Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy będzie na forum wikipedia występowania bosów na mapach +115 poziom ? Bo nie ma a nie wiem gdzie są te bossy.

Wikipedia występowania bossów już jest dostępna na naszym forum.

logo.png

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie gdyby BS mieszał również gdy jest zminimalizowany

Jeżeli złożysz propozycję na naszym forum na pewno dostaniesz odpowiedź i w tedy dowiesz się wszystkiego.

logo.png

Opublikowano

Mi bs miesza na 3 kontach po 5 itemow i jest ok ^^ Nie jest wcale  ciezko wmieszac juz mam prawie all eq perfect:) A jak napiszesz temat zeby bs-a mozna bylo sciagac do paska to podpisze sie pod tym:)

Opublikowano

Powiem wam prawie w tym samym czasie  co ten server wystartowały ,przed nim inne,, i co ten stoi, fajni ludzie na servie, server stabilny ,brak rażących bugów, Administracja stara się ludi przybywa co nie ukrywam że mnie to cieszy bo jest z kim grać,handlować i PVP robić, ze szczerym sumieniem mogę polecić osobom szukającym  dobrej zabawy wszystkim ten serverek .

Opublikowano

Jest włączona płatność PSC?

Ja placilem psc tylko ze to trzeba isc na ts do administracji ;)

Płatności PSC są wykonywane ręcznie poprzez Administracje serwera Uranos.eu

Serwer Mega Wam Powiem :) zacząłem grać dopiero i robi wrażenie :) Tylko ilość graczy trochę odstrasza ,ruszcie z Reklama i bd miodzio . Zapraszam bo warto.

Serwer jest bardzo dobrze dopracowany, nad reklamą cały czas pracujemy. Dziękujemy za pozytywną opinię !

logo.png

Opublikowano

Jaki jest % na drop tych heksagonalnych szkatułek? 2h dropiłem i tylko 4 sztuki ale jestem zadowolony bo przynajmniej kropla krwi i kupon sm wpadl :) Fajny evencik szkoda ze tylko dzisiaj. Mam nadzieję, że jutrzejsze ZUO to będzie przynajmniej takie jak było na święta bo jest dużo wolnego czasu i trzeba coś podropić. 

Opublikowano

Widze ze administracja stale unika odpowiedzi na pytanie o liczbe online.

Moze jakis gracz rzuci, ile tu jest ludzi?
Zastanawiam sie czy w ogol warto pobieraz, a patrzac na liczbe kont, komentarzy tutaj czy zerowa reklame na yt troche sie obawiam ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Widze ze administracja stale unika odpowiedzi na pytanie o liczbe online.

Moze jakis gracz rzuci, ile tu jest ludzi?

Zastanawiam sie czy w ogol warto pobieraz, a patrzac na liczbe kont, komentarzy tutaj czy zerowa reklame na yt troche sie obawiam ;)

Tłumów nie ma, ale pusto też nie jest. Dzisiaj zacząłem, około godziny 22 nie było wolnego spota na BO. Ludzi na spotach ciągle spotykam, sklepów jest nawet sporo (zarówno w m1 jak i na mapie handlowej).

Serwer mogę polecić, przede wszystkim administracja jest bardzo aktywna.

Opublikowano

Poświeciłem 70H na gre i musze zrezygnowac exp nie jest zly nawet te 1.5 % na 130 gdzie trzeba na tej mapie wbic 150. bossy na nowej mapie mam full eq miecz przerobiony z bambu z kd  + 5 full mistyki i bije w drzewca 23 k i znam kogoś kto bije 65k i solo go nie ubije z isem, jaki jest sens szukania ekipy na bossy gdzie z nie kazdego bossa dropi ulepek. Zauważyłem też że dużo mniej ludzi z topki gra wieęc i ja rezygnuje, Dzieki za gre i pozdrawiam SmoczyTraf :)

Opublikowano

Ja jakos solo ubijam drzewca wiec Twoje full eq  chyba nie widzialo nigdy fula:) Z m1 dawalem z 3 x ss graczy jest sporo nie potrafie okreslic ile lecz na przyjemna gre, rozwiniety handel  i dobre wojny starczy :) moze nie ma 3 liczb ale na co komu przepchania i lagow?:D moim skromnym zdaniem i podkreslam ze jest to moje zdanie jest okolo 600 osob

Opublikowano

Informacje dot. przerwy technicznej w dniu 1 stycznia 2016 roku. 

