Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Co zostało poprawione?

• Loch Małp w teleportacji,
  • Usunięto wszelakie bugi na yang (używający bugów otrzymali redukcję yang),
  • Poprawione nagrody z misji,
  • Poprawiono średnie/umiejętności,
  • PATCHER I CLIENT POPRAWIONE -- NALEZY POBRAĆ NOWEGO PATCHERA,
  • Ceny sprzedaży itemów zostały poprawione,
  • Fixy wpływające na sprawność serwera,

Człowiek jest tylko człowiekiem, a starty serwerów często tak wyglądają. Jako technik biorę na siebie pełną odpowiedzialność za to co się działo na serwerze i mogę jedynie powiedzieć że pracowałem teraz za dwóch żeby wszystko naprawić. Na ten moment myślę że gra powinna być przyjemna i w razie niedogodności zaplanuję następne konserwację.
Życzę miłej gry na serwerze.
Nismo.

A fanboyów serwera Antaris prosimy o wyjście z tematu. Pamiętajcie o pobraniu nowego autopatchera. I zapraszam do gry. :)

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­@n1smo

Ale co Ty pieprzysz? :)
Nasza gildia zgłosiła Bug a wasz "GM" po prostu nas zbanował :)

Możesz mnie prosić o wyjście z tematu ale nie wyjdę :)

• Usunięto wszelakie bugi na yang (używający bugów otrzymali redukcję yang),  - Niezły joke.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

­@n1smo

Ale co Ty pieprzysz? :)

Nasza gildia zgłosiła Bug a wasz "GM" po prostu nas zbanował :)

Możesz mnie prosić o wyjście z tematu ale nie wyjdę :)

• Usunięto wszelakie bugi na yang (używający bugów otrzymali redukcję yang),  - Niezły joke.

hahaha REDUKCJA YANG -BAN PERM

Opublikowano

A co Antaris ma wspolnego z tym gownem?

Myslisz czlowieku troche, kazdy za yangi mogl sobie nakupowac zmianek itp co nie zostalo usuniete wiec widze ze jest bardzo dobrym technikiem pozatym napisales ze usunales all bugi tak? Zaraz moge wbic i pokazac Ci kolejnego.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

­

A co Antaris ma wspolnego z tym gownem?

Myslisz czlowieku troche, kazdy za yangi mogl sobie nakupowac zmianek itp co nie zostalo usuniete wiec widze ze jest bardzo dobrym technikiem pozatym napisales ze usunales all bugi tak? Zaraz moge wbic i pokazac Ci kolejnego.

Nie pokazuj bo jeszcze Cie zbanują xD

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nie ma to jak grać sobie spokojnie i wyłapać bana za nic, pozdrawiam :)

Z takim podejściem nie życzę wam sukcesu, mimo tego że serwer zapowiadał sie fajnie :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

hmm, bedac off pokazuje wam blad logowania? bo nie wiem czy dobrze all zrobilem ;/

Dobrze rozumiesz

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

INFO !

Start serwera Nykeria.pl - Nocny kryzys 23 Styczeń
2016
Za pięć piąta, oczy mi się kleją, ale przynajmniej jestem pewien że Nigruś będzie zadowolony jak po sesji u pewnego kolegi z teamu. Dlaczego? Spędziłem ok 3 godziny nad naprawą dręczących graczy błędów. Co podczas konserwacji zostało dodane?
  • Odbanowani gracze przez pomyłkę z Anty-WH - teraz mniej się myli, ale całość załatwimy dopiero rano, po południu, w każdym razie po następnej interwencji nikt już nie ucierpi,
  • Naprawiony biolog - z tym było więcej chromolenia niż z Nigrumem,
  • Naprawiony quest na umiejętności - na ten moment bierzemy od instruktorów, mam dość ciekawą metodę o której dowiecie się wkrótce,
  • Wyłączona zmiana channeli - na ten moment musimy ją dokończyć a nie chcemy wprowadzać graczy w błąd,
  • Dodano loch małp - nasze przeoczenie, o tym niżej,
  • Korekta rat expa - minimalna zmiana w tym kierunku, bez szału,
  • DODANA TYMCZASOWA ALTERNATYWA ITEMSHOPU - kilka kategorii, lecz system działa poprawnie. U NPC ITEM SHOP w M1. Nie wygląda zbyt pięknie, ale jest w miarę funkcjonalne, nie buguje się i co najważniejsze - jest.
Odnośnie kilku zmian serwerowych, lista w punktach co należy zrobić:
  1. Spatchuj clienta
  2. Pobierz tę łatkę http://www66.zippyshare.com/v/2B1X0Sam/file.html
  3. Wypakuj pliki do folderu pack
  4. Uruchom clienta przez metin2client.exe
  5. NIE PATCHUJ CLIENTA DO MOMENTU WYPUSZCZENIA INFORMACJI O AKTUALIZACJI PATCHERA
  6. Graj
Załączam tę łatkę, ponieważ aktualnie nie mam dostępu do serwera patcha, jutro zaktualizujemy pliki.
Jeszcze raz - przepraszam.
Opublikowano

podziekuje za server dlaczego ? anty wh jakies ? heh pozdro ... odpalisz zielona pote za szybko bedziesz bil i odrazu ban hahaha i ta wielkosc klienta pozdro .........  nie ma normalnego harda/medium albo medium ... masakra ale jak juz cos zrobia to jakies badziewia wprowadze ze grac sie nie da  NIE POLECAM WIELKI S**T !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...