Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Wszedzie gdzie nowy serwer tam i ty, myslisz ze jak bedziesz negowac inne to ludzi na twoim przybedzie ? 

Naprawdę, nie warto odpowiadać. Robimy ostatnie wykończenia na serwerze, zapraszamy na ts3 -> ts3.nykeria.pl.

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer przykuł moją uwagę więc z chęcią wpadnę, ale patrząc na sety to bym zamienił 2 ostatnie sety broni miejscami, bo ten przedostatni według mnie najładniejszy :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Gratuluje Ci użytkowniku komputera że posiadasz PC i nie zainstalowałeś

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679

32 bitowa wersja - x86

64 bitowa wersja - x64

W razi problemów z klientem umieściliśmy 2 pliki instalacyjne w patcherze.

Kto ma taki kłopot proszę o aktualizację klienta i zainstalowanie takowej biblioteki.

Opublikowano

Wierzchowiec na stałe i pet też na stałe z możliwością handlu... cena pakietu 17,50 zł.

a sms ile? Co z tymi broniami na 75 lvl? Najlepszym rozwiazaniem by bylo dodanie dropo ze szkat oraz mozliwosc wymiany jednoczesnie.?

Opublikowano

­

a sms ile? Co z tymi broniami na 75 lvl? Najlepszym rozwiazaniem by bylo dodanie dropo ze szkat oraz mozliwosc wymiany jednoczesnie.?

Tak już jest dodane.

Opublikowano

usuniecie metali ze skrzynek to była glupota.. same bodzie powrzucalisce a metale tez by sie przydalo chociazby zeby stalke zrobic czy cos.. dodajcie je do skrzynki na 50 lub 60

Opublikowano

Wierzchowiec na stałe i pet też na stałe z możliwością handlu... cena pakietu 17,50 zł.

Oby tak bylo to bedzie super :)

­

Tak już jest dodane.

Dobrze gdyby mozna bylo wymienic te 15 szkat na wybrana bron 75, a nie losowa.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

­

Oby tak bylo to bedzie super :)

Dobrze gdyby mozna bylo wymienic te 15 szkat na wybrana bron 75, a nie losowa.

Wspominałem równiez o tym, że szansa na wydropienie broni ze szkatułki została nieco zwiększona? W końcu to medium.

usuniecie metali ze skrzynek to była glupota.. same bodzie powrzucalisce a metale tez by sie przydalo chociazby zeby stalke zrobic czy cos.. dodajcie je do skrzynki na 50 lub 60

10 bodzi -> metal, spokojnie.

Opublikowano

­

ile ludzi spodziewacie się na start?

Co najmniej kilku setek.

Bonusy maxymlane ?

W pewnym sensie, 3/5.

Opublikowano

­

Co najmniej kilku setek.

W pewnym sensie, 3/5.

Nie robcie bron boze maxymalnych ,bo itemki z dobrymi bonami musza byc w cenie i poczucie ze ma sie item z takimi bonami bedzie wspaniale :), czuc troche magi pl

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Ile sm'ów kosztuje pet ,a ile wierzchowiec ?

Powiesz mi jeszcze czy za 50zł przelew bd miał peta, wierzchowca, 2x drop, 2x exp ?

7.500 SM

Rozumiem że pet 7,500, wierzchowiec 7.500 ?

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Po zainstalowaniu nadal mi nie dziala, a zaistalowalem c++ ktore mialem juz wczesniej i to co dodales do ap, wiecj jakies pomysly? 

Odpalam klienta i nic sie nie dzieje ;x

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Po zainstalowaniu nadal mi nie dziala, a zaistalowalem c++ ktore mialem juz wczesniej i to co dodales do ap, wiecj jakies pomysly? 

Odpalam klienta i nic sie nie dzieje ;x

Ja mam to samo, spokojnie poczekaj do startu.

22344265592089132691.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...