Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to jedyne wyjście to dodajcie ... Ale nasuwa się następne pytanie  : Skąd będzie można taki zwoj dropnac / kupić ??? 

Np. 1000 AP?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doradź nam.

Najlepiej dodajcie tak : 

Resp mobów z metkow z dungeonow usunięty 

Zwoj ktory zatrzymuje resp mobow dostepny u handlarza za rozsądną cene 

Opublikowano

Najlepiej dodajcie tak : 

Resp mobów z metkow z dungeonow usunięty 

Zwoj ktory zatrzymuje resp mobow dostepny u handlarza za rozsądną cene 

Co do repsu mobów na dungeonach, byłbym przeciw. Na dungeonach można też fajnie poexpić, np. Razador.

Opublikowano

Co do repsu mobów na dungeonach, byłbym przeciw. Na dungeonach można też fajnie poexpić, np. Razador.

Dezan jeżeli chcesz expic to masz metki na mapkach a na dungeonach trzeba usunąc bo chodzi o to aby szybko je robić 

//// 

Dezan zapraszam na ts do wspolnej rozmowy z graczami i administracja(o ile ktoś wejdzie) :)

Opublikowano

Dezan jeżeli chcesz expic to masz metki na mapkach a na dungeonach trzeba usunąc bo chodzi o to aby szybko je robić 

Ale popatrz na to także z innej strony. Robiąc dungeon kilkanaście razy, gdzie nie możesz wydropić tych ulepków na mapce, to też jest dobre, że wpadnie Ci klika lvl'i. Nie sądzisz?

Opublikowano

@xevenement

wejdzie moze jeszcze dzisiaj to autoustawianie cen? Bo nie wiem czy chce mi sie i musze 2 shopy ustawiac pelne tych samych rzeczy, czy moge chwilke zaczekac

miłosz

Opublikowano

@xevenement

wejdzie moze jeszcze dzisiaj to autoustawianie cen? Bo nie wiem czy chce mi sie i musze 2 shopy ustawiac pelne tych samych rzeczy, czy moge chwilke zaczekac

Chyba raczej dzisiaj już nie wejdzie ;p

Opublikowano

@xevenement

Dzisiaj raczej nie, skupiamy się na przenosinach serwera.

Opublikowano

A kiedy mniej wiecej planujecie dodac 250? Za jaki okres czasu, czy jakie warunki musza byc spelnione

miłosz

Opublikowano

Można by było też urozmaicić trochę drop z tych skrzynek serwerowych, leci tylko parę itemków i jest ich już aż nadmiar, szkat też leci, bardzo, bardzo dużo 

Opublikowano

Dzisiaj raczej nie, skupiamy się na przenosinach serwera.

To wkoncu kiedy zrobicie ta aktualizacje z balansem z metkami z tym zwojem itp itd???? 

Opublikowano

To wkoncu kiedy zrobicie ta aktualizacje z balansem z metkami z tym zwojem itp itd???? 

Jaki znowu balans? Pewnie oslabienie BM'a...

Opublikowano

Mega przyjemnie sie tu gra, ludzi wciąż przybywa co znaczy ze serwer nie jest nudny ;)) Mysle ze kazdy kto tu wejdzie tak szybko serwera nie opusci.

Opublikowano

archera to chyba przebuffowaliscie troche, dmg jest zdecydowanie za duzy w porownaniu do innych

miłosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...