Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz będzie aktualizacja.

Dokładna godzina?Od 1.5h stoje w miejscu,nie dropie bo ma byc przerwa...

~ Start w piątek bez bugów. ~

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, chyba, ze nazwa ulegnie zmianie na medium/mocny medium.

Ty chyba mylisz pojęcia pvp/For Fun z serwerem easy... Serwer easy jak sama nazwa wskazuje łatwość do danego etapu, powiedz mi jaki sens ma osiągniecie wszystkiego w 1 dzień?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niektóre rzeczy (exp i 95% ulepszaczy) są typowo easy ale z tymi trytonami to przegieli pałe.

Nie ma takiej godziny żeby ktoś nie siedział na respie trytona. 

Dla jaj napisalem na wolaj że trzeba by je bic na spokojnie o 4 nad ranem ale dostałem 2 pw, że też obstawione ;D

Serwer wymaga kilku usprawnien(dungeon na trytona bylby ok) i kilku utrudnień żeby wszystko było wyrównane i przede wszystkim PRZYJEMNE

To moja opinia

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Jeszcze bardziej ułatwcie serwer i zwiększajcie drop.. Ludzie płaczą na czacie w grze, a Wy ulegacie i zaraz wszystko zmieniacie, co to jest za sens?

Znając życie jak 50% zrobi już eq na 120, będą płakać, żeby zwiększyć drop z Razadora, co pewnie też po jakimś czasie uczynicie, bo jakieś jaśki nie są wstanie zrobić eq..

Opublikowano

Jeszcze bardziej ułatwcie serwer i zwiększajcie drop.. Ludzie płaczą na czacie w grze, a Wy ulegacie i zaraz wszystko zmieniacie, co to jest za sens?

Znając życie jak 50% zrobi już eq na 120, będą płakać, żeby zwiększyć drop z Razadora, co pewnie też po jakimś czasie uczynicie, bo jakieś jaśki nie są wstanie zrobić eq..

Eq na 120 nie ma być problemem, wszystko robimy stopniowo i z głową. :)

Opublikowano

Eq na 120 nie ma być problemem, wszystko robimy stopniowo i z głową. :)

I nie było problemem, ale i tak postanowiliście jeszcze bardziej ułatwic zrobienie go.

Robicie wszystko stopniowo tu się zgodze, stopniowo ułatwiacie grę jaśką, którym ciężko jest coś dropnąć, ale przy tym macie gdzieś osoby, które się trochę więcej pomęczyły i zrobiły już daną rzecz.

Opublikowano

Ale żeby zrobić aby dmg w metki sie nie bugowalo przez mase mobow to juz nie laska zrobic ??? Juz od tygodnia macie to "zapisane" i nic ......

Opublikowano

Wystawiłem shopa w nocy i teraz chciałem go zamknąć to nie mogę a jak biorę dodaj przedmiot to mam itemy w shopie ale nie mogę go zamknąć robiłem rlg itp i nic pomoże mi ktoś albo z administracji???

usun przedmioty i wtedy wystaw od nowa 

Opublikowano

troche to jest przesada, ze w tydzien niecaly mozna bez jakiejkolwiek pomocy z isu zrobic caly praktycznie maksymalny set do expa. Pewnie niedlugo wprowadzicie aktualizacje z 250, ale prosze was - juz nic nie ulatwiajcie

Edit. Jakby sie ktos plul, to mowie z autopsji  ;)

miłosz

Opublikowano

Podziwiam Cię, że byłeś tak głupi, naiwny i grałeś na najgorszym serwerze złodzieja. Pozdrawiam! :)

Bardzo dobrze to napisales Bambusku ;) czekam na tria... Co do Revios graczy jest bardzo duzo dungi drop itd jest dobry exp serio latwizna wszystko bez isu da sie ogarnac a co do balansu zobaczymy na 200lvl z full eq

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

serio jest yangbug na serwie czy ludzie trolluja od paru dni

bo jak jest i go nie znalezliscie, to well played xD

typ sprzedawal 800kkk za hajs

miłosz

Opublikowano

serio jest yangbug na serwie czy ludzie trolluja od paru dni

bo jak jest i go nie znalezliscie, to well played xD

typ sprzedawal 800kkk za hajs

Na forum ktoś temat zrobił niedawno i bodajże opisał bug, w AV1 z wiedźmami bodajże. 

Opublikowano

Nie wiem ile razy i gdzie trzeba składać propozycję o usunięcie tego BUGA, bo k***a gdzie nie zgłoszę, to tak ma być..

Tak ma być, że w 20 minut idzie zrobić 40kkk? 

Trzy razy, od poniedziałku, codziennie zgłaszałem dwóch typów o podejrzenie, że mają jakiegoś yangbuga, ale oczywiście każdy miał mnie w dupie :) Ciekawe czy teraz jak już wiecie jaki to bug, czy go usuniecie i co zrobicie z ludźmi, którzy go wykorzystywali (a nie zgłosili)  :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

to fajna wartosc bedzie yang mialo zara na serwie, pewnie jeszcze jakas cofke walna wspaniala

miłosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...