Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po revorii kolejny serwer gdzie jako GMów przyjmują gimnazjalistów

Opisz może sytuację, bo większość opinii tutaj na temat administracji jest pozytywna. 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opisz może sytuację, bo większość opinii tutaj na temat administracji jest pozytywna. 

Powiedz mi kogo to interesuje kto został zbanowany i jaki miał lvl?

Dodatkowo dzisiaj, o jakąś kradzież chodziło, 13 kont zbanowanych, 10 min się tym podniecał na głównym.

Opublikowano

Dodatkowo dzisiaj, o jakąś kradzież chodziło, 13 kont zbanowanych, 10 min się tym podniecał na głównym.

No beka beka.

Po tym oceniasz wiek administracji, ziomek XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jaki serwer promujesz? Bardzo dobrze , banik dla wszystkich kto uczestniczyl w kradziezy :)... 

Tak miedzy nami wyjdz z tematu bo ,albo posty nabijasz ,albo probujesz ludzi z serwa odciagnac...

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

@Exile ma racje , co z tego żę zbanował 13 osób i sie podniecał wysyłając serduszka .. <3 .. jak po serwerze lata pełno botów ch5 pod DT niech ktoś przyjdzie , to zobaczy archera 30 lvl jak w przeciagu 2 sekund wbija we mnie 50k dmg ;) . Żenada. 

Opublikowano

@Exile ma racje , co z tego żę zbanował 13 osób i sie podniecał wysyłając serduszka .. <3 .. jak po serwerze lata pełno botów ch5 pod DT niech ktoś przyjdzie , to zobaczy archera 30 lvl jak w przeciagu 2 sekund wbija we mnie 50k dmg ;) . Żenada.

Wybacz ale trochę mi sie śmiać chce jak na jakimś serwerze administracja jest aktywna to źle jak nie jest aktywna też źle Wam nikt nie dogodzi...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wybacz ale trochę mi sie śmiać chce jak na jakimś serwerze administracja jest aktywna to źle jak nie jest aktywna też źle Wam nikt nie dogodzi...

Tu nie chodzi o wasze udogodnienia i aktywność tylko o umiejetność zabezpieczenia clienta przed CZYM KOLWIEK. Ja mam wrażenie że tu wszystko zadziała , dosłowniee.

Opublikowano

Tu nie chodzi o wasze udogodnienia i aktywność tylko o umiejetność zabezpieczenia clienta przed CZYM KOLWIEK. Ja mam wrażenie że tu wszystko zadziała , dosłowniee.

Jeżeli mam być szczery nie mam zabezpieczenia przed WH 100% każdy administrator Ci to potwierdzi na każdy serwer jest jakiś sposób, wiec nie ma sensu bawić sie w to lepiej być aktywnym w grze :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Lepiej sie przyglądać i nic nie móc zrobić?. Pierwszy raz na oczy widziałem takie cheaty jak dzisiaj , w 2k10 tak nie było :D.

Opublikowano

Surek będzie jakieś udpade ?? hmm sygnety,szarfy jakieś questy dodatkowe ??

Przy zmianie dedyka (piątek 06:00-08:00 odbędzie sie tez aktualizacja) :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kur...a ogarniecie w końcu te jeba....ne marmury ???  wejdzie jeden deb.il z 2 i weź graj z full absem pare hitów i leżysz  bezsens totalny albo zróbcie normalnie żeby w postac tyle nie biły albo  żeby były trudne do zdobycia bo to jest chore 

Opublikowano

Jaki serwer promujesz? Bardzo dobrze , banik dla wszystkich kto uczestniczyl w kradziezy :)... 

Tak miedzy nami wyjdz z tematu bo ,albo posty nabijasz ,albo probujesz ludzi z serwa odciagnac...

Ostatni post w tym temacie, bo każdy opacznie czyta moje posty.. Ja się bardzo cieszę, że robią, pracują, GM są aktywni, banują, dbają, ale po jakiego c***a pisać o tym na grze? Nie denerwuje mnie, niech pisze co chce, ale to poziom serwera zaniża, jak coś ma być profesjonalnego to niech tak będzie. Surek tworzy pewną markę, a właśnie takie coś trochę ją dyskredytuje. 

Nie jestem z żadnego serwera, ani żadnego nie promuję, ba! Co lepsze.. Gram nawet na reviosie i rozgrywka jest jak na razie dobra.

Nie rozumiesz przesłania mojego. Nie sposób jest ogarnąć taką ilość graczy w jednej chwili, bądźmy wyrozumiali, to tez ludzie. Mi chodziło o tej jeden określony fakt. To jest albo poszukiwanie poklasku albo nie wiem chęć zabłyśnięcia. Nikt, kto dba i czuwa, podchodzi do tego profesjonalnie nigdy bym nie robił. 

To była tylko taka wbitka moja, aby objaśnić o co mi chodziło - myślę, że skoro ten do którego miało to dotrzeć to może dotarło. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Zgadzam się z tym, że to pisanie kto, za co i na ile kont dostał bana jest zbędne. Wystarczy, że napisze aby ludzie podawali mu nicki na PW - reszta (ten spam) jest nie potrzebny.

Opublikowano

nie dziala mi plik gra.exe, samoczynnie jakby znika i wgl jakies pojebane akcje, rozpakowuje patchera w kliencie i ni pyka;x. Za pierwszym razem klient działał... Co jest?

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

nie dziala mi plik gra.exe, samoczynnie jakby znika i wgl jakies pojebane akcje, rozpakowuje patchera w kliencie i ni pyka;x. Za pierwszym razem klient działał... Co jest?

Wyłącz antywirusa albo dodaj plik gra.exe do wyjątków

Opublikowano

fakt windows defender, nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje. Dzieki za pomoc, pozdro! :)

Kiedyś zbierałem minusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...