Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potwierdzone info Yang Bug na servie wiec w pore to usuncie bo do weekendu zamiast 2k ludzi bedzie 200...

Jaki yangbug idioto? z bossow innych tez leci kasa ..... Przeciezz ty yang buga nie widziales na oczy dziecko 

Opublikowano

Jaki yangbug idioto? z bossow innych tez leci kasa ..... Przeciezz ty yang buga nie widziales na oczy dziecko 

no 40kkk w 20minut

miłosz

Opublikowano

no 40kkk w 20minut

taaaaa 40kkk  hahahahahahha zabawny :) Z wiedzmy dropi 200kk wiec ..... Jeżeli masz na celu oczernianie serwera to chyba ci sie nie uda :(

Opublikowano

Bug polega na tym że na końcu atlantydy v1 respią się 4 wiedźmy zaraz obok siebie, Channeli mamy 6. Respią się one różnie max co 5 minut. W 20 minut zabijesz ich nawet ze 100 i zarobku masz 40kkk.

Nawet gracze z wyższymi lvl podejrzewam że wynajmowali nawet sobie ludzi do takiego dropu. :D Tutaj ss jednego delikwenta :)

sdjpg_serqrse.jpg

xsajpg_serqrap.jpg

Osobiście jednak podziękuje za grę na tym serwerze.

Opublikowano

Dobry, stabilny z perspektywą na przyszłość.

Życzę administracji by licznik online dobił do 3k online.

Serwer naprawdę godny polecenia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bug polega na tym że na końcu atlantydy v1 respią się 4 wiedźmy zaraz obok siebie, Channeli mamy 6. Respią się one różnie max co 5 minut. W 20 minut zabijesz ich nawet ze 100 i zarobku masz 40kkk.

Nawet gracze z wyższymi lvl podejrzewam że wynajmowali nawet sobie ludzi do takiego dropu. :D Tutaj ss jednego delikwenta :)

sdjpg_serqrse.jpg

xsajpg_serqrap.jpg

Przed chwilą evenemememmement na forum pisał, że nie wie o jaki bug chodzi xdddd

Opublikowano

sdjpg_serqrse.jpg

xsajpg_serqrap.jpg

Co ty miales z matematyki ? 40kkk? z czego jednej wrozki drop 200kk i to jeszcze w 20 minut ....

Opublikowano

Co ty miales z matematyki ? 40kkk? z czego jednej wrozki drop 200kk i to jeszcze w 20 minut ....

No to widze że doskonale obeznany jesteś w tej kwestii. Czyś byś korzystał z tego?

Opublikowano

No to widze że doskonale obeznany jesteś w tej kwestii. Czyś byś korzystał z tego?

Korzystałem na początku z czego odrazu zglosilem to administracji w celu zmniejszenia dropu ale administracja jest powolna i dlatego cały czas to jest ale nie przesadzaj ze 40kkk w 20 minut bo to nie mozliwe 

Opublikowano

Nie "czyś byś" tylko czyżbyś.

Serwer polecam, przyjemnie się gra, widać, że siurek to tylko sponsor, a administracja się stara.

Opublikowano

Chyba naprawili już, bo ziomek pisze mi na pw, że tylko jedna się respi 

Respi sie dalej 3  ale nie dropia juz yangi z niej tzn. niby dropi 10kk ale to nic :D

Opublikowano

Nie sądzę, aby to można było uznawać za jakikolwiek "BUG"?

To że raz mogliśmy wydropić 200, raz 400 to nie jest jakoś dużo ;p

Opublikowano

Mi na 104 nic nie poleciało nawet.

Drop jest do 100 

Od startu to było.

Ci co już mieli to zdążyli wydać to i poszło w obieg.

No niestety, a super serwer był nawet.

No i co z tego? Serwer i tak nie upadnie przez to bo sa inne zarobki lepsze niz wiedzma :)

Opublikowano

Drop jest do 100 

No i co z tego? Serwer i tak nie upadnie przez to bo sa inne zarobki lepsze niz wiedzma :)

Na forum pisali, że mając 114 im poleciało, ale nie wiem czy teraz, czy przed bugiem.

Opublikowano

Na forum pisali, że mając 114 im poleciało, ale nie wiem czy teraz, czy przed bugiem.

na 125  z rekawiczka dropila mi tylko sztabka bo kasa od 100+ nie leciala 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...