Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 rzeczy, które mnie najbardziej wkur*iają na tym serwerze: 

Zmiana ch, która wiesza się co drugą próbą oraz info o CH, na którym jesteśmy.

Nie wiem od czego to zależy, ale wygląda jakby to było RNG. Masz ileś % szansy, że pod minimapą będziesz miał pokazane na jakim CH jesteś, śmieszne dosyć.

Opublikowano

Nie wiem od czego to zależy, ale wygląda jakby to było RNG. Masz ileś % szansy, że pod minimapą będziesz miał pokazane na jakim CH jesteś, śmieszne dosyć.

Mnie też to wkurza i liczę, że to szybko naprawią ...

Opublikowano

Dodam do tego M2Bob,który działa tutaj i nic z tym nie robią.

Opublikowano

Dodam do tego M2Bob,który działa tutaj i nic z tym nie robią.

On działa i działać będzie. Bo gdyby coś z tym zrobili, to doskonale wiedzą że conajmniej 25% graczy by odeszła, bo prawie każdy tu leci na haxach lub IS.

Opublikowano

Ogólnie zobaczyłem prezkę wszystko ładnie ale jak zobaczyłem drop zmianek itd to porażka no chyba ze wydać w is $$ to i zmianki będą :D Nie gram :P

chłopie to jest hard, eq nie wymixujesz w 1 dzień tylko ~2 tygodnie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ogólnie zobaczyłem prezkę wszystko ładnie ale jak zobaczyłem drop zmianek itd to porażka no chyba ze wydać w is $$ to i zmianki będą :D Nie gram :P

Jakos gram bez isu 40h gry ii mam juz fajne eq do expa i 65 lvl. Wystarczy troszke sie postarac i mozna spokojnie grac. Niestety wikszosc przyzwyczajona do easy...

Opublikowano

Szczerze mowiac - gralem na wielu serverach, jeden byl lepszy, drugi gorszy... Moja opinia odnosnie Nawie.pl jest nastepnujaca:

W prezentacji pisze, ze przypomni Ci sie stary klimat PL'a bla bla bla... - to prawda, gra sie przyjemnie, nie za szybko, ale tez nie za wolno. Z PL'a odszedlem pare lat temu, gram aktywnie na privach i powiem Wam, ze lepszego harda zblizonego do PL'a o dobrej ilosci graczy nie widzialem. Przyczepic sie moge do wielu rzeczy, ze to i tamto, a bo tu trudno, a tu to wgle do dupy, ale nie zrobie tego, to jest hard i tak ma byc. Jedyne co napisze na niekorzysc servera to to, ze jesli chcecie tam cos osiagnac, a nie byc no name'm z 30lvlem to bez IS'a Wam sie to nie uda. Mozna jak kolega wyzej pisal grac bez ISu i sobie radzic. Sam tak robie i nie jest zle... Nie napisze, ze " nie narzekam ", bo narzekam... Wkurwiam sie, ze ktos na wejscie zakupil sb all IS, do tego zmianki itd, teczaki i ma mega latwiej, wspomogl niby server, bo jednak jak by nie patrzec - cenia sie jebani :D, ale no co zrobic, zawsze tak bylo, ze ktos ladowal pare K w ISa, lub pare stow, pojedyncze SMSy lub nic... Gram pare dni i mam 35lvl, 20lvl konia, Tygre 2k HP 10PZ i FMS srednie 37 oraz podstawowe eq na HP, na ISa nie wydalem nic, wkurwiam sie, bo grajac na hard privach, przeszedlem na tego i zrozumialem, ze to jest dopiero hard, a te Vesterisy i inne pseudo " hardy " to sobie w dupe wsadzcie i nie osmieszajcie sie piszac, ze to hard w naglowku przy zapowiedzi, bo jak na to patrze to mi sie smiac chce. Moja skromna rada - jezeli myslicie o zaczeciu gry na PLu od nowa to radze Wam zagrac tu, bo jest rownie trudno, itemy typu zmianki, dodania i inne rzeczy sa o wiele latwiejsze do zdobycia i tez mozna tu zabawic na dlugi czas, a jak Wam sie znudzi to sprzedacie postac za dobra sumke, bo server sie rozwija i ludzie graja, bo takiego czegos brakowalo na scenie. Ludzie potrzebowali servera zblizonego do PLa, sam takiego szukalem, a ten jest jego najlepszym odpowiednikiem, a nie jakies k***a... " medium/hard " albo " hard ", a potem wbijasz i k***a j****a mac zmiaki z kazdego spota i c**j wie co jeszcze.... ale hard w c**j. Dziekuje, dobranoc :)

