Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maliu to dla Ciebie bunny god mode -.-

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=20400

ja mam ten sam problem z tym gms co mailu tylko ze ja przed swietami normalnie gralem i wszystko bylo git a po swietach wszystko sie zwalilo

a firewall mam wylaczonego -.- ma ktos inne pomysly?

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry, ale jestem troche nie na czasie jesli chodzi o haxy a chciałbym wrocic do mapla ;] Moze ktos zapodac jakis temat albo tutek jak to wszystko wykminic od podstaw? P.S. Szukalem ale ja nie kapuje tego zbytnio.... Te tematy sa tak porozrzucane.... Z gory dzienks...

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

masz zbior tutoriali patrzysz co cie interesuje i masz wszystko pieknie wyjasnione

Opublikowano

bardzo prosił bym o pomoc a mianowicie :

Mam starą instalke mapla z tamtego roku ale zawsze działała po update a teraz mój kolega miał formata i nie miał mapla pożyczyłem mu wszystko ok instaluje się zero błędów przy instalacji potem odpalamy ikone żeby się zupdatowało i wyskakuje ,,we are unable to connect the login serwer due to a serwer check, a firewakk block or other networkisseus. please check the maplestoryhomepage for ongoing serwer chcecks as well as your fir wall setting"

ale ma on dobrego neta więc to nie od tego ( ma takiego samego jak ja i mi wszystko działa )

i pod tym tekstem jest do naciśnięcia ,,OK" i ,,ANULUJ" i jak naciśniesz OK to wchodzi na oficjalną stronę mapla

patrzałem .. myślałem że może jakiś anty virus ale nie nawet powyłączaliśmy wszystko z paska tylko nie moglismy takiego czegoś systemowa zapora chyba każdy to ma? ale wcześniej też to miał i all działało

proszę bardzo o szybką odpowiedź

Opublikowano

siemka mam problem z gms wlaczam i wyskakuje mi error "we are unable to connect the login serwer due to a serwer check, a firewakk block or other networkisseus. please check the maplestoryhomepage for ongoing serwer chcecks as well as your fir wall setting" co trza zrobic? zapore mam wylaczona -.- mam instalke v62 wiec jest dosc nowa a problem jest podobny do pana 2up

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

Opublikowano

@2up niemozesz grac na gms od chyba roku musisz grac na ems

@up nie ma

@down

co ci da rbot?

Opublikowano
Mam Problem z GMS jak chce sie zalogowac wyskakuje mi ten komunikat

co robic?

Ściągnij Hotspot Shielda może wtedy zadziała.
Opublikowano

Ej jak pisałem na stronie wcześniej mam problemy ( znaczy mój kolega ) i ściągnął jak ktoś tam doradzał nową wersje mapla pobrał i ....

odpalamy ikone mapla potem naciskamy start i ekran robi się jasny a po chwili wraca od pulpitu i wyskakuje komunikat

error code:-2005532292

(UNKOWN ERROE 0x8876017C)

co mamy zrobić żeby działało ??

Opublikowano

Znowu mam problem z jakims komunikatem ;P wlanczam mapla wyskakuje mi to okno co w prawym dolnym rogu jest START.klikam START czekam, czekam i wyskakuje mi okienko z komunikatem w ktorym pisze "We are unable to connect to the server due to a server check, a fire wal block or other networkissues. Please check the MapleStoryhompage for ongoing server checks as well: is your fire wal settings."

PS: sicaglem tego Hotspot Shield wlaczylem go potem mapla i wszystko chodzilo jak nalezydzis dopiero niedalem rady wlaczyc mapla ;\

Opublikowano

@ 2x

Ej jak pisałem na stronie wcześniej mam problemy ( znaczy mój kolega ) i ściągnął jak ktoś tam doradzał nową wersje mapla pobrał i ....

odpalamy ikone mapla potem naciskamy start i ekran robi się jasny a po chwili wraca od pulpitu i wyskakuje komunikat

error code:-2005532292

(UNKOWN ERROE 0x8876017C)

co mamy zrobić żeby działało ??

@edit

sciagnelem directax 9c i teraz wyskakuje mi nowy error:

failed in finding proper screen mode for Gr2D

co teraz mam zrobic?

Opublikowano
Ej mam taki problem ze jak włączam maple loguje sie i gram to po 5 sec. gaśnie cała gra nie mam żadnych haxow włączonych co jest??

możne ktoś pomóc?

Opublikowano

kolego 2up sciagnij service packa3

a co do problemu to ja tez am mten problem z gms z firewallem i nie weim co zrobic (problem jak u Jogiego)

pomozcie pls!!

Opublikowano

jak tam ktos wymyslil sposob na ten blad na gms? "we are unable to connect the login serwer due to a serwer check, a firewakk block or other networkisseus. please check the maplestoryhomepage for ongoing serwer chcecks as well as your fir wall setting" pomoze w koncu ktos ?? ja chce jescze zagrac na gms

uzywam hot spota

Opublikowano

musisz wyczyscic plik hosts gdzies dawalem dokladna instrukcje jak to zrobic

@offtop

KONTO WROCILO!

Opublikowano

Help!

Gdy sciągam MapleDownloader v63 (global) i uruchamiam go wybieram miejsce gdzie ma mi się maple zapisać.Daję next i po chwili wyskakuje mi error ,,Pandio media booster cannot be started.Aborting" o co biega??Sciongalem to juz z 10 razy i nie pomogło więc zwracam się do was.Pomocy

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

poszukalem troche i nie znalazlem moze powiedziec jak wyczyscic ten plik hosts??

Opublikowano

napisze od nowa

start>uruchom>C:/WINDOWS/system32/drivers/etc>ok>prawym hosts>wlasci>[]tylko do odczytu>zastosuj>prawym hosts> otworz za pomoca>notatnik>CTRL+A>DEL>CTRL+S>zamknij notatnik>prawym hosts>wlasci>[X]tlyko do odczytu

wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...