Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyciel tematu byl dostępny 23 stycznia. Administracja w temacie sie nie wypowiada. Mowia ze odcięli sie od projektu. Licznik podkręcony. zajmuje sie ktos tym serwerem ?

Cały czas fixują wszystko i robią update ;) Serwer jest fajny

fc02fe5ba2c5.png

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer super i zaraz pobieram tylko jedno mi się nie podoba ślub

Jak na 50lv mam zrobić 3x dt (a riper dopiero od 75lv więc tak dokładnie to ślub od 75) a do tego ślub się tylko po to robi aby bufem można było sie tp do głównej postaci dla mnie bezsensowny pomysł.

I jeszcze wymiana skrzynek na bron 75.

Po wymianie wybiera się 1 bron 75 czy daje losową?

Opublikowano

Mam problem z Clientem. Po patchu próbuję odpalic grę i wyskakuje mi komunikat "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem." 

Opublikowano

serwer super i zaraz pobieram tylko jedno mi się nie podoba ślub

Jak na 50lv mam zrobić 3x dt (a riper dopiero od 75lv więc tak dokładnie to ślub od 75) a do tego ślub się tylko po to robi aby bufem można było sie tp do głównej postaci dla mnie bezsensowny pomysł.

I jeszcze wymiana skrzynek na bron 75.

Po wymianie wybiera się 1 bron 75 czy daje losową?

Chyba się mylisz bo nie byłeś na DT także zanim się wypowiesz lepiej wpadnij na serwer.

Ponieważ DT jest skrócone i riper pojawia się na piętrze z kowalem, także pierw zapraszam na serwer a potem pisz coś co jest zgodne z prawdą, a nie to co Ci palce na klawiaturze napiszą :)

Mam problem z Clientem. Po patchu próbuję odpalic grę i wyskakuje mi komunikat "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem." 

Problem jest opisany na FanPage oraz na stronie głównej.

To błąd z Twoim system, ale dorzuciliśmy te pliki do klienta, więc po aktualizacji powinno to śmigać, wystarczy użyć autopatchera.

Zaś jeśli nadal nie możesz rozwiązać problemu to podaje link, byś mógł sobie pobrać.

http://nykeria.pl/page/4  <--- dokładnie tutaj masz rozwiązanie na naszej stronie w formie newsa :)

Opublikowano

Ludzi coraz więcej a poniżej relacja z wczoraj ;)

xyz

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Nowość za nowością :0

GamePlay serwera

XYZ

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Serwera nie polecam , Admin M~~ Pomaga swoim kolegom rozdaje itemy zatrute itp... Banuje graczy którzy mówią prawde... Top 3 79lvl Wbiłem powiedziałem troche prawdy i ban, serwer zbugowany cały czas, na początku był bug z hajsem ludzie poprzerzucali to na różne konta a admin gadał że usunął już to lecz nie wszystkim :) , Niedługo Padnie, licznik przekręcony graczy około 100-150. Nie POLECAM . Pozdrawiam Allahu :)

Opublikowano

To, że licznik kręcony widać jak serw był off na przerwie technicznej niby licznik co 10 sek się odświeża serwer jest off a pokazuje ponad 800 ONline :D

Opublikowano

19morela46, ból czterech liter za to że otrzymałeś bana za grę na WH? Ciebie nie polecają gracze Nykerii, bo jesteś tym zafajdany.  Licznik się odświeża niestety po czasie 20 minut. (Wszystkie serwery kręcą liczniki, było słuchać ile jest kręcony w czasie kiedy było to mówione na serwerze TS3 i wszyscy gracze słyszeli, wychodzi że nie jesteście naszymi graczami (?) wypad podrabiańce)

$razem = mysql_result(safe_sql("SELECT COUNT(*) FROM ".DBPLAYER.".player WHERE last_play > DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 20 MINUTE)"), 0);

Tak samo jak od konkurencji słyszałem że niby na allegro sprzedawane są SM na lewo, hahaha śmieszne:

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-af-dyn-v2-uni-1-1-0118&search_scope=&string=nykeria

Nie widzę żadnej aukcji.

100-150 Graczy? Chyba tylko w M1

http://screenshot.sh/mFce4TSmouA19

Ludzi coraz więcej a poniżej relacja z wczoraj ;)

xyz

*** WOOT WOOT *** Nykeria na rejonie pokazuje wam czyste dłonie.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Serwera nie polecam , Admin M~~ Pomaga swoim kolegom rozdaje itemy zatrute itp... Banuje graczy którzy mówią prawde... Top 3 79lvl Wbiłem powiedziałem troche prawdy i ban, serwer zbugowany cały czas, na początku był bug z hajsem ludzie poprzerzucali to na różne konta a admin gadał że usunął już to lecz nie wszystkim :) , Niedługo Padnie, licznik przekręcony graczy około 100-150. Nie POLECAM . Pozdrawiam Allahu :)

Ty gościu, ale Ty o tych trutach to chyba nie na serio? xD

Jeszcze nikt nie ma truty, a jak ma to pozdrawiam xD

Jeśli dostałeś bana, to nie za nic na 100% :)

Śmieszny ból dupy jest.

