Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej jest do polecenia , fajnie się gra lecz występują lekkie lagi ale wszędzie tak jest :P ale mniejsza z tym , serwer jest łatwy do ogarnięcia jak i eq i wbicie poziomu po czym widać co się dzieje na serwie , szybki exp i zdobywanie eq idealny serwer dla leniuchów  :D bo dobre eq można osiągnąć po 1 dniowej grze , administracja jest też naprawdę do pochwalenia bardzo dobry kontakt jeżeli masz problem szybko go rozwiązują , jak i z odpalami na metnie co chwile admini sprawdzają graczy ii podoba mi się bardzo ich aktywność bo jest to mało spotykane na innych privach (y) bo przeważnie postawić serwer ii tyle niech sobie stoi i mieć wyrąbane , a tu jest inaczej dlatego naprawdę zachęcam do gry na REVIOS 

bugów jest coraz mniej jak to wiadome nowy serwer zawsze się coś pominie ale zwalczaja to w jak najszybszym tępię 

CÓŻ MOGĘ WIĘCEJ DODAĆ SERWER JEST JEDEN Z NAJLEPSZYCH NA JAKICH GRAŁEM 

NIC TYLKO POBIERAĆ I NAKUR**AĆ !  :D

pOZDRAWIAM 

LadaUT 

Opublikowano

"administracja jest też naprawdę do pochwalenia bardzo dobry kontakt jeżeli masz problem szybko go rozwiązują"

Az śmiechlem. Mam mały problem, kontaktuje się od 3 dni i nadal nie mogę doczekać się odpowiedzi. Albo jakiś ziomek dostał bana za to, że gm napisał na chacie "jestes" a on na pw mu odpowiedział ze tak i dostał perma. WTF?!

Opublikowano

"administracja jest też naprawdę do pochwalenia bardzo dobry kontakt jeżeli masz problem szybko go rozwiązują"

Az śmiechlem. Mam mały problem, kontaktuje się od 3 dni i nadal nie mogę doczekać się odpowiedzi. Albo jakiś ziomek dostał bana za to, że gm napisał na chacie "jestes" a on na pw mu odpowiedział ze tak i dostał perma. WTF?!

Wejdź na ts dzisiaj i Ci odpowiedzą w moment ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ogarnijcie te sklepy, serio, nie da się nic w m1 zrobić, wszędzie te shopy, mapa handlowa czy coś może?

I szkaty... Bo w sklepach sprzedają kilka tysięcy szkat za 500kk :///

Opublikowano

Wejdź na ts dzisiaj i Ci odpowiedzą w moment ;)

Właśnie dostałem odpowiedź..

Zaczynam zmieniać zdanie na temat serwera, administracja ma coraz bardziej wyjebane na ludzi. Mój problem z IS'em nie został wyjaśniony. Ale chuy, 7 zł nie będę żałował, biedakiem nie jestem. Ale jakoś powinniście się zachowywać. A teraz sytuacja z przed chwili.

Wzięliśmy wojnę z jakąś gildią, myśleliśmy, że będzie elegancka, fajna napierdzielanka. No ale enemy to troll gildia, od 1,5h uciekają na koniach. Kiedy zgłosiłem to na ts'ie do evenementa (ponieważ na innych serwerach problemu nie było z tym i od razu sprawa została wyjaśniona), a tu dostałem taką odpowiedź:

pho7rt.jpg

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Zaczynam zmieniać zdanie na temat serwera, administracja ma coraz bardziej wyjebane na ludzi. Mój problem z IS'em nie został wyjaśniony. Ale chuy, 7 zł nie będę żałował, biedakiem nie jestem. Ale jakoś powinniście się zachowywać. A teraz sytuacja z przed chwili.

Wzięliśmy wojnę z jakąś gildią, myśleliśmy, że będzie elegancka, fajna napierdzielanka. No ale enemy to troll gildia, od 1,5h uciekają na koniach. Kiedy zgłosiłem to na ts'ie do evenementa (ponieważ na innych serwerach problemu nie było z tym i od razu sprawa została wyjaśniona), a tu dostałem taką odpowiedź:

pho7rt.jpg

Żałosny serwer jak i administracja a do nich w grze piszę to nawet nie odpisują tak samo jak lamus [GN]414 I reszta a surek tylko potrafi napisać wejdź na ts dostaniesz pomoc a tsie też mają w nosie i głupie teksty. . Nie polecam tego syfu

Opublikowano

pho7rt.jpg

Z drugiej strony co miał zrobić, zbanować typa bo lata na koniu, zagrozić mu wpierdo****?  ^^ Nie używa żadnych botów, bugów itp. więc dobrze, że nie było reakcji, następnym razem trzeba lepiej dobierać przeciwników  :D

Opublikowano

Z drugiej strony co miał zrobić, zbanować typa bo lata na koniu, zagrozić mu wpierdo****?  ^^ Nie używa żadnych botów, bugów itp. więc dobrze, że nie było reakcji, następnym razem trzeba lepiej dobierać przeciwników  :D

A to co, ja przed każdą wojną mam pytać przeciwnika czy jest ogarnięty? Zastanów się nad swoim tokiem myślenia..

Wystarczyło, żeby go kicknął z gry. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

najezdzasz na ryjec postaci pod c i masz ilosc punktow :) poza tym ile to jest zapisac sobie te 5 respow czy to na mapie 120 czy 150 i skakac po kanalach, z kazdego bossa masz 12 perel, ludzie ogarnijcie sie. Wiem ze inni tez chca zdobyc perly i tez skacza po kanalach, ale na respa 11 minut z 2 bossy powinno wam sie udac zabic..

