Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz to sprawdzałeś?

To temat z forum, propozycje zmian > DMG Archer - został dodany o podobnej porze o której napisałeś post, nie sprawdzę tego, bo gram inną postacią. 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To temat z forum, propozycje zmian > DMG Archer - został dodany o podobnej porze o której napisałeś post, nie sprawdzę tego, bo gram inną postacią. 

Podczas przerwy poprawiliśmy jego DMG, więc chcę aktualne informacje.

Opublikowano

Podczas przerwy poprawiliśmy jego DMG, więc chcę aktualne informacje.

Byście się przejeli mentalem  oraz bugujących się hitach na metkach???? Zrobicie to w tym roku ???? Przerwy powinny być codziennie wieczorem a nie w srodku dnia.Myślałem ze dziś rano to wszystko zrobicie a wy dodaliscie pasy i ulatwiliscie gre osoba ktorym nie chce sie robic eq. 

Opublikowano

Byście się przejeli mentalem  oraz bugujących się hitach na metkach???? Zrobicie to w tym roku ???? Przerwy powinny być codziennie wieczorem a nie w srodku dnia.Myślałem ze dziś rano to wszystko zrobicie a wy dodaliscie pasy i ulatwiliscie gre osoba ktorym nie chce sie robic eq. 

Co myślisz o Zwoju, który spowoduje, że moby z Metina nie będą się respić?

Opublikowano

Mi jakoś nie leciało 200 kk na początku serwera, odczułbym to bo ubiłem ok. 10 wiedź a nie miałem powyżej 1 kkk

sygnatura.png

Opublikowano

Mi jakoś nie leciało 200 kk na początku serwera, odczułbym to bo ubiłem ok. 10 wiedź a nie miałem powyżej 1 kkk

Yangi leciały do 100 poziomu postaci, od 75 chyba.

Opublikowano

Nadal to jest czy usuneli..

Zostało to już usunięte. Jedynym plusem jest to, że wiedział o tym na początku max 5 osób. Dopiero pod koniec już prawie wszyscy się dowiedzieli.

Opublikowano

Bug polega na tym że na końcu atlantydy v1 respią się 4 wiedźmy zaraz obok siebie, Channeli mamy 6. Respią się one różnie max co 5 minut. W 20 minut zabijesz ich nawet ze 100 i zarobku masz 40kkk.

Nawet gracze z wyższymi lvl podejrzewam że wynajmowali nawet sobie ludzi do takiego dropu. :D Tutaj ss jednego delikwenta :)

sdjpg_serqrse.jpg

xsajpg_serqrap.jpg

Osobiście jednak podziękuje za grę na tym serwerze.

Pozdrawiam kolego, tutaj Brand.

W sumie mnie to nie obchodzi, czy korzystam z tego, czy nie. To, że z Wiedźmy leci tyle yangów, to tylko ich problem, że nie potrafili tego naprawić od startu. Jak coś to zapraszam, fajnie się gra. 

Opublikowano

Co myślisz o Zwoju, który spowoduje, że moby z Metina nie będą się respić?

Nie trzeba dodawac zwoju poprostu usuncie moby z metkow :) 

bez monetki co kilka wiedz lecialo ale z monetka lecialo co 2 wrozka 

Opublikowano

Każdy wiedział, że z Wiedźmy dropi dużo Yang, teraz zaczęło Wam to przeszkadzać więc to usunęliśmy. Koniec tematu.

Nie trzeba dodawac zwoju poprostu usuncie moby z metkow :)

bez monetki co kilka wiedz lecialo ale z monetka lecialo co 2 wrozka 

Ty chcesz byśmy je usunęli, a inni tego nie chcą.

Opublikowano

Każdy wiedział, że z Wiedźmy dropi dużo Yang, teraz zaczęło Wam to przeszkadzać więc to usunęliśmy. Koniec tematu.

Ty chcesz byśmy je usunęli, a inni tego nie chcą.