Opublikowano

19morela46, ból czterech liter za to że otrzymałeś bana za grę na WH? Ciebie nie polecają gracze Nykerii, bo jesteś tym zafajdany.  Licznik się odświeża niestety po czasie 20 minut. (Wszystkie serwery kręcą liczniki, było słuchać ile jest kręcony w czasie kiedy było to mówione na serwerze TS3 i wszyscy gracze słyszeli, wychodzi że nie jesteście naszymi graczami (?) wypad podrabiańce)

$razem = mysql_result(safe_sql("SELECT COUNT(*) FROM ".DBPLAYER.".player WHERE last_play > DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 20 MINUTE)"), 0);

Tak samo jak od konkurencji słyszałem że niby na allegro sprzedawane są SM na lewo, hahaha śmieszne:

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-af-dyn-v2-uni-1-1-0118&search_scope=&string=nykeria

Nie widzę żadnej aukcji.

100-150 Graczy? Chyba tylko w M1

http://screenshot.sh/mFce4TSmouA19an

*** WOOT WOOT *** Nykeria na rejonie pokazuje wam czyste dłonie.

Ty Idioto , ban za wh? Wyjawiłem prawde i pokazałem że mam 600kk po bugu który nie został usuniety i cała moja gildia miała ponad 500kk na 2 kontach z 10 osób ma jeszcze 6 osób, jakiś film ? Dowód? Żadnego ,btw 

SuraPower

HappySad 

To koledzy administracji , nie dość ze full is za darmo to jeszcze itemy i bossy podstawiane pod nos na oazie które biliśmy razem z nimi które admin dawał... Serwer to jedno wielkie dno a gdy chciałem skonczyć grać wyjawiłem prawde to BAN :) Pozdrawiam Środkowym Palcem

Opublikowano

Czy ktos mi wytlumaczy, jak tutaj k***a zarobic na 30lvl?

Wbijam na wo, wszystko spoko pojawia sie boss, a z niego same yangi.

Na 30lvlu do v2 nie pojde, na itemy +1/2/3/4 pali jak pojeb*ny chociaz jest 85% na ulepszenie.

Nie robilem kazdego biologa i polowan, ale zgaduje ze za nie sa pewnie 40-50k yang max.

po update nie dziala drop z bossa wo...

Co z niego dropilo przed uptade?

Cos sensownego?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Czy ktos mi wytlumaczy, jak tutaj k***a zarobic na 30lvl?

Wbijam na wo, wszystko spoko pojawia sie boss, a z niego same yangi.

Na 30lvlu do v2 nie pojde, na itemy +1/2/3/4 pali jak pojeb*ny chociaz jest 85% na ulepszenie.

Nie robilem kazdego biologa i polowan, ale zgaduje ze za nie sa pewnie 40-50k yang max.

Co z niego dropilo przed uptade?

Cos sensownego?

No to kolego zrobiłeś błąd, z misji dropi najwięcej kasy :)

Opublikowano

@n1smo, @acuna8506, Daje na kowala 10 bodzi i nie wymienia on ich na magiczny metal, w ogóle nie da się dokonać wymiany. Naprawcie to.

Nie musisz na niego nakładać bodzi, gdyż wystarczy kliknąć i posiadając 10 bodzi w eq wystarczy kliknąć opcję zamień.

Wymiana działa w 100% bo nawet sam przed chwilą sprawdziłem.

Opublikowano

Cała czas pojedyncze channele padają, na forum nikt z administracji w ogóle nie siedzi, niedostosowany drop yang na małych levelach (serio 120k na każdy item +9? Nie chciało wam się chociaż tego zmienić tacy jesteście leniwi?), licznik kręcony (nie trafia do mnie wyjaśnienie że każdy serwer kręci, każdy też pada btw.), po zrobieniu wszystkich misji do 30 levela skończyłem ze srebrnym mieczem, zbroją na 26 i 5 tarczami +7 bo komuś się nie chciało nagród ustawiać, jakieś wymyślne misje na małżeństwo żeby tepać bufka do siebie, monotonne expienie w v1 bo ktoś ustawił v2 od 50 levela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...