Podczas tej przerwy do gry zostały wniesione poprawki takie jak

• Pradawny Mściciel (Boss) - obrażenia zadawane przez niego zostały zmniejszone o około 20%
  • Włóczęga Losu (Boss) - obrażenia zadawane przez niego zostały zmniejszone o około 30%
  • Wymagany 90 poziom na Dungeon "Przywódca Gnolli"
  • Drop z Metinów 160 poziom został urozmaicony
  • Misja "Groty Strzał" została poprawiona - Groty można zdobyć z większej ilości mobów
  • Handlarz Osiągnięciami został przeniesiony przed Wieże Demonów

Dodaje iż mogłem nie wspomnieć o czymś co zostało dodane bądź zmienione.

logo.png

Opublikowano

Nareszcie poprawiliscie drop z metinów 160 poziom! Runy są potrzebne w dużych ilościach i w końcu będę mógł je dropić na swojej mapce. Ten event ZUO odbędzie się o 18 czy zmieniona data?

Opublikowano

Jak ja widzę tak dobrane sety to aż krew mnie zalewa, że hwangi można wymieszać z tymi 'broniami'. Wiem, że o gustach się nie gada, ale do luja pana HWANG to klasyk, więc mogliscie utrzymać to xD.

Co do reszty - nie przekonał mnie serwer i zdziwiło mnie to, że jak na serwer medium od razu 200 max. Mogliscie dać np 160 i robić częstsze updaty (bo jednak marki jakiejś konkretnej nie macie wyrobionej), ale życzę powodzenia.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Mam na serwerze przegranych kilka godzin i muszę przyznać, że na razie gra się całkiem przyjemnie. Może nie ma niesamowitych lagów w m1 spowodowanych przez natłok ludzi, ale jest ich dość sporo. Na spota do expienia często są problemy, każde ch jest zajęte. PO, ciekawy sposób oddawania biologa to tylko jedne z przyjemnych rzeczy na serwerze. Mam jednak trzy uwagi: po pierwsze naprawcie koniecznie NNO! Zdarza się, że potrafi omdlić 2x na 30 sekund, ale z reguły zdarza się to rzadko, nie mniej jednak zdarza. A po drugie, poprawcie bonus switchera, jest to lekko irytujące, że tylko pierwsze 5 slotów działa, powinno móc się używać go w dowolonym miejscu EQ oraz dodajcie możliwość jego minimalizacji. Trzecia rzecz to bardziej propozycja ale jakże przydatna, dodajcie listę osiągnieć, za co, co i jak.

Podsumowując, polecam serwer i życzę Wam abyście dalej prowadzili go na tyle dobrze jak teraz. Naprawcię te 2 rzeczy i przemyślcie 3 i będzie wszystko pięknie!

Opublikowano

Ktos wiecej wypowie sie na temat servera?

Sam w sobie po prezce wyglada obiecujaco. Zastanwiamy sie nad wbiciem w pare osob. Obawia nas jedynia liczba gracz, czy faktycznie jest "duza"? Na yt widzialem bodajze JEDNA serie u jakiegos mniejszeg ytbera.. SSy pokazuja niby maly tlok w miescie ale to wszystko to shopy offline, ktore pewnie wystawia sie na parenascie-paredziesiat godzin..

A jak jest faktycznie?
Czemu administracja ani raz nie potwierdzila liczby graczy mimo xx razy zadanego pytania? To troche wrecz odrzuca..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ktos wiecej wypowie sie na temat servera?

Sam w sobie po prezce wyglada obiecujaco. Zastanwiamy sie nad wbiciem w pare osob. Obawia nas jedynia liczba gracz, czy faktycznie jest "duza"? Na yt widzialem bodajze JEDNA serie u jakiegos mniejszeg ytbera.. SSy pokazuja niby maly tlok w miescie ale to wszystko to shopy offline, ktore pewnie wystawia sie na parenascie-paredziesiat godzin..

A jak jest faktycznie?

Czemu administracja ani raz nie potwierdzila liczby graczy mimo xx razy zadanego pytania? To troche wrecz odrzuca..

Liczba graczy nie jest duża, ale jest wystarczająca. Ludzi spotykałem na spotach nawet o 2 w nocy (zarówno na BO jak i w AV2). Myślę, że jest progres, widuje się też nowych graczy.

Opublikowano

Liczba graczy nie jest duża, ale jest wystarczająca. Ludzi spotykałem na spotach nawet o 2 w nocy (zarówno na BO jak i w AV2). Myślę, że jest progres, widuje się też nowych graczy.

Wbilem o polnocy, to w sumie szalu nie ma :D

Jesli o sklepy chodzi to w shinsoo 6 szt, w jinno i na mapie handlowej po paredziesiat. Graczy moze ze 20 spotkalem. Zwazajac ze mimo wszystko to tylko shopy offline to nie wiem, jak faktycznie ta liczba wyglada...

Szkoda, ze administracja nie ma jaj, zeby sie w tej kwestii odezwac.

Zobaczymy jutro w tzw "godzinach szczytu" :)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...