Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo o to chodzi. Lepiej jak kupi 200 osób po 10 zł i juz jest teoretycznie 2k zł a gdy kupi 20 osób po 50 zł to jest 1k zł

Co sie bardziej opłaca? Miec drogo czy tanio ? :D

ile online?

wole mieć drożej jak np na Ravi i większość rzeczy aby było lepiej zdobyć na serwerze niż wydać 30 zł w is i mieć wszystko. Różnica jest taka, osoba która nie wydaje na Is ( na żadnym serwerze ) będzie starał sie ulepszać u kowala, starać się drop runy, egzo itp a jeden sobie pomyśli " a **uj się męczyć jak za 30 zł mogę miec all " no i  tutaj jest różnica, potem rynek na serwerze będzie spadał, ceny będą tak niskie, że ludzie się wkurzą i przestaną grać. Ja rozumiem rozsądne ceny w is, ale bez przesady. Życzę temu serwerowy dobrze, ale coś czuje że skończy szybciej niż zdążymy policzyć do 1000 :). Jestem mega rozczarowana, bo sądziłam że będzie to fajny hard i na którym będzie można grać dość długo, ale szczerze jak bym miała wybierać między tym serwerem a Ravią, wolałabym ravie :). Serwer totalne (przemilczę lepiej). Powodzenia życze.

Taki Ps. Niskie ceny jak w is to bdb zarobek dla serwera. Bo 3/4 już lata z kostiumami i petami

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wylacz antywirusa, rozpakuj jeszcze raz.

Dzieki działa :] 

Działa wam strona czy wszyscy mają z nią problem ?  (Strona internetowa nie dostępna)

Od którego lvla dropią te szkaty ze zmiankami itd ?

Opublikowano

Dzieki działa :] 

Działa wam strona czy wszyscy mają z nią problem ?  (Strona internetowa nie dostępna)

Od którego lvla dropią te szkaty ze zmiankami itd ?

Od pierwszego lvl, ale nie licz na to, że do 30 lvl będziesz miał 2 itemy 4 bony. Aktualnie jestem po prawie 5h gry i drop to tylko 4 szkaty, gdzie z nich polecialy mi szklo intuicji, fasolka i jeszcze jakieś dwa smiecie, które w niczym mi nie pomogły. Bez is'a jest koszmarnie trudno, bo pewnie na 30 lvl nie bedę miał jednego itema zbonowanego, bo nie po prostu nie lecą tutaj dodania i zmianki. Drop tych szkat jest taki slaby. Nie wiem, jak z rekawicą, ale bez rekawicy szalu nie ma dupy nie urywa. 

Opublikowano

Najpierw była nagonka na IS że jest za drogi teraz jest proroctwo że tani i rynek będzie słaby jak możesz przewidzieć takie rzeczy, skoro nie masz pojęcia co będzie na tym rynku wartościowe a co nie będzie myślisz że administracja to idioci i dali najważniejsze rzeczy do isu ? to się mylisz @Unga

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Liczne problemy z logowaniem i clientem aż przerażają jakie tu są nie dociągnięcia.

Jaki masz problem ?  Nie mozesz wpisac hasła czy wybrac chanella ? :X 

Opublikowano

Jaki masz problem ?  Nie mozesz wpisac hasła czy wybrac chanella ? :X 

Podczas logowania pokazuje mi cały czas napis ,, Zostaniesz połączony z serwerem'' ściągałem clienta od nowa 3 razy i dalej to samo na każdym innym serwerze nie ma problemów tylko tutaj jakieś rady sherlocku?

Opublikowano

Bez isu nie ma sensu tutaj grać. Do 30 lvl poleciało mi 6 szkat a z nich sam syf. Runny konnej żadnej nie wydropiłem  siedząc 30 minut w lochu. Typki co wydały po 30/50 zł latają w kostiumach i wybonowanym eq. Gdzie tu jest sens gry?

Opublikowano

Najpierw była nagonka na IS że jest za drogi teraz jest proroctwo że tani i rynek będzie słaby jak możesz przewidzieć takie rzeczy, skoro nie masz pojęcia co będzie na tym rynku wartościowe a co nie będzie myślisz że administracja to idioci i dali najważniejsze rzeczy do isu ? to się mylisz @Unga

Zastanów się co piszesz, ja mając prawie 30 lvl, idę do lochu, dropie ok 1h i mam ledwie 2 runy, komu by się tak na logikę chciało drop skoro w is ma za 8 zł ? Jakoś tak, po co ulepszać u kowala skoro można kupić magiczny metal za nwm 6 zł ? No proszę Cię te śmieszne szkaty które tak drop, ja do niecałego 30 lvl mam 3 szkaty a TY mówisz mi tutaj że bez isa idzie szybko -_-. nawet jeśli nie ma wszystkiego w tym is, to co z tego ?! Są podstawowe rzeczy które już w jakiś sposób pomogą, dam sobie rękę ściąć że te szkaty,runy mają tak ustawiony drop aby ludziska się wkur i pakowali w is bo nie będzie im się chciało drop no logika .. To ja jak wbije 100 lvl będę miała ok 14 szkat? :) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Zastanów się co piszesz, ja mając prawie 30 lvl, idę do lochu, dropie ok 1h i mam ledwie 2 runy, komu by się tak na logikę chciało drop skoro w is ma za 8 zł ? Jakoś tak, po co ulepszać u kowala skoro można kupić magiczny metal za nwm 6 zł ? No proszę Cię te śmieszne szkaty które tak drop, ja do niecałego 30 lvl mam 3 szkaty a TY mówisz mi tutaj że bez isa idzie szybko -_-. nawet jeśli nie ma wszystkiego w tym is, to co z tego ?! Są podstawowe rzeczy które już w jakiś sposób pomogą, dam sobie rękę ściąć że te szkaty,runy mają tak ustawiony drop aby ludziska się wkur i pakowali w is bo nie będzie im się chciało drop no logika .. To ja jak wbije 100 lvl będę miała ok 14 szkat? :)

Magicznym metalem niczego nie ulepszysz, to składnik do wytworzenia lepszego zwoju - musisz mieć bodzia yyyy wiec wtf. ? @Unga 

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Od pierwszego lvl, ale nie licz na to, że do 30 lvl będziesz miał 2 itemy 4 bony. Aktualnie jestem po prawie 5h gry i drop to tylko 4 szkaty, gdzie z nich polecialy mi szklo intuicji, fasolka i jeszcze jakieś dwa smiecie, które w niczym mi nie pomogły. Bez is'a jest koszmarnie trudno, bo pewnie na 30 lvl nie bedę miał jednego itema zbonowanego, bo nie po prostu nie lecą tutaj dodania i zmianki. Drop tych szkat jest taki slaby. Nie wiem, jak z rekawicą, ale bez rekawicy szalu nie ma dupy nie urywa. 

Admin pisal w grze ze bedzie zwiekszony drop szkat wiec spokojnie :)

Opublikowano

Czy dodania i zmianki tylko IS?

Serio pytam..

dropią ze szkat serwerowych i ze szkat z metków

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...