Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer smiech na sali juz 2x yang buga znalazlem powodzenia odrazam gry na tym serwerze jezeli nie chcecie tracic czasu pozdrawiam:)

Pomogłem ? Lajk !

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przecież byly beta testy itd. to do jakiego ch** zostawiliscie takie podstawowe błędy dropi tych śmieci tyle  ze ..... 

Opublikowano

Poprawiaja yangbugi haha nie do wairy, dlaczego w becie nie zostalo to wykryte?

Odrazu 2x rzucily mi sie w oczy, trzeba bylo poprosic to bym wbil na bete;), no ale coz administracja woli brac wszystko na wlasna reke i teraz maja serwer dowidzenia fake straszny ;D

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Zamiast naprawić bug i usunąć ludziom kasę to zbanowali wszystkich którzy mieli styczność z handlarzem zbroją.

Brawo, odradzam gry na serwerze.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Poprawiaja yangbugi haha nie do wairy, dlaczego w becie nie zostalo to wykryte?

Odrazu 2x rzucily mi sie w oczy, trzeba bylo poprosic to bym wbil na bete;), no ale coz administracja woli brac wszystko na wlasna reke i teraz maja serwer dowidzenia fake straszny ;D

Podobno beta była zamknięta, dla wybranych osób, masz już powód. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

­

Zamiast naprawić bug i usunąć ludziom kasę to zbanowali wszystkich którzy mieli styczność z handlarzem zbroją.

Brawo, odradzam gry na serwerze.

Co to kurde, cała śmietanka z Antarisa się zebrała? Fakt, przeoczyliśmy coś i wyczyściliśmy i teraz już wszystko działa.

Opublikowano

­

­

Co to kurde, cała śmietanka z Antarisa się zebrała? Fakt, przeoczyliśmy coś i wyczyściliśmy i teraz już wszystko działa.

Nie wiedziałem że za zgłaszanie bugów jest ban.

Jeszcze raz serwera nie polecam

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Zgłasza to sie na PW do adminisracji ,a nie na forum mpc przy tym jeszcze wysmiewa ! Bardzo dobrze !

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Nie polecam widac zreszta po uzytkownikach ktorzy sie tutaj wypowiadajach i ich opinie, bugow masa jeszcze bana dostajesz za zgloszenie buga.

Pomogłem ? Lajk !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...