Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam cos z oczami czy

POPRAWIONE BONOWANIE w latce bylo ?

troszke mija sie to z prawda bo na 17 itemow z mieszaniem TYLKO srednich od paru godzin JAJO .....

dwa dni w tyl da itemy i w 10min 1 82%

........

az taakiego pecha mam ? ...watpie

znowu RANDOM spi..... na max ale coz pobawie sie jeszcze troche a potem jak wielu dam sobie poprostu spokuj

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam cos z oczami czy

POPRAWIONE BONOWANIE w latce bylo ?

troszke mija sie to z prawda bo na 17 itemow z mieszaniem TYLKO srednich od paru godzin JAJO .....

dwa dni w tyl da itemy i w 10min 1 82%

........

az taakiego pecha mam ? ...watpie

znowu RANDOM spi..... na max ale coz pobawie sie jeszcze troche a potem jak wielu dam sobie poprostu spokuj

Poprawili inne bony a nie wbijanie śr....  :(( 

­

Zajebisty.

Opublikowano

Sklepiki offline na ile h można wystawić ?

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Czy w tych czasach będzie taki serwer na którym będziesz się liczył bez is-a? Takie chujostwo na miesiąc, dwa żeby się nachapać kasy.

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Czy w tych czasach będzie taki serwer na którym będziesz się liczył bez is-a? Takie chujostwo na miesiąc, dwa żeby się nachapać kasy.

jakos wbilem juz prawie maxa mam eq na 150-180lvl i nie mam ani jednej rzeczy z isu xD

miłosz

Opublikowano

jakos wbilem juz prawie maxa mam eq na 150-180lvl i nie mam ani jednej rzeczy z isu xD

Kolega miał na myśli eq pvp  ;) 

Full is pvp daje przewagę,

- 12k hp

- 45% silny na luda

- 15% odp. na luda

- 5% odp. na klase

- 15% silny na klase

- 20% sz. zaklęć

Dalej twierdzisz że izi?  :) 

­

Zajebisty.

Opublikowano

Jeżeli to jest serwer pod is to czym jest virtu**? Tutaj bez isa spokojnie dasz radę nie grasz to nie gadaj Ok?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Koledze chodziło prawdopodobnie oto, że na IS'a można zarobić i go kupić za yangi.

Zawsze IS daje przewagę, nie zależnie w jakiej grze, nikt nie będzie charytatywnie utrzymywał serwer. 

Chodź wizja serwera, gdzie w IS znajdują się tylko raty... a nie jednak to tylko marzenie. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

dlatego napisalem 5 postow wczesniej, ze jestem za jak najszybszym wprowadzeniem kuponow na smy, bo raz ze to urozmaici obecnie biedna gospodarke, to do tego wyrowna szanse na serwerze (wydaje mi sie ze serwer tez by na tym zarobil) :)

miłosz

Opublikowano

ludzie wy macie problemy jesli chcecie grac to grajcie a jak nie to nie proste mi sie tam bez is gra bardzo przyjemnie :) i wcale na tym serwie is nie dominunje. tylko umiejetnosci i eq bez is solujesz kazdego bosa to w czym problem ?

Opublikowano

Kompletny brak balansu postaci w PVP . Wojownik body na 120 lvl ma aure która daje mu na P-367 dmg.. smieszne. Dlaczego woj body jest taki poszkodowany, a postacie magiczne wręcz na odwrót.. bez sensu.

Opublikowano

Kompletny brak balansu postaci w PVP . Wojownik body na 120 lvl ma aure która daje mu na P-367 dmg.. smieszne. Dlaczego woj body jest taki poszkodowany, a postacie magiczne wręcz na odwrót.. bez sensu.

A udowodnij? P.S na ile można wystawić sklep offline ponawiam pytanie 

Opublikowano

a ja ponawiam pytanie co do wymian, czy bedzie tutor itd i co z tymi kuponami na sm

miłosz

Opublikowano

a ja ponawiam pytanie co do wymian, czy bedzie tutor itd i co z tymi kuponami na sm

Wprowadzą jak się hajs skończy z isa teraz musza zarobić ale im dłużej serwer stoi tym mniej osób kupuje więc prędzej czy później musza je dodac żeby portfel wypchać 

Opublikowano

Kolega miał na myśli eq pvp  ;) 

Full is pvp daje przewagę,

- 12k hp

- 45% silny na luda

- 15% odp. na luda

- 5% odp. na klase

- 15% silny na klase

- 20% sz. zaklęć

Dalej twierdzisz że izi?  :) 

­

tez to podliczylem i odpuscilem sobie gre tutaj ;/ 

w is sa jeszcze wszystkie ulepki wszystkie kd itd. 

dla mnie to za duzo .. 

podliczajac koszt sm (na te ,,dodatkowe" bonusy wychodzi 2685 SM = 100 zl przelewem) 

niestety metin stal sie tylko sposobem na zarobek ..

