Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę się z Tobą zgodzić.

Niestety sytuacja na rynku Ravios wygląda następująco, całe M1 zapchane w ekwipunku do expa, ulepszaczami do mapki 95 i to by było na tyle. Je akurat łatwo zdobyć, jest więcej graczy z tym przedziałem poziomowym.

Ciężko jest kupić jakikolwiek przedmiot z IS, nawet oferując 40KKK za kostium miałem problem z kupnem a w końcu odpuściłem sobie pisanie na czacie.  Rynek wygląda tak ubogo przez to, że ulepszacze na wyższe poziomy nikt nie sprzedaje, bo potrzeba ich bardzo, bardzo dużo i każdy zostawia dla siebie. Pisaliśmy o zwiększeniu dropu z wszelakich bossów, dungeonów, ale znaleźli się obrońcy " noł lifów ", którzy od razu wyskoczyli z tekstem " to nie 4fun " i na tym się skończyło. Z czasem jak już większość ogarnie sety PVM i PVP, może pojawią się ulepszacze na rynku, ale teraz ? teraz to nawet jak ktoś mi zaoferuje 1kkk za jedną perłę to nie sprzedam, bo muszę nawalać ostro by zdobyć tą perłę...

­

Witam muszę się z wami panowie zgodzić Surek do końca tego serwera nie przemyślił i to jest najgorsze :( . Cieszyłem się z tego serwera ale jak pograłem kilka dni i zobaczyłem jak sprawa wygląda to JA i moja ekipa to nas zniechęciło do serwera . Pewnie to co tutaj napisaliśmy to Surek i tak na to nie odpisze i ma to w nosie bo liczy pieniążki z isu codziennie a Hajs musi się zgadzać ;ddd . Moim zdaniem powinno być wszystko zwiększone bo tak to nie mamy szans a prawie nikt nie sprzedaje rzeczy z is same boty sklepy w m1 z ulepkami na 95 a reszta gdzie?? Nikt nie sela może Administracja się wypowie na to???

P.S Chłopaki możemy jeszcze u nich na forum napisać :) a wracając do tematu forum to żadego admina ani nikogo konkretnego kto by pilnował porządek totalna olewka 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale grając kilka godzin zdobędziesz łatwo te 100zł, najlepiej wszyscy zacznijmy gre na virtu** gdzie pety są po 500 PLN i jakoś nikt nie płacze, jeżeli mówisz że serwer pod IS to opłać nam maszynę i reklamę to wyłączymy itemshopa, bo w porównaniu do innych serwerów mogę śmiało powiedzieć że revios jest najbardziej nastawionym serwer pod graczy a nie itemshopa. 

Rekrutacja na tutora w najbliższych dniach będzie na forum + o kupony SM zapytam administrację. 

Dodacie PSC?

­

Zajebisty.

Opublikowano

Witam muszę się z wami panowie zgodzić Surek do końca tego serwera nie przemyślił i to jest najgorsze :( . Cieszyłem się z tego serwera ale jak pograłem kilka dni i zobaczyłem jak sprawa wygląda to JA i moja ekipa to nas zniechęciło do serwera . Pewnie to co tutaj napisaliśmy to Surek i tak na to nie odpisze i ma to w nosie bo liczy pieniążki z isu codziennie a Hajs musi się zgadzać ;ddd . Moim zdaniem powinno być wszystko zwiększone bo tak to nie mamy szans a prawie nikt nie sprzedaje rzeczy z is same boty sklepy w m1 z ulepkami na 95 a reszta gdzie?? Nikt nie sela może Administracja się wypowie na to???

P.S Chłopaki możemy jeszcze u nich na forum napisać :) a wracając do tematu forum to żadego admina ani nikogo konkretnego kto by pilnował porządek totalna olewka 

Może dodadza drop all ulepek do dzikich psow ??? Pomyśl chwile nie wszystko musi być podane na tacy trochę trzeba też się wysilić , wszystko co w is mozna zdobyc w grze moze troche ciezej ale sie da :) Poczekajcie jeszcze kilka dni i ludzie beda sellac ulepki na eq 120 + oraz pety i kostiumy z is :) 

Opublikowano

tez to podliczylem i odpuscilem sobie gre tutaj ;/ 

w is sa jeszcze wszystkie ulepki wszystkie kd itd. 

dla mnie to za duzo .. 

podliczajac koszt sm (na te ,,dodatkowe" bonusy wychodzi 2685 SM = 100 zl przelewem) 

niestety metin stal sie tylko sposobem na zarobek ..

