Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ravia nie jest pod pieniądze? 

Jest prawda ? A ile się trzyma? Ciągle zarabia i będzie stała jeszcze lata

Chyba trochę przesadzasz, jak ktoś umie dobrze grać to na każdym lvl będzie miał full eq, są takie opcje jak np. blokada expa, można to wykorzystać na danym lvl

Kolejny, a Ravia.eu ? Serwer typowy pod pieniądze. Trzyma się i będzie trzymać. Że server pod IS to jedno, ale np. są organizowane eventy w , których można zdobyć itemy z IS to chyba serwer nie jest w 100% pod IS?

hehe ale ty nie porównuj tego śmieciowego serwera do Ravi bo może ravia jest pod hajs ale utrzymuje sie tylko dlatego że właścicielem jest Isamu który ma ponad milion subów na yt... tam spadnie mu liczba graczy to zaraz nitro, miszczu czy kto inny nagra 3 filmy i od nowa będzie 1-2k online... a tu serwer pod is a reklama u jakiś jutuberów po 5k subów takie serwery teraz nie są niczego warte ludzi stąd spi3rdolą czym prędzej. Pozdrawiam i Nie polecam :P

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

hehe ale ty nie porównuj tego śmieciowego serwera do Ravi bo może ravia jest pod hajs ale utrzymuje sie tylko dlatego że właścicielem jest Isamu który ma ponad milion subów na yt... tam spadnie mu liczba graczy to zaraz nitro, miszczu czy kto inny nagra 3 filmy i od nowa będzie 1-2k online... a tu serwer pod is a reklama u jakiś jutuberów po 5k subów takie serwery teraz nie są niczego warte ludzi stąd spi3rdolą czym prędzej. Pozdrawiam i Nie polecam :P

­

Masz racje tutaj

Osoby które graja bez Item shopa szybko odpuszczą sobie serwer 

Opublikowano

zrobiłam sobie postać i moje pytanie skąd do jasnej anielki mam wziąć eq? na 1 lvl, bo żadnej misji nie mam xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

zrobiłam sobie postać i moje pytanie skąd do jasnej anielki mam wziąć eq? na 1 lvl, bo żadnej misji nie mam xD

może jest w ItemShopie?

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

wie ktos jak wlaczyc niską jakość modeli ? wyskakuje mi takie cos jak wybieram ''niskie''

oivtc.jpg

naprawione

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

może jest w ItemShopie?

­

co ma być w is, eq na perwszy lvl ? myśl

Opublikowano

Jak ninja daje rade w expie? Tak jak global? Lepiej/Gorzej?

Jak masz item-shop to i helerem ogarniesz :P

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ? Nie mogę nic zmienić w configu (w tym włączyć gry w okienku ) bo wyskakuje mi że ''minimalna rozdzielczość 900x700'' proszę wybrać wyższą rozdzielczość '' 

Opublikowano

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ? Nie mogę nic zmienić w configu (w tym włączyć gry w okienku ) bo wyskakuje mi że ''minimalna rozdzielczość 900x700'' proszę wybrać wyższą rozdzielczość '' 

Musisz grać na maksymalnych rozmiarach tzn 900x700 na większych nie możesz bo system ci na to nie pozwala 

Opublikowano

przerażają mnie tak niskie ceny w is. Dlaczego? Ludzie zaczną się odkupować w IS, a na serwerze szczerze mówiąc nie będzie za bardzo czym handlować, jak wydac 9 zł czy tam 10 zł za rady to są grosze a mimo taniego is-a serwer może dużo starcić tzn ludzie. Z tego co widzę to i jak już połowa serwera lata z kostiumami, petami itp .. źle zrobiliście że takie są niskie ceny. Niestety ale kończę Swoją przygodę na serwerze, sądziłam że będzie ciut lepszy, ale jest za bardzo przekombinowany, miasta, a bronie fms itp powinny mieć normalny wygląd. Serwer może nie typowo pod is, ale za tanio wszystko. Życzę powodzenia ;p

Opublikowano

przerażają mnie tak niskie ceny w is. Dlaczego? Ludzie zaczną się odkupować w IS, a na serwerze szczerze mówiąc nie będzie za bardzo czym handlować, jak wydac 9 zł czy tam 10 zł za rady to są grosze a mimo taniego is-a serwer może dużo starcić tzn ludzie. Z tego co widzę to i jak już połowa serwera lata z kostiumami, petami itp .. źle zrobiliście że takie są niskie ceny. Niestety ale kończę Swoją przygodę na serwerze, sądziłam że będzie ciut lepszy, ale jest za bardzo przekombinowany, miasta, a bronie fms itp powinny mieć normalny wygląd. Serwer może nie typowo pod is, ale za tanio wszystko. Życzę powodzenia ;p

Bo o to chodzi. Lepiej jak kupi 200 osób po 10 zł i juz jest teoretycznie 2k zł a gdy kupi 20 osób po 50 zł to jest 1k zł

Co sie bardziej opłaca? Miec drogo czy tanio ? :D

ile online?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie polecam serwer pod is i to strasznie  , do 35 lvl 0 zmianek i 3 dodania tylko ( z czego wszedl 1 bon ^^) a na lochu malp 1 h dropu z rekawica 1 runa , a w is bojowiec , zianki , dodania itp i to za wysoka cene jeszcze raz nie polecam ravia s3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...