Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka poprawek wizualnych jak i dodanie pewnego małego dropu. Nic konkretnego co miałoby niekorzystny wpływa na serwer :)

Przecież bronie 75 i tak nie są wyzwaniem, bo przy dobrym locie z 1 dungeona (DT) mozesz mieć 4 bronie, bo 3 na ziemie, a 1 ze szkaty.

Je*ać te bronie 75, je faktycznie mozna miec latwo (co prawda nie po godzinie gry..), ale zobacz co dropi chociazby ze szkat nemere i wyzej - ktore rowniez sa w IS.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błąd C+++?

Tak. Musze kilka razy uruchamiac clienta bo z 3/4 razy wyskakuje runtime error i potem normalnie sie wlacza

Opublikowano

Je*ać te bronie 75, je faktycznie mozna miec latwo (co prawda nie po godzinie gry..), ale zobacz co dropi chociazby ze szkat nemere i wyzej - ktore rowniez sa w IS.

Z owych szkat dropią epickie bronie do expa, ale nie zapominaj, że do tych bronie nie wkręcisz 2x silny na Diabły/Mistyki - tak jakbyś to robił w przypadku ulepszania truty od zera.

Można u was kupić reset pkt statusu postaci ;? 

Tak, za PO można kupić.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Coś oszukaliście w prezentacji napisane jest że nie dropi roska na magie a tak naprawdę ona dropi.

To wkońcu jak ? o.O

Opublikowano

Coś oszukaliście w prezentacji napisane jest że nie dropi roska na magie a tak naprawdę ona dropi.

To wkońcu jak ? o.O

Nie dropi woda, która dawała 10%, zamiast niej dropi roska, która daje 10%. Po prostu nie chcieliśmy zostawiać 1 wody, kiedy są same rosy.

Opublikowano

Czy warto grać na serwerze??

Ile osób na serwerze??

Da się grać bez isu?

Na pewno da sie grac bez isu nie wiem jak w pvp. Osob na serwerze jest dosc sporo. Warto grac na serwerze wbijaj

Administracja dodajcie zielone i fioletowe potki do handlarza. Wedlug mnie to taki standard na serwerach

Opublikowano

Na pewno da sie grac bez isu nie wiem jak w pvp. Osob na serwerze jest dosc sporo. Warto grac na serwerze wbijaj

Administracja dodajcie zielone i fioletowe potki do handlarza. Wedlug mnie to taki standard na serwerach

Powinni dodać jeszcze zmianki bo dropić na easy/medium to lekka przesada według mnie.

Dodali zmianki do dropu i jeszcze do IS to już przesada widać jak kase chcą zgarnąć.

Nayebali do tego IS wszystko co było można dać.

Jednak zrezygnowałem z dalszej gry gdyż, robić misje szukać a po jakimś czasie wyskakuję że już czas minął coś w tym stylu, w dodatku te zmianki, nadropić 100szt i jeszcze żadnego sr powyżej 25%.

Chciałem dać szansę ale jednak to nie to, nie dla mnie takie coś niestety ale żegnam.

Opublikowano

Z tego co czytam wnioskuje że spalili sie na starcie tym IS , niby wejdzie obrońca praw moralnych gracza metina i napisze że przecież wszystko można wydropić, no ale jak za pół darmo i wielki choy miliony zmianek a na kilkaset sztuk musisz robić jak na miche ryżu to ....

Opublikowano

Z tego co czytam wnioskuje że spalili sie na starcie tym IS , niby wejdzie obrońca praw moralnych gracza metina i napisze że przecież wszystko można wydropić, no ale jak za pół darmo i wielki choy miliony zmianek a na kilkaset sztuk musisz robić jak na miche ryżu to ....

co ty pierdolisz jak w isie np. smsami zaplacilbys 45zl za 1600 zmianek

Opublikowano

Ogólnie nie jestem zadowolony z dropu skrzynek, kamieni duchowych, rad i egzo.

Na pewno dropiły lepiej w pierwszej odsłonie, zielone poty, fioletowe w ogóle nie leciały a teraz lecą bardzo dobrze.

Wbiłem 75 poziom, zdobyłem 280 PO za ubijanie samych metków, wydropiłem ledwo 50 skrzynek ( brak peta ) i 10x KD + 2 rady i 3 egzo -.- i jak tu zrobić skile i chodzić na dt, gdzie dt trwa ponad 30 minut, bo brak skili....

Wiem, wiem, na becie lepiej było, bo był kostium i fryzura z is... 

I tak się miewa serwer Easy/medium -.- 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Wy przestańcie jęczeć w końcu. To źle, tamto za trudno - ekipa zamknęła serwer przez takie płacze i narzekania bo "BYŁO ZA TRUDNO", przerobiła serwer dla bandy idiotów , to pojawiła się kolejna "trudno, zmianki nie lecą, ble ble ble " . Grałem wczoraj godzinę - uzbierałem około 100 zmianek. 

Sewer spoko, jak poprzednia odsłona, ale wydaje mi się iż trochę za bardzo uproszczony. I jak w końcu z tymi dungami, są wszystkie solo, czy po wbiciu pewnego lvl będę musiał kończyć grę i szukać innego serwera ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I zayebiscie ze zmianki sie dropi a nie kupuje po  1yang 200szt...

Teraz nie będziesz pisał że kupisz truciaka obojętnie jakiego i dostaniesz 55sr tylko trzeba szukać 40-45sr :)

To samo reszta eq. Nie będzie full hp, 4x 15 abs, pvp będzie dużo przyjemniejsze :)

Opublikowano

Jak ja to czytam to płacze, haha

Serwer jest tak banalny, maskra, bez żadnego isu Szamanem Helerem ogarniam wszystko, exsp, drop(ciezej bo dmg mniejsze)... 

Jak ja patrzylem jak WP w V2 exspi z buffem to jeblem wczoraj haha... Jak grają takie młoty to się nie dziwie, że piszą że trudno..

Co do zmianek to zmianki banlnie jest zdobyć, wystarczy robić misje czy bić metiny ... 

Ja w 2 godzinki mialem okolo 500 zmianek , same misje, metiny i exsp ... Wszystko jest banalne... dodajmy, że jest to start serwera jeszcze.. :) z czasem i wyższym lvl na pewno musi być łatwiej :)

Bardzo zapraszam na serwer, gra dużo osób, administracja ciągle w grze, gra się naprawdę świetnie. :) !

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dlaczego padła pierwsza odsłona ?

Bo serwer nie był taki jak powinien być i mimo pojawiania się nowych graczy nic nie zmieniało się na lepsze. Teraz już jest taki, jaki miał być od początku, co potwierdzi wielu graczy z pierwszej odsłony, z którymi go dopracowaliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...