nawet gdybym mial za**** 24/7 zeby uzbierac ulepki i zrobic eq, wbic lvl i na koniec znowu zapie**** zeby kupic od graczy is (jesli taka mozliwosc by sie trafila) .. nie bede gral na serwerze gdzie is daje przewage i bez niego nie da sie obejsc (w pvp) nie ukrywajmy ze is na full lvl i full eq bedzie bil o 4k wiecej .. i bedzie mial wiecej hp i odp. 

podziekowalem ..

a co do twojej wizji serwera gdzie w is sa tylko raty to istnialo by rozwiazanie (przedmioty z is dodane do dropu z takimi samymi wartosciami lub miesieczny abonament za gre)

jednak takie serwery nie powstana bo teraz liczy sie tylko $$ 

zapytam jeszcze o jedna rzecz po co jest cor draconis ? nie ma zadnej wzmianki w prezentacji 

Mi tez sie bardzo nie podoba to ze jest zbyt duzo rzeczy w item shopie pod PVP, które daja ogromna przewage, ja rozumiem kostium i fryzura ale reszty wcale nie kumam...

Wystarczy ze administracja usunie z itemShopu te dziadostwo i zostawi najrosadniejsze rzeczy, albo mozliwosc zdobycia tego w grze podczas dropu czy z Bossa którego by trzeba bylo ubic w kilka osob.

Serwer ogolem swietny tylko te itemy z itemshopu przerazaja.

Moglibyscie zrobic wreszcie tego BM'a i Bodego... + te skrzynie z postaciami mogly by pokazywac klase i lvl to jest wazne.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Może dodadza drop all ulepek do dzikich psow ??? Pomyśl chwile nie wszystko musi być podane na tacy trochę trzeba też się wysilić , wszystko co w is mozna zdobyc w grze moze troche ciezej ale sie da :) Poczekajcie jeszcze kilka dni i ludzie beda sellac ulepki na eq 120 + oraz pety i kostiumy z is :)

Chlopak myslal ze kazdy bedzie w is ladowac xD. Ja zaladuje jak bedzie opcja psc lub jak bedzie pewnosc ze serwer nie upadnie za 2 dni. Ogarbijcie sie z tym placzem i wroccie za kilka dni xD

Opublikowano

Wy jestescie tepi, czy takich tylko udajecie? Liczycie na zroznicowana gospodarke na serwerze, ktory ma 4(?) dni. Prawda, ze teraz jest na rynku co jest, ale wprowadzenie kuponow sprawi, ze gospodarka bedzie sie krecic wokol nich i to one ustanowia ceny itd itp. 

Dwa - IS jest naprawde biedny i tani, wiec nie rozumiem waszego placzu, NA KAZDYM serwerze jest identyczny IS, albo nawet 2x wiekszy i dajacy 2x wieksza przewage w grze, ale nie ma az tylu placzkow.

Jak wam nie pasuje poki co gospodarka i pare innych glownych problemow, to tak jak porpzednicy mowie, zebyscie zrobili sobie tygodniowa przerwe i zapraszam potem do pieknego M1 pelnego w ulepy i itemy na wyzsze levele.

Serwer polecam calym sercem!  :yay:

miłosz

Opublikowano

Muszę się z Tobą zgodzić.

Niestety sytuacja na rynku Ravios wygląda następująco, całe M1 zapchane w ekwipunku do expa, ulepszaczami do mapki 95 i to by było na tyle. Je akurat łatwo zdobyć, jest więcej graczy z tym przedziałem poziomowym.

Ciężko jest kupić jakikolwiek przedmiot z IS, nawet oferując 40KKK za kostium miałem problem z kupnem a w końcu odpuściłem sobie pisanie na czacie. Rynek wygląda tak ubogo przez to, że ulepszacze na wyższe poziomy nikt nie sprzedaje, bo potrzeba ich bardzo, bardzo dużo i każdy zostawia dla siebie. Pisaliśmy o zwiększeniu dropu z wszelakich bossów, dungeonów, ale znaleźli się obrońcy " noł lifów ", którzy od razu wyskoczyli z tekstem " to nie 4fun " i na tym się skończyło. Z czasem jak już większość ogarnie sety PVM i PVP, może pojawią się ulepszacze na rynku, ale teraz ? teraz to nawet jak ktoś mi zaoferuje 1kkk za jedną perłę to nie sprzedam, bo muszę nawalać ostro by zdobyć tą perłę...

­

Powiedz mi czy po 4 dniach serwerach m1 ma sie zapełnić przedmiotami z itemshopu? Zastanów sie jaką one wartość by miały i wtedy komentuj takie rzeczy. Grając 4 dni chcesz wszystko za Yangi no to ciekawie. Powiedz mi jaki był by sens mieć wszystko w 4 dni? Potem byś marudził ze nuda nie ma co robic po co mam coś robić skoro wszystko już mam.

Zadnego Admina na forum.

Zadnego moda na forum.

