Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie mogę stworzyć postaci? Po wybraniu opcji "stworz" nie mogę wybrać królestwa + nie wyświetlają mi się postacie...

­

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie mogę stworzyć postaci? Po wybraniu opcji "stworz" nie mogę wybrać królestwa + nie wyświetlają mi się postacie...

Jak nie możesz wybrać królestwa ?:O . Wybierasz Flagę i dajesz dalej czy co tam bylo.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Śmiechłem każdy serwer Metin2 już to jedno wielkie gówno a Technicy tym bardziej

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Wypierdolić temat do kosza bo serwer jest największym crapem jaki wyszedl. Nawet pierdolone serwery hamachi w 2009 miały sprawne teleporty XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Śmiechłem każdy serwer Metin2 już to jedno wielkie gówno a Technicy tym bardziej

Kolego, jak dla mnie to ty wogóle nie znasz się na metin, bo na każdym serwer są bugi i blendy i ty jeszcze piszesz, że technik do dupy jest, ale jak bym ci powiedział, abyś ty zrobił serwer metina to byś nie wiedział, za co się brać i nie pisze jak nie wiesz jak to jest być technik, Bo to nie jest takie „easy” tylko to jest sporo pracy. A co do serwera to jest nawet spoko ja sb gram normalnie to jest naprawdę spoko.

Serwer działa bo strona coś nie ;]

tak serwer jest on i strona działa normalnie

Tak, tyle że client w ogóle nie reaguje ;)

To ty masz problem, bo ja normalnie gram i nie wiem, czy ktoś jeszcze ma taki problem, jak ty, ale polecam pobrać tego klienta: PFE8p7h.jpg

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie jest tak. Yangi nie zostały :) I nie zmieniaj tematu bo prawda jest taka że osoby z konkurencyjnych serwerów wchodzą tutaj zamiast się zająć swoimi serwerami. Gdzie jest wasz serwer? Ludzie będą mówić o nas bo robimy update od razu i od razu załatwiamy problemy.

no nie rozśmieszaj mnie, mówisz kilka postów Up o antaris, co z tego że się wypowiadają ? Chociaż ich nie lubię muszę im przyznać rację, zrobiliście pośmiewisko z Swojego stabilnego serwer-a. Co z tego że zrobicie Update skoro i tak już ludzie niektórzy nie wrócą, przynajmniej większość.. Polegliście już na samym początku. I nie mów tutaj że ludzie z innych serwerów nie powinni się wypowiadać, bo to jest forum dla każdego, a to że zjebaliście serwer to już Wasz problem a masz pretensje do ludzi co grają.

Popieram @ Bambos i uj xD

Spier.dalajcie lepiej z tą prezentacją na ujoweserwerymetin.p* no bez jaj kolejny serwer co chce zarobić na bugach xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Dostałem bana z bicie metka w m2. NIE POLECAM SERVA SZKODA CZASU PIENIĘDZY I NERW

Opublikowano

Yyyyy...., taka dziwna sprawa, zacząłem gre, biłem metina i dostałem bana, za co ja się pytam ??

Opublikowano

hahaha siedze sobie w popołudniową sobote .. patrze a tu SMS o treści ,, Klasyka metin2 na stabilnym serwerze Nykeria.pl już ruszyła odbierz swoje darmowe Smocze monety wpisujac przy rejestracji kod którym jest twój numer telefonu,, No śmiech na sali , nie mam pojęcia o co tu chodzi. >.< 

Opublikowano

hahaha siedze sobie w popołudniową sobote .. patrze a tu SMS o treści ,, Klasyka metin2 na stabilnym serwerze Nykeria.pl już ruszyła odbierz swoje darmowe Smocze monety wpisujac przy rejestracji kod którym jest twój numer telefonu,, No śmiech na sali , nie mam pojęcia o co tu chodzi. >.< 

mialem to samo ale patrzac po historii jakie smsy przychodzili z tego numeru to mam gdzies ten serwer bo poprzednie serwery staly max miesiac....

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Podniecacie sie ze powstała pierwsza gildja na Waszym serwerze zamiast bugi naprawic , zeby drop sie nie stakowal no prosze ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...