Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem troche i nie mam zastrzeżeń jak na razie.. Tylko jedna rzecz mnie nurtuje.. Metki są zbugowane.. :P

z metków respi się za dużo mobów to powoduje zatrzymanie bicia metina. Chyba wiecie o co chodzi. Bijesz moby zamiast metina i metin gdzie powinien paść w 10sec to bijesz go jakieś 30-40sekund. Niby nic wielkiego, ale jednak DT robiłoby się jakieś 5min szybciej gdyby nie to. Zamiana mobów na psy nic nie daje w tym przypadku. 

VsxuB58.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyne co bym dodal na serwie to np jakas loteria za szkaty serwerowe np 50/ 500/ 1000 sztuk i jakas tam dopasowana nagroda.

Po 110+lvlu te szkaty juz nie sa do niczego potrzebne i ludzie maja ich po pare k.

Dodatkowo mozna by uproscic DC bo na mapie 120 na jednym respie siedzi 5 osob ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

To tutaj są jakieś pasy i sygnety? 

Ogólnie serwer przyjemny, przy eq na 150 trzeba troche posiedzieć, ale to dobrze przynajmniej będzie coś warte ;)

Mi robienie eq na 120 zajmuje duzo czasu ;P

Opublikowano

Gdzie sie zmienia skille ? Zwój powrotu statusu  zwraca tylko pkt w statystykach postaci.

nie mozna zmieniac skilli ;)

Opublikowano

Ogółem widać, że serwer jest dobrze dopracowany, a po wczorajszej ilości banów widać również, że admin dba o porządek. Polecam

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Spoko server tylko wolna pomoc ;/

Skoro jest tyle ludzi, to co się dziwić.

Serwer polecam :)

W BS brakuje chyba bonu "do PE" 

Strach zostawiać bsa na dzień, bo znowu serwer wywaliło. 

Opublikowano

Ale grając kilka godzin zdobędziesz łatwo te 100zł, najlepiej wszyscy zacznijmy gre na virtu** gdzie pety są po 500 PLN i jakoś nikt nie płacze, jeżeli mówisz że serwer pod IS to opłać nam maszynę i reklamę to wyłączymy itemshopa, bo w porównaniu do innych serwerów mogę śmiało powiedzieć że revios jest najbardziej nastawionym serwer pod graczy a nie itemshopa. 

Rekrutacja na tutora w najbliższych dniach będzie na forum + o kupony SM zapytam administrację. 

po co porownujesz ten projekt do innego ? hmmm.. co ma piernik do wiatraka ? :D

ja tylko napisalem co uwazam.. sa serwery gdzie da sie zdobyc itemki z is w grze tj. ze szkat bosow itd. niestety nie ma na nich tyle graczy co tutaj :)

gdyby w is byly tylko fryz kostium i pet to spoko ale te pierscienie to juz dla mnie lekka przesada i celowy zabieg by kupic oba (jeden woj/szaman drugi sura/ninja) a potrzebujemy minimum sura/woj..

nawet marna szansa na drop peta/kostiumu itd. zmienia podejscie do gry 

,,grajac kilka godzin zdobedziesz latwo te 100zl" powiedz mi jak to zrobic :) jedyne co bylo by mozliwe to chodzenie na katakumby + bosy na mapkach po ulepki i w stacku po 100 moze ktos by selnal kostium (poswiecajac na to spokojnie 8-10 godzin) a gdzie reszta ?

zreszta u was na serwie jest yang bug wiec kasa nie gra roli :) (mialem ponad 15kkk w 1h ) wiec za yang nic nie kupie bo jest bezwartosciowe 

powodzenia;)

Opublikowano

Mam problem wystawiłem shopa i kilka rzeczy zostało sprzedane to czemu tej kasy nie mam w eq??? nawet nie pisz jak się weżnie sklep ile zarobiłem i ile mogę wypłacić

Otwórz 2x Wypłacanie Yang.

Opublikowano

serwer super, przyjemnie się gra :)

lecz mam problem, bo niby poprawiono ten drop zapisków cyklopów czy jakoś tak (Biolog 9), a od 109 do 120 żadna mi nie dropła :l

+ widzę, że admini dbają o serwer, ciągle banują, ale polecam jakieś coś wgrać (nie wiem jak to nazwać) aby wykrywało np. multihacka czy coś jeśli takie coś istnieje ;D

bo zrobiłem se poboczne konto + pobrałem multihacka aby zobaczyć czy wykryją to konto, miałem odpalone przez 20h na pająkach v2 i nic :)

ale i tak wielki plus dla adminów za duże ilości banów ;)

@xevenement

Opublikowano

Skrocil bym katakumby, po przejsciu z 15-20 razy poprostu staje sie to monotonne. 

zobaczysz co powiesz robiac eq na 150-180 :D

miłosz

Opublikowano

Nie trzeba chodzić na azraela, te ulepki dropią na mapie 150lv, największy problem to razador :/

­

Od kiedy pancerz azraela leci na mapie 150? :O

​Serwer polecam, administracja aktywna (póki co, zobaczymy z czasem)

​Co do tych katakumb to dodałbym możliwość zapisania pozycji przed tym pomnikiem, na który trzeba przenieść przepustkę lub dać ten pomnik na początku mapy :)

Opublikowano

serwer naprawde spoko przyjemnie sie gra admini widac cos robia ale te dzieci co potrafia sksuc nawet koncowke metka na mapie 96 gdzie metki respia sie co chwile to naprawde już porażka :(

Kostiumy za AP sa na jaki okres czasu?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

serwer naprawde spoko przyjemnie sie gra admini widac cos robia ale te dzieci co potrafia sksuc nawet koncowke metka na mapie 96 gdzie metki respia sie co chwile to naprawde już porażka :(

Kostiumy za AP sa na jaki okres czasu?

W opisie kostiumu jest napisane 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...