Nikt nie pilnuje porzadku

Dzisiaj juz bedzie administracja na forum :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

bo w porównaniu do innych serwerów mogę śmiało powiedzieć że revios jest najbardziej nastawionym serwer pod graczy a nie itemshopa. 

ten co dojebał xD

serwer mimo, że przypomina terios i inne to i tak grywalność nawet w miarę

Opublikowano

Wy jestescie tepi, czy takich tylko udajecie? Liczycie na zroznicowana gospodarke na serwerze, ktory ma 4(?) dni. Prawda, ze teraz jest na rynku co jest, ale wprowadzenie kuponow sprawi, ze gospodarka bedzie sie krecic wokol nich i to one ustanowia ceny itd itp. 

Dwa - IS jest naprawde biedny i tani, wiec nie rozumiem waszego placzu, NA KAZDYM serwerze jest identyczny IS, albo nawet 2x wiekszy i dajacy 2x wieksza przewage w grze, ale nie ma az tylu placzkow.

Jak wam nie pasuje poki co gospodarka i pare innych glownych problemow, to tak jak porpzednicy mowie, zebyscie zrobili sobie tygodniowa przerwe i zapraszam potem do pieknego M1 pelnego w ulepy i itemy na wyzsze levele.

Serwer polecam calym sercem!  :yay:

Z tymi kuponami SM , rzeczywiscie super pomysl.

Ja również polecam serwer super.

Tylko moim skromnym zdaniem mimo wszystko itemshop jest zbyt bogaty w te dodtaki do PVP

Surek prosze o balans postaci BM i Body, bo to jest nie fajne jak wp co nie dosc ze jest proo do PVM to i w PVP cisnie BM'a, natomiast body jest spoko w PVM ,ale pvp to jakas porazka...

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Z tymi kuponami SM , rzeczywiscie super pomysl.

Ja również polecam serwer super.

Tylko moim skromnym zdaniem mimo wszystko itemshop jest zbyt bogaty w te dodtaki do PVP

Surek prosze o balans postaci BM i Body, bo to jest nie fajne jak wp co nie dosc ze jest proo do PVM to i w PVP cisnie BM'a, natomiast body jest spoko w PVM ,ale pvp to jakas porazka...

Kupony maja być od dzisiaj dostępne.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

ten co dojebał xD

serwer mimo, że przypomina terios i inne to i tak grywalność nawet w miarę

Grywalnosc w miare ? Spojrz na licznik i wtedy cos powiedz, bo chyba nie znasz znaczenia slowa w miare.

Jest to jeden z najlepszych serwerow i liczba graczy jest ponad przecietna porównując do innych...

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Surek masz dziewczyne ? ;d tak pytam bo siedzisz przy tym kompie nolifie

Ps warto zacząć grę ?

Ponawiam pytanie x raz, dodacie psc?

­

Skoro nie odpisuja to pewnie nie ;d
Opublikowano

Mamy nadzieję że zawitacie u nas i dacie nam szanse zaistnieć w świecie metinowskim gdyż to od Was graczy zależy jak sytuacja się rozwinie na Polskim rynku metina.

W tej prezentacji wszystko nie zostało opisane, resztę jak Alchemia Smoczego Kamienia, Pasy, Sygnety i inne bajery pokażemy Wam na naszym fanpage'u i dodatkowo na filmikach od naszych youtuberów. Dziękujemy za przeczytanie prezentacji i serdecznie zapraszamy do wspólnej rozgrywki na serwerze.

Moze mi ktos pomoc i powiedziec w jaki sposob te draconisy ulepszyc?

Ile tam graczy gra ?? przecietna liczba to ile dla ciebie jest 100 ? 

nie, dzisiaj o 1 w nocy bylo 1400 osob :)

miłosz

Opublikowano

To tutaj są jakieś pasy i sygnety? 

Ogólnie serwer przyjemny, przy eq na 150 trzeba troche posiedzieć, ale to dobrze przynajmniej będzie coś warte ;)

Opublikowano

w ile wbija sie 180lvl od 0 bez is?

mi to bodziakiem zajelo z 2.5-3 dni (ale przy okazji sporo dropilem)

miłosz

Opublikowano

zrobicie tak zeby nie trzeba bylo jechac na azraela ?;C

Nie trzeba chodzić na azraela, te ulepki dropią na mapie 150lv, największy problem to razador :/

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Nie trzeba chodzić na azraela, te ulepki dropią na mapie 150lv, największy problem to razador :/

­

jakim problemem jest razador? Juz go poprawiali i teraz jest jak najbardziej ok. Kilka h chodzenia na razadora i masz eq gotowe do przerobki na 180, Boze ludzie bez przesady (mowie to z autopsji)

miłosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...