Opublikowano

Szczerze mowiac - gralem na wielu serverach, jeden byl lepszy, drugi gorszy... Moja opinia odnosnie Nawie.pl jest nastepnujaca:

W prezentacji pisze, ze przypomni Ci sie stary klimat PL'a bla bla bla... - to prawda, gra sie przyjemnie, nie za szybko, ale tez nie za wolno. Z PL'a odszedlem pare lat temu, gram aktywnie na privach i powiem Wam, ze lepszego harda zblizonego do PL'a o dobrej ilosci graczy nie widzialem. Przyczepic sie moge do wielu rzeczy, ze to i tamto, a bo tu trudno, a tu to wgle do dupy, ale nie zrobie tego, to jest hard i tak ma byc. Jedyne co napisze na niekorzysc servera to to, ze jesli chcecie tam cos osiagnac, a nie byc no name'm z 30lvlem to bez IS'a Wam sie to nie uda. Mozna jak kolega wyzej pisal grac bez ISu i sobie radzic. Sam tak robie i nie jest zle... Nie napisze, ze " nie narzekam ", bo narzekam... Wkurwiam sie, ze ktos na wejscie zakupil sb all IS, do tego zmianki itd, teczaki i ma mega latwiej, wspomogl niby server, bo jednak jak by nie patrzec - cenia sie jebani :D, ale no co zrobic, zawsze tak bylo, ze ktos ladowal pare K w ISa, lub pare stow, pojedyncze SMSy lub nic... Gram pare dni i mam 35lvl, 20lvl konia, Tygre 2k HP 10PZ i FMS srednie 37 oraz podstawowe eq na HP, na ISa nie wydalem nic, wkurwiam sie, bo grajac na hard privach, przeszedlem na tego i zrozumialem, ze to jest dopiero hard, a te Vesterisy i inne pseudo " hardy " to sobie w dupe wsadzcie i nie osmieszajcie sie piszac, ze to hard w naglowku przy zapowiedzi, bo jak na to patrze to mi sie smiac chce. Moja skromna rada - jezeli myslicie o zaczeciu gry na PLu od nowa to radze Wam zagrac tu, bo jest rownie trudno, itemy typu zmianki, dodania i inne rzeczy sa o wiele latwiejsze do zdobycia i tez mozna tu zabawic na dlugi czas, a jak Wam sie znudzi to sprzedacie postac za dobra sumke, bo server sie rozwija i ludzie graja, bo takiego czegos brakowalo na scenie. Ludzie potrzebowali servera zblizonego do PLa, sam takiego szukalem, a ten jest jego najlepszym odpowiednikiem, a nie jakies k***a... " medium/hard " albo " hard ", a potem wbijasz i k***a j****a mac zmiaki z kazdego spota i c**j wie co jeszcze.... ale hard w c**j. Dziekuje, dobranoc :)

Bardziej rzetelnego komentarza nigdy w życiu jak jestem 8 lat w metinie nie widziałem.

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

stronka działa reje padło , wbiłem bo chciałem zobaczyć co i jak z IS'em by tryhard do 99 lv zrobić przez ferie.

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Rozumiem, że czytanie to nie jest łatwa rzecz i, że to umiejętność szlifowana w ogromnych trudach przez niektórych ale żeby aż tak ?

http://iv.pl/images/08223203345508832235.jpg

Ja to jakiś ślepy jestem czy mam coś na oczach no nie wiem w każdym razie ...

Jeżeli coś dajesz za przykład to sprawdź faktyczny stan rzeczy.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam jeszcze raz ciepło graczy Nawie i wszystkiego dobrego wam życzę :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Bo widać że jesteś zerem w metina grasz pewnie od 2 lat na i to na pewno na serwerze easy easy/medium i medium

Na nawie grają przeważnie tylko weterani w tym ja gdzie już 8 lat gram w metka i ten serwer świetnie dla mnie podsumuje 8 lat gry i zakończy moją przygodę z grą metin2

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...