Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie, chyba logowanie padło, albo moze jakiś ddosik

ps. jakby mógłby ktoś dać kordy respa bossów na mapie 120 byłbym bardzo wdzięczny bo ciężko jest go znalezc :p

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Serio, przypał trochę z tymi szkatami, dropi ich za dużo + tych wspomagaczy każdy ma pełno w eq. Moglibyście dodać wymianę ich na rękawicę i PD albo jakaś loteria.

Opublikowano

Admin napisz co zmieniacie podczas tej przerwy... Najlepiej skroccie respawn bossow mapa 120 plz xD

Opublikowano

Polecam serwer w 100%! Świetna administracja, 0 błędów, dużo ludzi a gra przyjemna! Zapraszam!!

/Post na konkurs - CyganTico

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Te shopy offline to lekka przesada.

Nie idzie nic ciekawego znalezc bo 123131 shopow z bezwartosciowym eq po 50kk ktorego nikt nie kupi

Jak juz wprowadzacie shopy offline to max na 6-8h bo to jest przegiecie paly.

Ja wiem że to dodaje prestiżu bo "patrzcie ile ludzi" ale to jest naprawde irytujace.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

tee perły na 120 eq to jest masakra ..

Trochę sie pomęcz 10 minut i azrael zrobiony a z niego leca po 2-3 perly kazdego rodzaju + bossy na mapie od 120 :)

Opublikowano

Wszystko idealnie dopasowane, bossy respią się co 11 min. na mapie 120, wystarczy poczekac na jednym channelu i solo zbijam nikt nie ksuje.. Na katakumbach przydałby się resp od razu przy posągu żeby nie latać po tej mapie za każdym razem, wystarczy ze za metinami trzeba latac.

Jedyne co się nie zgadza z prezentacją to te eventy, od startu nie było nawet eventu typu ox.

Polecam jak najbardziej

sygnatura.png

Opublikowano

Ale jest zabawy z tymi perłami na eq 120lvl+. Dodalibyście jakąś wymiane zwykłych pereł na te fioletowe, żółte. 

Opublikowano

Marcin, kolejny serwer? Prosze Cie...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Napiszcie Poradnik skąd jakie ulepszacze dropia na jakiej mapie lub z jakich bossów bądź metków tutaj w prezentacji albo na forum w poradnikach by się z pewnością przydało

Według mnie mogliby dodać jakąś tabelkę w grze, gdzie byłyby pokazane mapy i jakie itemy dropią tam z bossów, mobbów i metinów

Opublikowano

Powinniście dać możliwość sprawdzania punktów Rangi. Z tego co wiem, nie ma jak tego sprawdzić. 

Jeśli serio jest tak ciężko o te perły to powinniście zwiększyć ich drop / lub jeszcze lepiej dać ich drop z Małży z mniejszym %. Ludzie przyszli tu grać na Easy, a nie na serwerze gdzie trzeba zrobić 120 razy każdy dung, aby ulepszyć EQ. WW było znośne, bo krótkie. DC takie nie jest :)

Nawet utrudnijcie to DC ale zwiększcie kilkukrotnie drop.

Opublikowano

Powinniście dać możliwość sprawdzania punktów Rangi. Z tego co wiem, nie ma jak tego sprawdzić. 

Jeśli serio jest tak ciężko o te perły to powinniście zwiększyć ich drop / lub jeszcze lepiej dać ich drop z Małży z mniejszym %. Ludzie przyszli tu grać na Easy, a nie na serwerze gdzie trzeba zrobić 120 razy każdy dung, aby ulepszyć EQ. WW było znośne, bo krótkie. DC takie nie jest :)

Nawet utrudnijcie to DC ale zwiększcie kilkukrotnie drop.

najezdzasz na ryjec postaci pod c i masz ilosc punktow :) poza tym ile to jest zapisac sobie te 5 respow czy to na mapie 120 czy 150 i skakac po kanalach, z kazdego bossa masz 12 perel, ludzie ogarnijcie sie. Wiem ze inni tez chca zdobyc perly i tez skacza po kanalach, ale na respa 11 minut z 2 bossy powinno wam sie udac zabic..

miłosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...