Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kalendarz całkiem  całkiem  a jakieś dodatkowe evenciki  nie ujęte w spisie???

To chyba te znaki zapytania a co one oznaczaja dokladnie to chyba tylko admin wie:D

Może te znaczki zapytania oznaczają jakąś niespodziankę od Admina,,,,,ciekawi mnie to:))

Pytajniki na kalendarzu eventowym oznaczają szansę na całkowicie inne wydarzenia niż OX czy też ZUO.

logo.png

Opublikowano

Z czego leca przepustki na dungi?

Ubilismy kilka szt ripera, kilka krolowych pajakow - zero przepustek..

Wszelkie informacje dot. dropu/dostępnych przepustek znajdziesz na naszym forum w dziale Wikipedia Uranos.eu

Dla leniwych: kliknij tutaj

logo.png

Opublikowano

Moim zdaniem około 500-600, możliwe, że jest więcej. Określam to po spamie na czacie, sklepikach jak i aktywnościach w miastach, więc wbijajcie - jest co robić :)

Opublikowano

Ile ONLINE?

Ciezko stwierdzic. Mysle, ze kolo 500.

Sklepow jest calkiem sporo w jinno i na mapie handlowej, o bossy tez w dzien nie ma lekko :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dopiszecie do rozpiski  co dropi z metkow 90 i 85?  wiem ze przepustki ale przydaly by sie  jeszcze inne wiadomosci

Tak w najbliższych dniach do wikipedii dropu metinów zostanie dodany metin 85 i 90.

logo.png

Opublikowano

Rozumiem że ilość doung na taki lvl jest żartem? :)  Co do setów tych czer chyba sa takie tu na mpc bądź na innym forum. Zbroje te nieb też widzialam. Nic ciekawego, jedynie pdoba mi sie kostium biały i teleportacja. Nie wspomnę o stronie gdzie co 2 użytkownik mpc ją posiada xD

Powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

oceniasz ksiazke po okładce?:D Wejdz na serwer i zagraj :) Ale nie... takich  co nie zagrają na 100% ale oceniają jest masę:D Chcesz zaproszę Cie do mojej gildi i pokaże najciekawsze aspekty serwera;D Dalej nie chcesz?:) to po co oceniasz cos czego nawet w 1 % nie widzialas bo prezentacja niestety nie  okazuje piękna serwera i jego dopracowania:) Przeczytaj wszystkie komentarze i pomysl czy ktos narzeka? Chodzi mi o tych co juz graja:)

Opublikowano

Ej powiedzcie jak z graniem teraz od zera?

Ciezko?

Duzo ludu na metkach 85/90 jest?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

w godzinach szczytu ciezko cokolwiek znalesc lecz od nowa grac nie jest zle:) Wiesz ile ludzi zaczyna dziennie? Wejdz na serwer i posiedz chwilke a na czacie pokazuje kto rozpocza gre:P

Opublikowano

Przypominamy o dzisiejszej zabawie "Znajdź GM" o godzinie 18:00!

Ej powiedzcie jak z graniem teraz od zera?

Ciezko?

Duzo ludu na metkach 85/90 jest?

W godzinach szczytu trudno znaleźć metiny, lecz spokojnie dasz radę.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...