Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Eru

Ja By Zrobil Reinstal bo przez repair mi sie nigdzy nie udalo zrobic do konca

@topic

Wytlumaczy Mi Ktos Co To Jest InstantDrop?

z gory ty

Opublikowano

@up

To oznacza że jak wyrzucisz itemka to normalnie leci trochę do góry i spada, a jak jest instant drop to od razu pojawia się na ziemi. Przydatne jak grasz w "drop game"

Opublikowano

Prosze uprzejmnie oNIE Udosastepniania XT( kto sie domysli ten wie o co kaman). JA mam. I dam za free, ale tylko modkom i/oraz, tym ktorzy na to zasluza.

Opublikowano

Chodzi Ci o tego, który pierwotnie był na wersje gMS v.4x? Jeżeli tak to dlaczego? Czyżby znów działał, czy jest może nowa wersja?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

@up Skad wiesz? Znalazlem inny sposob, Tera potrzebuje Ua i moge pisac tuta jak botowac sobie naczym kolwiek bez dc i z autopotem.

@edit

Mam pytanie, czy zna sie tu ktos nad macro? I mam pytanie czy w tym bocie mozna ustawic aby co jakis czas postac poszla w lewo o x pol czy w prawo co iles sekund?

Opublikowano

Witam moze nie powinienem tegu tu pisac ale nie wiem gdzzie. Otorz Pottrzebuje Porgramu za pomoca ktoreg bede mogl zmienic ip np na angielskie zeby wejsc na konto na global bo psize mi jak chce sie zalogowac na konto zeby sie na europejskiej stronie zarejestrowl prosze o pomoc!

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

Hejka mam taki problem nie moge sie zarejestrowac na KMS bo nie wiem co wpisac w 2 etapie ? Niewiem gdzie morzna znalesc to knns . Prosze was o pomoc :(:(

Opublikowano

Mam problem z patchowaniem map.wz Na początku myślałem że mam zepsuty map.wz ściągnąłem nowy i jest ten sam problem ;/ Pobrałem inny patcher i to samo. Mam problem tylko z map.wz. Umieszczam tutaj patchera którego chciałbym zpatchować i jest bład. Gdyby mógł ktoś zobaczyć czy u niego będzie działać, będę wdzięczny Link

@Edit

Sprawdzałem w folderze MapleStory i nie mam plików .bak

Opublikowano

napisz co mial dawac ten patcher

@up/down

a to gms jest?

Opublikowano

Witam mam problem z maple Gdy wlaczam Hotspot Shield to wsyzstko ok Robi sie online i na zielono. Ale gdy chce wlaczyc maple to gdy pojawia sie to okienko gdzie chce kilknoc play i wlacza sie game guard to puzniej Wyskakuje1234567ge9.th.jpg takie okienko

I pisze w nim tak : "We are unable to connect to the login server, due to a server check, a firewall block or network issues"

@DOWN

a tobie nie dizala??

@EDIT

Mam jeszcze prosbe cyz mogl by ktos zamiscic lub dac linka do Cheatu Godmode Buny hodzi oto ze kruliczek w hensys pq jest neismiertrlny +tutorial Plx

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

Kim lepiej sie gra na hackach tylko god mode

Bowmanem(BOW) czy banditem bo wiemy ze bandit jest pod jednym względem gorszy bo ma ciągłą styczność z mobami a co z tym idzie gorzej exp leci i kasa na potki spada jak i kasa z Meso Guarda ale mam god moge wiecz poradzcie mi czy dit czy bow.

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano

Chyba proste jest to, że dit ma większą styczność z mobami, więc jak chcesz grać z godmodem bardziej opłaca się grać Bandit'em.

Opublikowano

Jeszcze mam jedno pytanie mianowicie nie chodzi mi maple włącza się i słychać ta muzyczkę co przy logowaniu ale nie widać ekranu wie ktoś co trzeba zrobić?? (myślałem ze to coś z grafika ale quake 4 mi chodzi i wszystko normalnie wiec nie wiem co teraz ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...