Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde i wy wmawiacie, że to serwer nie pod is'a? Gościu na 5 lvl z kostiumem, hełmem i pewnie innymi rzeczami solo rozwala sobie metka na 10 i 15 lvl bez problemu. A my bez isa z tym samym lvl w 4 bijemy metka na 5 lvl dłużej niż on sam na 15 lvl. Masakra jakaś.

Opublikowano

Działa serwer bo nie wiem czy opłaca mi się pobierać?

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

kurde i wy wmawiacie, że to serwer nie pod is'a? Gościu na 5 lvl z kostiumem, hełmem i pewnie innymi rzeczami solo rozwala sobie metka na 10 i 15 lvl bez problemu. A my bez isa z tym samym lvl w 4 bijemy metka na 5 lvl dłużej niż on sam na 15 lvl. Masakra jakaś.

Ale problem rozwalić metka 10 lvl na 5 lvlu,weź sie nie osmieszaj

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czy są misje jakieś tak do 30 lvl, że dostaje się jakieś zmianki dodania, bo z szkatulek nie ma na co liczyć, bo polecialy mi tylko dwie.

Opublikowano

@mario72spoko

SMS'em zawsze jest najdrożej. Zresztą to ma być hard, gra ma się toczyć kilka miesięcy jak na globalnym serwerze. Nie jest to serwer na jeden miesiąc.Myślę, że w później będzie łatwo kupic SM'y w grze od ludzi.

Opublikowano

@mario72spoko

SMS'em zawsze jest najdrożej. Zresztą to ma być hard, gra ma się toczyć kilka miesięcy jak na globalnym serwerze. Nie jest to serwer na jeden miesiąc.Myślę, że w później będzie łatwo kupic SM'y w grze od ludzi.

Zanim napiszesz,przelicz na realne pieniądze ,nie ważny rodzaj płatności.

IS jest po prostu za drogi,dlatego wielu graczy,w tym ja,rezygnuje na starcie.

Dlaczego nie ma licznika online?

Opublikowano

Tak samo ja i zapewne wielu innych.

Rozumie wszystko,ale 1 zmianka w IS 19SM gdzie za 6.15PLN SMS doatajemy 25SM to jakaś patologia.

Oceńcie sami:

Śmiechu warte!

Dlatego nie polecam  ;) dlaczego ? serwer hard a zmianki i dodania w item shopie a ceny są tak doj3bane że drożej już chyba nie szło,na PL jest taniej niż tutaj wolę zainwestować w PL i coś z tego mieć niż zainwestować w to gówno co nic jest nie warte nie polecam serwera chyba że ktoś ma kasy w uj i nie ma co robić  z pieniędzmi.

Opublikowano

Zanim napiszesz,przelicz na realne pieniądze ,nie ważny rodzaj płatności.

IS jest po prostu za drogi,dlatego wielu graczy,w tym ja,rezygnuje na starcie.

Dlaczego nie ma licznika online?

Is nie jest drogi tylko zmianki  i chyba dodania. I nie każdy to kupuje

Opublikowano

Is nie jest drogi tylko zmianki  i chyba dodania. I nie każdy to kupuje

Is nie jest drogi? 50zl za peta to malo? 

Opublikowano

Is nie jest drogi? 50zl za peta to malo? 

A wydawało mi się, że byly tansze, a no troche dojebali z tymi petami. Jeden plus, że na stale, ale 50 zł przelewem to sporo, jak za peta. Ale j**** to. Ale o ile mi wiadomo wczoraj byl pet 10 potwory i 1.5k pz za 190 sm więc nie tak drogo będzie.

Opublikowano

Czemu to nie działa wgl? Pobrałem klienta, odpalam, błąd, odpalam patchera, nic nie pobiera, uruchamiam z niego, błąd.

Opublikowano

Dlatego nie polecam  ;) dlaczego ? serwer hard a zmianki i dodania w item shopie a ceny są tak doj3bane że drożej już chyba nie szło,na PL jest taniej niż tutaj wolę zainwestować w PL i coś z tego mieć niż zainwestować w to gówno co nic jest nie warte nie polecam serwera chyba że ktoś ma kasy w uj i nie ma co robić  z pieniędzmi.

dobra wypad dalej tworzyć ten gówniany serwer który padnie po miesiącu

Wszystko co jest w IS jest do zdobycia w grze nikt wam nie mówi abyście wydawali PLN w IS

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

tylko ze jak odpalam bez patchera to nie mam aktualizacji bo ja pobieralem klienta miesiac temu jako super tester..

EDIT: robiłem już te dety czy tam doty, nadal nie działa.

Opublikowano

tylko ze jak odpalam bez patchera to nie mam aktualizacji bo ja pobieralem klienta miesiac temu jako super tester..

EDIT: robiłem już te dety czy tam doty, nadal nie działa.

Klient z Beta testów był tylko do Beta testów...

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Klient z Beta testów był tylko do Beta testów...

Pobrałem klienta ze strony nawie.eu, z hostingu mega.co.nz i nadal mam błąd

Dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...