Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest gg less ;) Nawet znalazlem na ems 0.50. Wystarczy ze tam poszukasz na mpcforum.com bo ja zgubilem juz linka ;)

<<<<<<< EMS >>>>>>>>

5x Hunter nick: Nales --> Sleep

6x Page nick : Cord --> Sleep

7x Mage I\L nick: Emglo --> Sleep

To nie jest zwykle Forum, to jest MPCFORUM.

Opublikowano

Przez to że mój temat z problemem odnośnie imaxmacro Ore Rusher został usunięty.

Tak więc zamieszczam go tutaj.

Oto ten problem bo zrobieniu wszystkiego dobrze pojawia się takie coś:

post-44439-1234695452_thumb.jpg

Jak ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc :)

(J/C GMS v.65) <_<

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wojtasek.

Ja używam Visty 64 bitowej i tylko injector z 64 mi działa bo ten nowy to już porażka a na nk i cef nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Wszystko mam dobrze próbowałem reinstall i nic nie mam pojęcia może chodzi coś o windows/komp ??

userbarwb.png

Opublikowano

Chciałem updatnąć moje maplestory global ver 55 na ver 62, ściągnąłem manual patcha 55 do 56 i gdy włączam to jest błąd

"Unlabe to open the game". Co zrobić?

A gdy wklejam patchera do folderu z maplem to włącza sie normalne updatowanie i pisze "Your version of the game is too old to use the patch".

Opublikowano

prosba moze mi ktos dac konto na gms zalozone przed blokada?? bardzo prosze moze ktos ma duzo i nie korzysta zlitujcie sie albo moze ktos juz nie gra na gms BLAGAM!! PROSZE WYSYLAC WIADOMOSC NA PW kazde konto bedzie dobre (oczywiscie przed blokada) moze nawet nie byc w rankingu

//Już większej sygny nie mogłeś

i jest jakaś bez sensu

Opublikowano

@^UP

Nikt Ci nie da konta za free(mi i mojemu kumplowi dali, ale to był fart xD) konto na gMS można sprzedać za niezłą kasę.

A teraz moja prośba, mógłby mi ktoś podać nowy link do Kitterz Trainer v.65 Bot bo tamten z tematu nie działa. Z góry dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

No,No mam tak daje zwykły atak na ctrl włączam auto att z delay : 100 nie wiem czy dobrze.

I nic sie nie dzieje...

UP@

Szkoda że nie pod v55 bo mam fajnego ;]

userbarwb.png

Opublikowano

Na Sahel 3 najlepiej ja dziś postawiłem rano 34 fightera i jak wróciłem z szkoły miałem 36

:D( od 15 - 17lvl już trafiasz ;])

userbarwb.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie (nie mogę edytować poprzedniej wypowiedzi). Czy zbieranie przedmiotów z całej mapki (Item Vac) będzie jeszcze istnieć?

----------

The300

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...