Pokaz mi choć jeden komentarz tu na mpcforum ktory jest za tym aby moby zostaly :)

Opublikowano

dodajcie zapamietywanie cen, to nie jest skomplikowane, a ulatwia zycie az milo

miłosz

Opublikowano

Pokaz mi choć jeden komentarz tu na mpcforum ktory jest za tym aby moby zostaly :)

Ale powiedz mi czy ty nie chcesz czasami za łatwo? Zapytali grzecznie o te zwoje bo nie chcą usuwać mobow z metinow z jakiegoś względu(ciut trudniej), a chcą dodać zwój. PS na mpc każdy gracz nie sprawdza podpowiem im żeby zrobili ankietę na forum może sie zgodzą :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ale powiedz mi czy ty nie chcesz czasami za łatwo? Zapytali grzecznie o te zwoje bo nie chcą usuwać mobow z metinow z jakiegoś względu(ciut trudniej), a chcą dodać zwój. PS na mpc każdy gracz nie sprawdza podpowiem im żeby zrobili ankietę na forum może sie zgodzą :)

ja jestem zdecydowanie na nie

miłosz

Opublikowano

Na co usuwać coś, co jest z*******e. Moby z metina to dobre rozwiązanie, z tego względu iż, możemy sobie na nich expić. Z samego metina leci jakieś 10%, dodając do tego moby to kolejne 15, tak więc łącznie daje to 25%. Jak masz lagi, to włącz sobie pieski i tyle.

Opublikowano

Na co usuwać coś, co jest z*******e. Moby z metina to dobre rozwiązanie, z tego względu iż, możemy sobie na nich expić. Z samego metina leci jakieś 10%, dodając do tego moby to kolejne 15, tak więc łącznie daje to 25%. Jak masz lagi, to włącz sobie pieski i tyle.

O to właśnie nam chodzi.

Opublikowano

Łatwo? Chłopie to jest BUG bo  nie zadajemy hitow. Spowodowane duza iloscia mobow. Nie ma co robić ankiet :)

Nie chodzi tutaj o lagi dezan a rownie dobrze mozna expic na spotach bo jest wiecej mobow :)

Zapraszam administracje na ts to wspolnie z graczami zadecydujecie 

Opublikowano

1.Kiedy wyniki konkursu?

2.Proponuję zrobić temat na forum gdzie gracze będą zapisywali bugi (nie ma ich prawie wgl) oraz swoje propozycje.

3.Proponuję więcej siedzieć na TS'ie/Forum :)

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Łatwo? Chłopie to jest BUG bo  nie zadajemy hitow spowodowane duza iloscia mobow. Nie ma co robić ankiet :)

Nie chodzi tutaj o lagi dezan a rownie dobrze mozna expic na spotach bo jest wiecej mobow :)

Tak, ale usuwanie każdemu mobów z metka nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Tak, ale usuwanie każdemu mobów z metka nie wchodzi w grę.

No lepiej aby się hity bugowały masz racje // Zapraszam na ts do dyskusji z graczami bo dużo osób czeka na was cały dzień a nikogo z administracji nie ma 

Opublikowano

No lepiej aby się hity bugowały masz racje // Zapraszam na ts do dyskusji z graczami bo dużo osób czeka na was cały dzień a nikogo z administracji nie ma 

Ale człowieku, proponujemy Ci rozwiązanie w postaci Zwoju, który będzie blokował resp mobów, a Ty tego nie chcesz.

Opublikowano

Ale człowieku, proponujemy Ci rozwiązanie w postaci Zwoju, który będzie blokował resp mobów, a Ty tego nie chcesz.

Jeżeli to jedyne wyjście to dodajcie ... Ale nasuwa się następne pytanie  : Skąd będzie można taki zwoj dropnac / kupić  oraz kiedy to dodacie? Za rok ? Bo wasze aktualizacje odbywają się co 2 dni z czego naprawiacie 1 buga i ułatwiacie gre innym dodajac zbedny dodatkowy drop (niech się namęczą)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...