Jeddn resp wystarczy dobre eq i sam zbijasz 3 bossy na jednym respie xD

Nie jest tak ciezko jesli chodzi o eq ludzie xD

Opublikowano

Od czasu Teriosa reworka nie będę polecał każdego projektu sponsorowanego przez Surka.

Chu* w to,że reklama spora skoro ma ścierwa w administracji liczące tylko na zyski?

Twoje podwórko więc je sprzątaj. 

Nie polecam oraz odradzam gry bo stracicie Wasz cenny czas i miejsce na dysku .

#rein

Opublikowano

Bossy co 11minut?!

Mialem wrazenie ze co okolo 8min na mapie 95 sie respil

Tryton co ile ma respa?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Żałosny serwer jak i administracja a do nich w grze piszę to nawet nie odpisują tak samo jak lamus [GN]414 I reszta a surek tylko potrafi napisać wejdź na ts dostaniesz pomoc a tsie też mają w nosie i głupie teksty. . Nie polecam tego syfu

Pier.dolisz głupoty, za każdym razem gdy pisałem do [GM]414 to zawsze pomagał i odpisywał. Z całego teamu jest najbardziej aktywny pod względem banowania.

Wiadomo na początku picuś glancuś odje.bane jak trzeba. Teraz gdy ludzie potrzebują pomocy np. z is'em to nie dostają odpowiedzi albo kierują ich na ts'a gdzie też za chu.ja się ciężko dogadać.

Mimo to, serwer jest nadal git, graczy nie ubywa a nawet ciągle przybywa ;)

Opublikowano

Pier.dolisz głupoty, za każdym razem gdy pisałem do [GM]414 to zawsze pomagał i odpisywał. Z całego teamu jest najbardziej aktywny pod względem banowania.

Wiadomo na początku picuś glancuś odje.bane jak trzeba. Teraz gdy ludzie potrzebują pomocy np. z is'em to nie dostają odpowiedzi albo kierują ich na ts'a gdzie też za chu.ja się ciężko dogadać.

Mimo to, serwer jest nadal git, graczy nie ubywa a nawet ciągle przybywa ;)

Ja jakoś nigdy nie miałem problemu, żeby skontaktować sie z administracja, cały team się bardzo stara i pomaga :P

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Też nie miałem problemu, ale siedzę z ekipą i mówią jak jest... raczej z dupy informacji nie biorą, kumpel czekając na pomoc kilkanaście godzin dostaje szału dupy, a z nim reszta ludzi która czegoś oczekiwała.

Ja całkowicie rozumiem, że jest od zaje.bania graczy i jeszcze więcej dlatego ciężko o natychmiastową pomoc ;)

Nikt nie jest robotem !  ;>

Opublikowano

Pamietajcie jeżeli expicie i podchodzi do was GM 414 to szybko piszcie coś na normalu, jeżeli na pw napiszecie to perm ... ;/

Nchf.png

lol

Opublikowano

hehe.png

1. Poprawiono umiejętność Krew Boga Smoków.

2. Pomnik w Katakumbach jest na początku.

3. Zwiększono drop Traktatów do 100% i dropią one teraz dodatkowo z Azraela.

4. Dodano system pasów:

Pasy dzielą się na PvP i PvE:

PvP:

75 Lv. - 18000.png : Maks. PŻ +500, Silny przeciwko Ludziom+5%

95 Lv. - 18060.png : Maks. PŻ +1000, Silny przeciwko Ludziom+10%

120 Lv. - 18070.png : Maks. PŻ +2000, Silny przeciwko Ludziom+15%

150 Lv. - 18080.png : Maks. PŻ +3500, Silny przeciwko Ludziom+25%

180 Lv. - 18090.png : Maks. PŻ +5000, Silny przeciwko Ludziom+35%

PvE:

75 Lv. - 18050.png : Maks. PŻ +500, Silny przeciwko Potworom+5%

95 Lv. - 18010.png : Maks. PŻ +1000, Silny przeciwko Potworom+10%

120 Lv. - 18020.png : Maks. PŻ +2000, Silny przeciwko Potworom+15%

150 Lv. - 18030.png : Maks. PŻ +3500, Silny przeciwko Potworom+25%

180 Lv. - 18040.png : Maks. PŻ +5000, Silny przeciwko Potworom+35%

Pierwsze pasy lecą z Umarłego Rozpruwacza.

Ulepszacze na pasy możemy zdobyć z bossów i dungeonów wg danego poziomu.

Rzemyki

76600.png

76601.png

76602.png

76603.png

76604.png

76605.png

76606.png

76607.png

Dodaliśmy Kupony SM o wartościach:

80017.png - 90 SM

80014.png - 175 SM

80015.png - 370 SM

80016.png - 525 SM

Dodatkowo dodaliśmy zmianę profesji:

71100.png : do 120 Lv. za 1500 AP

71100.png : do 200 Lv. za 525 SM

Powyższa aktualizacja zapowiada jedną z większych, które niedługo zagości na naszym serwerze! Wyczekujcie informacji!

Opublikowano

Drogi adminie, proponuje jeszcze zniszczyć ten exploit którzy bugują łuk i jest dmg x 1500, na forum masz temat założony o tym zwróc uwagę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...