Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile planujecie osób na starcie ?

Jak wygląda reklama ?

Serwer bardziej pod hard czy easy ? bo patrząc na prezentacje - eq +7, koń standardowy - nie jest wesoło.

Drop broni 75 z skrzaty ripa edytowany czy kolejny bezsensowny pomysł z wymianą szkat na broń ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

­

Ile planujecie osób na starcie ?

Jak wygląda reklama ?

Serwer bardziej pod hard czy easy ? bo patrząc na prezentacje - eq +7, koń standardowy - nie jest wesoło.

Drop broni 75 z skrzaty ripa edytowany czy kolejny bezsensowny pomysł z wymianą szkat na broń ? 

1. Ciężko powiedzieć, skoro na razie zarejestrowało się ok 350 osób - przez kilka godzin, dzień przed startem - to co dopiero na starcie.

2. FB, YT, Fora i kilka specjalnych środków o których mówić mi nie wolno.

3. Umówmy się, easy to to nie jest, ale z drugiej strony hard to też nie. Przekonasz się na starcie.

4. 15 szkatułek - losowa broń, ale drop ze szkatułek zostawiliśmy tak samo, nieco podniesiony.

Opublikowano

­

1. Ciężko powiedzieć, skoro na razie zarejestrowało się ok 350 osób - przez kilka godzin, dzień przed startem - to co dopiero na starcie.

2. FB, YT, Fora i kilka specjalnych środków o których mówić mi nie wolno.

3. Umówmy się, easy to to nie jest, ale z drugiej strony hard to też nie. Przekonasz się na starcie.

4. 15 szkatułek - losowa broń, ale drop ze szkatułek zostawiliśmy tak samo, nieco podniesiony.

Co do 4 pkt ...

Drop ze szkatułek oraz wymiana na losową broń na 75 :)

W końcu głosy były podzielone, więc lekko zmodyfikowaliśmy :)

Opublikowano

Czy zostały powiększone respy metinów, bossów na każdej mapie ? a i co ile odradzają się metiny, bossy ?

Dungeony tylko w pt ? 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

­

Czy zostały powiększone respy metinów, bossów na każdej mapie ? a i co ile odradzają się metiny, bossy ?

Dungeony tylko w pt ? 

Standardowo, pt obowiązkowe tylko na komnacie smoka.

Opublikowano

­

Standardowo, pt obowiązkowe tylko na komnacie smoka.

Nie będzie trochę za trudno przy większej ilości osób ? 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

­

Nie będzie trochę za trudno przy większej ilości osób ? 

Poza 5 CH myślę że drop z metinów jest dość satysfakcjonujący, co powinno zrekompensować standardowe rozwiązanie.

Opublikowano

Na mega kiedy będzie? Pobralbym sobie przez telefon. Aktualnie nie ma mnie w domu i chce być przygotowany na start :p

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Na mega kiedy będzie? Pobralbym sobie przez telefon. Aktualnie nie ma mnie w domu i chce być przygotowany na start :p

Client jest już dostepny przez patcher, wrzucamy aktualnie na pozostałe serwery.

Opublikowano

Ją chce wiedzieć za jaki czas będzie wyrzucony klient. Na telefonie nie władze patchera.

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Dobrze tylko, że jakbyś nie zauważył sytuacja jest taka, że przez patcher ściągniesz całego klienta ;)

Dobrze tylko ze blad wypierd*ala non stop "nie mozna znalesc okreslonego pliku RunAppPath

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Dobrze tylko ze blad wypierd*ala non stop "nie mozna znalesc okreslonego pliku RunAppPath

Ponieważ nie dodaliśmy jeszcze 2 plików do patchera (root oraz binki).

Więc dlatego nie odpalisz klienta ;) a ogólnie to klienta pobiera w całości :)

Opublikowano

Ponieważ nie dodaliśmy jeszcze 2 plików do patchera (root oraz binki).

Więc dlatego nie odpalisz klienta ;) a ogólnie to klienta pobiera w całości :)

Czyli ze startem w dupe jestescie ? Kiedy bedzie gotowy ?

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Ten Smok którego macie w logo już mi brzydnie. Każdy co nowy to serwer to ma takiego smoka i tylko zmieniają wszyscy literki z A na L, z L na N, z N na E.

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...