Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

n1smo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety ale ten film podsumowal ten serwer

K***a, jakimi osobami Ty się sugerujesz. Jakiś desperat, co po 15 minutach od startu serwera płacze, że się nie da wejść i zaczyna nagrywać filmik.

Autorze nagrania! Spróbuj wyciągnąć c***a z mordy jak coś nagrywasz, bo rzygać mi się chce jak słucham twojego lamentu. O matko! serwer wystartował 10 minut temu, a ja nie moge grać, nagrywam film, pokaże całą prawde o serwerze. Dobrze, że się nie pociąłeś albo nie powiesiłeś.

Uspołecznij się nerdzie, tragedia.

Zmień profesję z jutubera na detektywa, masz w tej kwestii talent, wyłapałeś wszystkie opcje, w których Cie chcieli wyruchać...

Musisz mieć ciekawe życie, że po 10 minutach od startu, byłeś na tyle sfrustrowany, że wpadłeś na genialny pomysł, żeby zrobić komuś antyreklame tylko dlatego, że masz okres i nie możesz grać w metina.

PRZYKRE W CHUUY

Opublikowano

K***a, jakimi osobami Ty się sugerujesz. Jakiś desperat, co po 15 minutach od startu serwera płacze, że się nie da wejść i zaczyna nagrywać filmik.

Autorze nagrania! Spróbuj wyciągnąć c***a z mordy jak coś nagrywasz, bo rzygać mi się chce jak słucham twojego lamentu. O matko! serwer wystartował 10 minut temu, a ja nie moge grać, nagrywam film, pokaże całą prawde o serwerze. Dobrze, że się nie pociąłeś albo nie powiesiłeś.

Uspołecznij się nerdzie, tragedia.

Zmień profesję z jutubera na detektywa, masz w tej kwestii talent, wyłapałeś wszystkie opcje, w których Cie chcieli wyruchać...

Musisz mieć ciekawe życie, że po 10 minutach od startu, byłeś na tyle sfrustrowany, że wpadłeś na genialny pomysł, żeby zrobić komuś antyreklame tylko dlatego, że masz okres i nie możesz grać w metina.

PRZYKRE W CHUUY

Sorry, ale gość opisał całą prawdę o serwerze, bo nie ważne czy trwało to 15 minut czy 24h po starcie, ponieważ fakt jest faktem.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Na prośbę ziomka wstawiam 2 fotki:

x5p8xw.jpg

wh0jlx.jpg

MPCforum również odsyła do filmu u góry, bo tam w sumie jest jakiś przekaz.

Co do serwera, wg. mnie te banowanie na początku zrypało nie co sprawę, nie chcę tu wiele pisać bo zaraz się zlecą obrońcy praw zwierząt, tak wiem że jestem cebulom elo xD

Opublikowano

Dla mnie ten temat dawno powinni zamknąć. Sam niepotrzebny spam tutaj jest. Serwer nie wypalił i tyle. Pełno bugów na starcie.

Opublikowano

dobre podsumowanie, nic dodać nic ująć, jedno wielkie gó**o

Moim zdaniem teraz zaś gra się w miarę. Nie ma co start nie wypalił ale teraz jest dość dość zobaczymy co dalej. Życzę powodzenia

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Ten Filmik mówi sam za siebie, takich bugów żeby nie dopatrzyć to porażka, skoro beta przeszła tak pomyślnie to nie chce wiedzieć jak oni w przyszłości będą się zajmować tym serwerem , jeśli wgl. będzie stał.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Jak zacząłem czytać prezentację, to po 20 sekundach skończyłem jak przeczytałem ile to nie włożyliście trudu w ten serwer.

Myślę, że zrobiliście go w 1 dzień.

1. Weszliście tutaj: https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/8721-for-sale-design-web-patcher-client-psd/

2. Napisaliście do kolesia i to kupiliście.

3. Tydzień później wystartowaliście :)

Nie podszywajcie się pod kogoś projekt.

Wszystko idealnie pasuje pod ten link co podałeś :)

­

Opublikowano

Jaki jest drop rate truty z tych skrzynek?

Witam kolego, jak dla mnie to nawet spoko było drop mi za 4 skrzynką to nawet spoko.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak jest z serwerem?

Ile ludzi gra?

Oplaca sie teraz wbic czy nadal sa bugi o ktorych admini nawet nie wiedza?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Jak zacząłem czytać prezentację, to po 20 sekundach skończyłem jak przeczytałem ile to nie włożyliście trudu w ten serwer.

Myślę, że zrobiliście go w 1 dzień.

1. Weszliście tutaj: https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/8721-for-sale-design-web-patcher-client-psd/

2. Napisaliście do kolesia i to kupiliście.

3. Tydzień później wystartowaliście :)

Nie podszywajcie się pod kogoś projekt.

Cały wygląd - patcher, strona, interface i prezentacja była już udostępniona na MPC Forum, także nikt raczej tego nie kupił.

Wpierw doinformuj się, a to czy zrobili to sami czy pobrali - to tylko wyłącznie ich sprawa.

Pozdrawiam.

Na serwerze gra się bardzo przyjemnie.

O zmianki, dodania nie jest ciężko, a zrobienie eq do 35+9 to kwestia godziny max. :)

­

Opublikowano

Gra sie fajnie wczoraj bylo 900 online i ciagle rosnie ,bugi poprawione

Chłopcy się starają ;)

Poprosze o ss z m1

No co Ty nie powiesz, wejdź sobie i zrób :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Zacznę od tego, że Bugi zostały poprawione.

• Biolog został naprawiony.
  • Zwoje i rady się stakują. 
  • Wierzchowce już działają.
  • Dodano kostiumy i fryzury
  • Pety i wierzchowce

Zapraszam na stronę główną tam jest mnóstwo newsów na ten temat co robimy na serwerze.

Opublikowano

Cały wygląd - patcher, strona, interface i prezentacja była już udostępniona na MPC Forum, także nikt raczej tego nie kupił.

Wpierw doinformuj się, a to czy zrobili to sami czy pobrali - to tylko wyłącznie ich sprawa.

Pozdrawiam.

Na serwerze gra się bardzo przyjemnie.

O zmianki, dodania nie jest ciężko, a zrobienie eq do 35+9 to kwestia godziny max. :)

­

Nie no okej tylko ze jak juz cos biorą w 100% kogoś to niech sie postarają i pousuwają błędy bo pełno graczy od nich uciekło do mnie mówiąc, ze tam jest Bug na bugu. A w odpowiedzi na twoje pytanie, gdyby nie było napisane w prezentacji "chcemy wam przedstawić nasz projekt nad którym bardzo długo siedzielismy" to bym sie tu nie wypowiadał.

Pozdrawiam

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

No proszę widać ładnie SS robicie i ładnie je podrabiacie.

Jak zawsze jak dobry serwer to tylko potraficie hejtować, a sami gówno potraficie robić.

Nie ma ani numeru gg, ani nic także pozdro dla Was :)

Moim zdaniem powinni zabronić wypowiedzi osób, które reklamują swoje serwery pod postami, bo tylko potrafią hejtować oraz propagandę siać by serwer rozwalić zapraszam z bólem dupy na ts3.nykeria.pl :)

Opublikowano

Założyciel tematu byl dostępny 23 stycznia. Administracja w temacie sie nie wypowiada. Mowia ze odcięli sie od projektu. Licznik podkręcony. zajmuje sie ktos tym serwerem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...