Koledze chodziło prawdopodobnie oto, że na IS'a można zarobić i go kupić za yangi.

Zawsze IS daje przewagę, nie zależnie w jakiej grze, nikt nie będzie charytatywnie utrzymywał serwer. 

Chodź wizja serwera, gdzie w IS znajdują się tylko raty... a nie jednak to tylko marzenie. 

nawet gdybym mial za**** 24/7 zeby uzbierac ulepki i zrobic eq, wbic lvl i na koniec znowu zapie**** zeby kupic od graczy is (jesli taka mozliwosc by sie trafila) .. nie bede gral na serwerze gdzie is daje przewage i bez niego nie da sie obejsc (w pvp) nie ukrywajmy ze is na full lvl i full eq bedzie bil o 4k wiecej .. i bedzie mial wiecej hp i odp. 

podziekowalem ..

a co do twojej wizji serwera gdzie w is sa tylko raty to istnialo by rozwiazanie (przedmioty z is dodane do dropu z takimi samymi wartosciami lub miesieczny abonament za gre)

jednak takie serwery nie powstana bo teraz liczy sie tylko $$ 

zapytam jeszcze o jedna rzecz po co jest cor draconis ? nie ma zadnej wzmianki w prezentacji 

Opublikowano

dla mnie to za duzo .. 

podliczajac koszt sm (na te ,,dodatkowe" bonusy wychodzi 2685 SM = 100 zl przelewem) 

nawet gdybym mial za**** 24/7 zeby uzbierac ulepki i zrobic eq, wbic lvl i na koniec znowu zapie**** zeby kupic od graczy is (jesli taka mozliwosc by sie trafila) .. nie bede gral na serwerze gdzie is daje przewage i bez niego nie da sie obejsc (w pvp) nie ukrywajmy ze is na full lvl i full eq bedzie bil o 4k wiecej .. i bedzie mial wiecej hp i odp. 

podziekowalem ..

a co do twojej wizji serwera gdzie w is sa tylko raty to istnialo by rozwiazanie (przedmioty z is dodane do dropu z takimi samymi wartosciami lub miesieczny abonament za gre)

zapytam jeszcze o jedna rzecz po co jest cor draconis ? nie ma zadnej wzmianki w prezentacji 

Popieram tutaj is w PVP daje ogromną przewagę i nie ma co pleść głupot że tak nie jest wystarczy na bony przedmiotów popatrzeć i porównać 

Opublikowano

dla mnie to za duzo .. 

podziekowalem ..

Ale grając kilka godzin zdobędziesz łatwo te 100zł, najlepiej wszyscy zacznijmy gre na virtu** gdzie pety są po 500 PLN i jakoś nikt nie płacze, jeżeli mówisz że serwer pod IS to opłać nam maszynę i reklamę to wyłączymy itemshopa, bo w porównaniu do innych serwerów mogę śmiało powiedzieć że revios jest najbardziej nastawionym serwer pod graczy a nie itemshopa. 

Rekrutacja na tutora w najbliższych dniach będzie na forum + o kupony SM zapytam administrację. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A to jest ciekawe rejestracja nie działa poprawnie Catapacha się nie pokazuje ciekawe to jest

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

dla mnie to za duzo .. 

podziekowalem ..

Muszę się z Tobą zgodzić.

Niestety sytuacja na rynku Ravios wygląda następująco, całe M1 zapchane w ekwipunku do expa, ulepszaczami do mapki 95 i to by było na tyle. Je akurat łatwo zdobyć, jest więcej graczy z tym przedziałem poziomowym.

Ciężko jest kupić jakikolwiek przedmiot z IS, nawet oferując 40KKK za kostium miałem problem z kupnem a w końcu odpuściłem sobie pisanie na czacie.  Rynek wygląda tak ubogo przez to, że ulepszacze na wyższe poziomy nikt nie sprzedaje, bo potrzeba ich bardzo, bardzo dużo i każdy zostawia dla siebie. Pisaliśmy o zwiększeniu dropu z wszelakich bossów, dungeonów, ale znaleźli się obrońcy " noł lifów ", którzy od razu wyskoczyli z tekstem " to nie 4fun " i na tym się skończyło. Z czasem jak już większość ogarnie sety PVM i PVP, może pojawią się ulepszacze na rynku, ale teraz ? teraz to nawet jak ktoś mi zaoferuje 1kkk za jedną perłę to nie sprzedam, bo muszę nawalać ostro by zdobyć tą perłę...

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...