Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten Smok którego macie w logo już mi brzydnie. Każdy co nowy to serwer to ma takiego smoka i tylko zmieniają wszyscy literki z A na L, z L na N, z N na E.

Wypierdalaj na Lesthie

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma o co się spinać :)
Widocznie ktoś jest zazdrosny projekty, lepiej niech się swoim projektem zajmie, ale jak administracja innego serwera woli się wypowiadać tutaj widocznie ma za dużo wolnego czasu i braku pomysłów na serwer podglądając innych  ;)

Opublikowano

Ten Smok którego macie w logo już mi brzydnie. Każdy co nowy to serwer to ma takiego smoka i tylko zmieniają wszyscy literki z A na L, z L na N, z N na E.

O matko, jeszcze tego tu brakowało, no niestety fakty muszą zastąpić dobre wychowanie, zostałeś ewidentnie zaorany przez pół forum i jesteś ostatnią osobą która ma prawo się wypowiadać. Wykurwiaj.
Opublikowano

A mi brzydnie Twoje pieprzenie, że masz u siebie na serwerze 700 online (mimo tego, że jest 200) oraz że większość postów w prezce Twojego serwera jest Twoja oraz Twojego brata i co z tym faktem zrobimy?

​Serwer polecam, może być ciekawy ;)

Opublikowano

A mi brzydnie Twoje pieprzenie, że masz u siebie na serwerze 700 online (mimo tego, że jest 200) oraz że większość postów w prezce Twojego serwera jest Twoja oraz Twojego brata i co z tym faktem zrobimy?

​Serwer polecam, może być ciekawy ;)

Serwer zrobiony z pomysłem, więc na pewno będzie ciekawy.

Z resztą wszystko opisane w prezentacji, która została wykonana również przez Nas ;).

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale jak chce pobrać clienta to wyskakują mi jakies dziwne znaczki ;/

Próbowałem 2 hostingi ;/

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Ten serwer już działa czy jak?

Serwer dzisiaj o 20:37 startuje

Nie wiem dlaczego ale jak chce pobrać clienta to wyskakują mi jakies dziwne znaczki ;/

Próbowałem 2 hostingi ;/

Proponuję zmienić przeglądarkę.

Opublikowano

Możecie zrobić osobne forum? Bo to wygląda tragicznie jeżeli chodzi o sam dział. Zagram na pewno, byleby była dobra reklama.

P.S jeżeli ktoś chce zagrać razem to zapraszam na PW.

Opublikowano

Nastepne gowno przystosowane tylko i wlacznie pod IS, prosze was co zrobicie bez full isa? 60% na moby do tego hp, kryt, wartosc.

Kto wplaci na serwerk ten topka powodzenia.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Nastepne gowno przystosowane tylko i wlacznie pod IS, prosze was co zrobicie bez full isa? 60% na moby do tego hp, kryt, wartosc.

Kto wplaci na serwerk ten topka powodzenia.

Następny hejter, który prezentacji nie przeczyta ;)

Wymyśl coś bardziej konstruktywnego, ponieważ IS jest dostępny w grze a nikt nie widział cen, także takie opinie zachowaj jakbyś wszedł na serwer :)

Opublikowano

na kazdym privie jest to samo kolego ;) jeden kupi za sms, drugi za przelew, trzeci za paysafecard itd. wystawiaja za yangi. wystarczy uzbierac i kupic .. logiczne

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Wiem ogolnie nic nie mam, tylko chodzi o to ze teraz na kazdym serwerze fryzury, kostiumy, pety ktore dodaja stale bonusy co jest zle.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

myslisz ze ze 30zl sms kupisz wszystko tak?

Po pierwsze rzeczy w IS są na stale, a po drugie zobacz pierw na ceny.

Wiem ogolnie nic nie mam, tylko chodzi o to ze teraz na kazdym serwerze fryzury, kostiumy, pety ktore dodaja stale bonusy co jest zle.

Jaka jest różnica między stałymi bonusami a bonusami do wyexpienia ?? np. u petów ?

Opublikowano

Widziałem, że za wbicie full lv dostaje sie 1000SM, sprawdzilem sobie ile dostane za przelewy, a tam za 5zl mam 4550SM. Także jeśli peta powiedzmy kupie za 20zl, to te 1000SM to jest gówno warte :D.

Mam tylko nadzieje ze nie odbije wam z cenami. Patrząc po samej liczbie wyświetleń prezentacji, to z ilością graczy nie będzie zbyt ciekawie... Tak wiec przemyślcie sytuacje.

Opublikowano

Widziałem, że za wbicie full lv dostaje sie 1000SM, sprawdzilem sobie ile dostane za przelewy, a tam za 5zl mam 4550SM. Także jeśli peta powiedzmy kupie za 20zl, to te 1000SM to jest gówno warte :D.

Mam tylko nadzieje ze nie odbije wam z cenami. Patrząc po samej liczbie wyświetleń prezentacji, to z ilością graczy nie będzie zbyt ciekawie... Tak wiec przemyślcie sytuacje.

Tam jest błąd liczbowy, o którym zapomnieliśmy ... tam powinno być 10.000 SM

Opublikowano

Ta cena ulegnie zmianie po prostu w prezentacji jeszcze nie zmienili. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Spokojnie, co do cen myślę że mamy dobre rozwiązanie. Nie wiem skąd wniosek odnośnie ilości graczy, więcej wiary w ludzi, reklama to nie jest tylko mpcforum.

Opublikowano

Wszedzie gdzie nowy serwer tam i ty, myslisz ze jak bedziesz negowac inne to ludzi na twoim przybedzie ? 

22344265592089132691.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...