Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednym słowem TRAGEDIA.

Bug koło buga i jeszcze się "klinują".

Jak można takie poważne Yang Bugi dopuścić nie mówiąc już o tych mniejszych bugach jak misje,ku,bronie...

Nie wiem czy tu była beta chciałem serwer sprawdzić, ale to było po prostu żałosne :)

Ahh szkoda...

837371446280124127260.png
Opublikowano

Pozdro dla ludzi ktorzy graja gdzie nadal jest bug na yangi .

~ Ostatni Nykeriańczycy ~ 

A tak w ogóle, tylko ja nie mogę odpalić patcher ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Jeśli nie znasz warunków, fakty są ci obce
jakbyś mieszkał na księżycu i chciał mówić coś o Polsce
Czasem kompleksy biorą górę nad rozsądkiem
ale twoje porażki z sobą to nie jest mój problem

Ręcze za to że osoby które piszą o "Yang bugu" to osoby zbanowane a serwer był restartowany.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Coo ten scren przedstawia bo ja tu nic nie widze !

to ze byl yang i to ze nikt nie dostal bana za jego uzywnaie, zobacz w sklepie ile kosztuje dodania i yangi i policz sobie, powiem Ci ze bardziej skupilem sie na forum, inni z TS maja o wiele wiecej

do tego liczniki podbity o 725 graczy, teraz jest 738 a serwer off

Opublikowano

to ze byl yang i to ze nikt nie dostal bana za jego uzywnaie, zobacz w sklepie ile kosztuje dodania i yangi i policz sobie, powiem Ci ze bardziej skupilem sie na forum, inni z TS maja o wiele wiecej

Super kur*wa , jak dobrze ze sie wstrzymalem z przelewem :)...

Może szanowna administracja zacznie odpisywać, a co wiecej to przydał by się restart kont skoro nikt jeszcze nie wbił hu*j wie jakiego lvl'u ?!

Co znaczy 761 graczy online , jak serwer jest off ?

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Widzę że Antaris ma jakieś spiny, powinni zakazać wypowiedzi osób z konkurencyjnych serwerów pod innymi serwerami.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

ale ludzi po co bronicie serwer, byl zgłaszany yangbug, posypały sie bany a bug byl dalej. Teraz usunęli bug a yangi zostały przez co rozjebaly gospodarke na samym poczatku, brak srednich jako bonusu to juz wgl, jak mozna tak spierdolic. Do tego proszenie administracji na TS aby ludzie na MPC pisali pozytywne komentarze jest zalosne 

Opublikowano

ale ludzi po co bronicie serwer, byl zgłaszany yangbug, posypały sie bany a bug byl dalej. Teraz usunęli bug a yangi zostały przez co rozjebaly gospodarke na samym poczatku, brak srednich jako bonusu to juz wgl, jak mozna tak spierdolic. Do tego proszenie administracji na TS aby ludzie na MPC pisali pozytywne komentarze jest zalosne 

Nie jest tak. Yangi nie zostały :) I nie zmieniaj tematu bo prawda jest taka że osoby z konkurencyjnych serwerów wchodzą tutaj zamiast się zająć swoimi serwerami. Gdzie jest wasz serwer? Ludzie będą mówić o nas bo robimy update od razu i od razu załatwiamy problemy.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Nie jest tak. Yangi nie zostały :) I nie zmieniaj tematu bo prawda jest taka że osoby z konkurencyjnych serwerów wchodzą tutaj zamiast się zająć swoimi serwerami. Gdzie jest wasz serwer? Ludzie będą mówić o nas bo robimy update od razu i od razu załatwiamy problemy.

Super ze jest update, ale teraz powiedz kiedy bedzie ON ?

Dlaczego licznik jest przekrecony 5x ?

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Po 2 godzinnach gry z gildia znalezlismy 3 yangbbugi. Widac ze serwer z gotowca, admini nawet nie czaja gdzie lezy przyczyna . Pozdro i uciekamy z tego niby pro serwera.

Opublikowano

Widze ze jedyna opcja zeby pograc na czyms dluzej i nie zostac wydymany to powrot na Metin2 PL

22344265592089132691.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...