co zrobić :P

pomóżcie

Opublikowano

bez sensu wyłączyłem AVASTA i jeszcze w CEntrum Zabezpieczeń Systemu Windows dodałem MapleStory do listy wyjątków i nic później wyłączyłem AVASTA i Centrum Zabezpieczeń i też nic ? i co teraz ?

@edit włączyłęm w centrym zabezpiezceń ustawienia domyślne i też nic ;/

2@edit

gdyzby to pomogło to w pasku po prawej na dole mam uruchomione programy :

=Java update

=aktualizacje do komputera są gotowe

=Menadżer Realtek

=HP Digital

=POłączenie Lokalne

=Windows Messager

=Vinamp

=Ustawienia Nvidia

=Generator AVAST

=GŁOŚNOŚĆ

=AVAST

czy coś może zakłucać prace Ems ?

Opublikowano

wyłącząłem już zapore avasta i nic ;/

robie to tak

wchodze w panel sterowania wybieram zaporę systemu windows potem biore ogólne i wybieram WYŁĄCZ (nie zalecane)

i naciskam potem ok i nie działa

@edit tlyko nie wiem jak wyłaczyć ochronę przed wirusami w centrum zabezpieczeń

Opublikowano

włącz maple za pomocą patchera może masz za starą wersje i nie chce ci sie ona zaktualizować

Opublikowano

Jaceg wiesz o tym że jesteś boski thx zaczęło mi się patchować thx thx thx ale zoabczymy po zpaczowaniu :)

Jaceg niestety za szybko pochwaliłem gdy patchuje wyskakuje mi error :

Microsfot Visual C++ Runtime librars

Runtime Error !

Pgogram:D:\Nexon\EuropeMalpeStory\NewPatcher.exe

abnormal progeam termination

OK

i co mam zrobić pobrać patchera z neat ?

@edit

OMG nie moge pobrać patchera ponieważ wyskakuje mi się nie ma takiej strony żal żal żal

co mam teraz zrobić??

ma ktoś może strone z działającym manual patchem ??

bo ten z oficjalnej strony nie działą znaczy nie moge pobrać wtf

pomóżcie

Opublikowano

@up up up

OMG EPIC! TRIPLE POST!

Patrzz tam no dole masz fajną opcję edit:D

Brakuje ci pewnie jakiegoś .dll albo czegoś z microsofta (nie wiem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...