Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktos linka do eMS ktorejs z wersji: 46, 47 lub 48?, poniewaz bardzo potrzebuje. Wiem, ze zaraz napiszecie "Wujek Google..." albo "opcja szukaj na forum", ale szukam od 30 min na Google i drugie tyle w szukajce i nic. Dlatego prosze o pomoc i odrobine wyrozumialosci.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spatchowany jest.

@down

Nie obrazaj mnie -_- a skoro jest nie spatchowany ,dziala i 'jest' to udowodnij to -_-

Opublikowano

Mam problem z Maplem wyskakuje mi taki komunikat : "We are unable to connect to the server due to a server check, a fire wal block or other networkissues. Please check the MapleStoryhompage for ongoing server checks as well: is your fire wal settings."

co robic?

Opublikowano
Mam problem z Maplem wyskakuje mi taki komunikat : "We are unable to connect to the server due to a server check, a fire wal block or other networkissues. Please check the MapleStoryhompage for ongoing server checks as well: is your fire wal settings."

co robic?

Mozliwe powody:

- Serwer jest wylaczony (Watpie :P)

- Firewall ci blokuje polaczenie

- Masz cos nie tak z MS (Tez tak mialem) - najlepiej zainstaluj MS jeszcze raz lub pobierz...

Wez wyjdz z tad dzieciaku...

Ciagle tylko spamujesz -.-

Jeśli jesteś wśród osób które mają w opisie coś o muzyce, to

Wypier*****!

Opublikowano

Sciągnołem z 5 razy i nie weszło ani razu pokazywało sie to samo zainstalowałem jeszcze raz i nic :(

@EDIT

Przed chwila odblokowalem mapla bo widocznie bylk zablokowany :P ale niestety nic to nie dalo :(

Opublikowano

sa ore rushery pod v64 w maple juz ? sry jak juz byl taki temat ale nie chce mi sie 17 stron czytac ;p

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Deleking czy może masz dwurdzeniowy procesor? Od razu mówię, że nie pójdzie ci na dwurdzeniowym, ale jak masz Vistę możesz wyłączyć 1 rdzeń i będzie działało.

Opublikowano

W XP tez mozna wylaczyc rdzen ctrl+alt+del>procesy>wybierasz proces>ppm>ustaw koligację i masz ;o

Opublikowano

GM Ban czy A/B?

Na ****.com zostala poruszona kwestia Autobana i bana rozdawanego przez GM'a

Wiec chialbym sie zapytac kogos z was....

Ostatnio Vaccowalem okolo 2 min. na DupeX'ie (Ktory podobno tylko D/C'uje...)

Oczywiscie dostalem A/B, a moze Bana od GM?

Komunikat byl o jakims jakims GMAlex'ie...

Nie zrobilem osobiscie zdjecia ale znalazlem to na ****.com

wtf3gmv1hackerxu5.jpg

Kto wie? ;/

Wypier*****!

Opublikowano

Ja chyba wiem niechcący użyłem fly hack'a na yellonde dostałem ten sam komunikat i po 10min patrze GM smile i BAN. Chyba zapisuje się tak jakby w jego notesie *GMPolice*, że ten i ten robił to i to potem sprawdza i Ban. ;/

Opublikowano
Ja chyba wiem niechcący użyłem fly hack'a na yellonde dostałem ten sam komunikat i po 10min patrze GM smile i BAN. Chyba zapisuje się tak jakby w jego notesie *GMPolice*, że ten i ten robił to i to potem sprawdza i Ban. ;/

Czyli to A/B?

Wypier*****!

Opublikowano

,,A possible hacking threat has been detected. Maplestory will be closed. Please contact us for more details''

Co mam teraz zrobic?Pojawia mi sie to nawet jak hacki mam wylonczone.Usuwalem juz GG zeby mi sie na nowo sciongnol ale nic niepomoglo.

Pomocy!

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano
,,A possible hacking threat has been detected. Maplestory will be closed. Please contact us for more details''

Co mam teraz zrobic?Pojawia mi sie to nawet jak hacki mam wylonczone.Usuwalem juz GG zeby mi sie na nowo sciongnol ale nic niepomoglo.

Pomocy!

Wylacz wszystkie programy i zresetuj komputer >>> Mi pomaga...

Wypier*****!

Opublikowano

Mam taki problem z tym Ore rusherem. Jak zostawię go włączonego i zminimalizuje grę to gdy wcisnę "m" to minimalizuje mi się program jak mam obecnie otworzony, "l" to przełącza mi ekran do przełączenia użytkownikownika. Nie mogę nic pisać ani nic. Co mogę z tym zrobić????

Sry za spam

Opublikowano

A ja mam problemik i prosze mnie pomóc ;p

Mianowicie :

-Odpalam Mejpula.

-Po około 30 sekundach Mejpul się wyłącza

-"You Have Been Disconnected From the Server"

-WTF ?!?! mam tak od v60

-GMS ofc.

-Help Me Plawks

-Kuniec.

Opublikowano

Reinstall //MoJ3 P0r4dy Rz4dz4 prawie jak pokemon ...

@down a co da twój post :>? a z maplem wszystko mozliwe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...