Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam ogromną prośbę

czy ktoś moglby wystawić link z tutem pod moim postem, który dotyczyłby hakowania na GMS v0.62

z góry dzięki

Opublikowano

@Hubertman

Masz linka w MapleStory Servery prywatne temat "Hakowanie na privach ~" tam masz engine z wszystkimi najbardziej potrzebnymi haczkami w tum "Mega Tubi"- szybsze podnoszenie

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano

Tak, jest, a mianowicie haki na priv są bez gglessa, jakbyś chciał je użyć na globala by Ci HAD (Hacking attempt detected) wyrzuciło.

Opublikowano

Priv servy nie maja GG wiec mozesz uzywac absolutnie wszystkich haczków ;)

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano

Czy mógł by ktoś updeatnąć wzmss.dll i llin.dll byłbym bardzo wzdzięczny

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

@Wrona

Trochę się pomyliłeś kolego. Używać "haczków" możesz, ale jest na niektórych serverach AB, więc możesz też zostać bardzo szybko zbanowany. =]

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

Witaam!

Mam problem otoz jak chce zpathoiwac mapla z wersji 55 na 59 (mam pathera) wyskakuje mi blad ze moja wersja jest za stara i czy chce pobrac nowa.

Opublikowano

to takie trudne musisz zassac wersje 0.59 jak chcesz inaczej chyba nie ma wyjscia albo isc do kolegi jak ma ta wersje pozyczyc i wgrac o.O

Opublikowano

Prosze o uploadniencie skill.wz z przyspieszonym healem albo shaning rayem ( lepiej shaning) EMS !! normalnie stopy chyba wylize osobie ktora pomoze ...

Odrazu na pytania np. "Po co prosisz masz wszystko na tacy..."

Jeny ludzie skumajcie 1000000xxxxx razu probowalem i dupa nie dziala !!jakis łaskawy "prohaxor " niech pomoze -_-

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Może nie na temat hackowania, ale mam pewien problem..

Od jakiegoś czasu (od kiedy wróciłem na gMS) mam w pytkę zbyśka KUR** WYJE***E W KOSMOS LAGI.

Od czasu do czasu trafi się taki moment na 5-10 s. że mogę się ruszać bez problemu i potem znowu się zaczyna..

Wszystkie zbędne programy mam wyłączone, nic nie ściągam, nie dziele z nikim łącza, wiec do cholery o co może chodzić?

Opublikowano

nie wiem ja też mam małe lagi mimo że mam 10 MB :D

może dlatego że gra wiele osób i servy nie wytrzymują... :D

Opublikowano

A ja mam problem a więc gdy włączam Maple za pierwszym razem jest ok ale gdy chcem zmienić język czy cuś albo włączyć Maple Non Hax (eMS) to po wyłączeniu Maple musze restartować kompa żeby móc znowu je włączyć poprostu pokazuje sie proces ale po gdzieś 3 sekundach znika. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? :)

Opublikowano

Witam

Proszę o pomoc w edytowaniu npc.wz. Chcę zamienić działanie "a pile of white flowers" i "Mysterious Statue". Szczerze mówiąc siedziałem nad tym ponad 5 godzin i nic z tego nie wyszło.

Teraz zapewne będą pytania typu "a po co ci to?" itp. Potrzebne mi aby zwiększyć szybkość zdobywania ore. (w połączeniu z botem klikającym na npc oczywiście) Efekt powinien być taki jak na tym filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=HS4DNorzZJ4

Z góry dziękuje za wszelką pomoc.

Opublikowano

Proszę o wrzucenie 2 patchów na Maple Global:

0.60 -> 0.61

0.61 -> 0.62

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...