Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie grajcie na tym serwerze bo to syf jakich mało  ;) serwer robiony tylko i wyłącznie pod hajs,nabiją kasy i zamkną serwer zobaczycie nie polecam po raz 100 !!!

Ceny w is to chyba z kosmosu taniej na PL jest niż tutaj 

Opublikowano

Forum i ta strona startowa przypomina ravie :v

Może dlatego, że tworzył je Asig? :O

Szczerze? Płaczecie, że PLNy w Is, ale kto Wam karze? Przecież @Sorex. napisał wyraźnie:

Wszystko co jest w IS jest do zdobycia w grze nikt wam nie mówi abyście wydawali PLN w IS

Więc w czym problem? 

Ktoś ładuje w IS to widocznie go stać i leci w topkę, a Wy w płacz.

Polecam. 

Opublikowano

Może dlatego, że tworzył je Asig? :O

Szczerze? Płaczecie, że PLNy w Is, ale kto Wam karze? Przecież @Sorex. napisał wyraźnie:

Więc w czym problem? 

Ktoś ładuje w IS to widocznie go stać i leci w topkę, a Wy w płacz.

Polecam. 

Ja nie płacze o IS tylko Inni sam 200 zł wrzuciłem na serwer

Nie grajcie na tym serwerze bo to syf jakich mało  ;) serwer robiony tylko i wyłącznie pod hajs,nabiją kasy i zamkną serwer zobaczycie nie polecam po raz 100 !!!

Ceny w is to chyba z kosmosu taniej na PL jest niż tutaj 

a ty tu dalej wypad robić swój miesięczny serwer

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Pobrałem klienta ze strony nawie.eu, z hostingu mega.co.nz i nadal mam błąd

Dlaczego?

start>uruchom>bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

i restart komputera.

Aby włączyć DEP>bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn

Opublikowano

Małże lecą z rybek czy z mobow?

Jak z rybek to czy powiekszona jest szansa na ich drop?

Lecą muszle z moobów

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

start>uruchom>bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

i restart komputera.

Aby włączyć DEP>bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn

Mam windows XP, bcdedit.exe nie odpala w uruchom, jakies propozycje dalej?

Opublikowano

Ciągle nie rozumiem czemu piszecie ze serwer pod is'a, nawet pet jest za 50zl NA ZAWSZE gdzie na wielu innych hardach cena jest 2x wieksza, a i pet jest czasowy.

Co do tych zmianek nie lecą tragicznie, ja na 6 poziomie mianem chyba 5, a kolega do 10 zdobył już 15, no ale wiadomo, lepiej nie zagrać i skrytykować.

Opublikowano

Ciągle nie rozumiem czemu piszecie ze serwer pod is'a, nawet pet jest za 50zl NA ZAWSZE gdzie na wielu innych hardach cena jest 2x wieksza, a i pet jest czasowy.

Co do tych zmianek nie lecą tragicznie, ja na 6 poziomie mianem chyba 5, a kolega do 10 zdobył już 15, no ale wiadomo, lepiej nie zagrać i skrytykować.

Nie kłam, bo nie uwierze Ci, że na 10 miał 15 zmianek. Ja do 20 lvl miałem 3 szkatulki...

Opublikowano

To chyba mialbyc hard, a nie do 20lvl calutkie eq wybonowane tak ze mozna do v2 isc :)

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Wspólnie wyczerpaliście farta całego serwera...

20lvl i 2 szkaty z których 50k i 20pele.

Do 20lvla dwie szkaty. Dwie. 

15 minut expienia na rękawicy...zero szkat.

O dodania i zmianki jest tu za ciężko. Rozumiem aby o zmianki było ciężko ale zdobycie dodań powinni ułatwić.

Opublikowano

Najlepiej dodać do szakty serwerowej full smieci np 'szkło intuicji' 

To ze serwer jest pod item shopa bylo widać ... ci co nie maja kasy nawet nie maja co zaczynac 

Opublikowano

serwer pod isa odradzam gry biednym osobom  :D

Serwer pod is nie polecam również 

A ravia nie jest pod pieniądze? 

Jest prawda ? A ile się trzyma? Ciągle zarabia i będzie stała jeszcze lata

To chyba mialbyc hard, a nie do 20lvl calutkie eq wybonowane tak ze mozna do v2 isc :)

Chyba trochę przesadzasz, jak ktoś umie dobrze grać to na każdym lvl będzie miał full eq, są takie opcje jak np. blokada expa, można to wykorzystać na danym lvl

Najlepiej dodać do szakty serwerowej full smieci np 'szkło intuicji' 

To ze serwer jest pod item shopa bylo widać ... ci co nie maja kasy nawet nie maja co zaczynac 

Kolejny, a Ravia.eu ? Serwer typowy pod pieniądze. Trzyma się i będzie trzymać. Że server pod IS to jedno, ale np. są organizowane eventy w , których można zdobyć itemy z IS to chyba serwer nie jest w 100% pod IS?

Opublikowano

A ravia nie jest pod pieniądze? 

Jest prawda ? A ile się trzyma? Ciągle zarabia i będzie stała jeszcze lata

Chyba trochę przesadzasz, jak ktoś umie dobrze grać to na każdym lvl będzie miał full eq, są takie opcje jak np. blokada expa, można to wykorzystać na danym lvl

Kolejny, a Ravia.eu ? Serwer typowy pod pieniądze. Trzyma się i będzie trzymać. Że server pod IS to jedno, ale np. są organizowane eventy w , których można zdobyć itemy z IS to chyba serwer nie jest w 100% pod IS?

Ravia prosze cie Dobrze pamietam jak tam dropiły szkaty serwerowe do 30lvl spokojnie było mozna eq wybonowac a tutaj ? 30lvl szkat serwerowych 7 drop rekawica/rekawica/3x szkło/fasolka/Egzo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...