Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie sprawy odnosnie dzisiejszego OX'a.

1) Sobota, godziny szczytu, na OXie mzoe 100 osob - a i nie jestem ewien, czy az tyle, bo gdy "roboczo" liczylem wyszlo miedzy 60 a 70, ale niech ebdzie zaokraglenie w gore.

Screeny na dowod: http://scr.hu/2x7l/ee706i http://scr.hu/2x7l/auby7

2) Padlo pytanie czy Deakobe ma spodnie w kropki, wiekszosc poszla na tak, 3 osoby na NIE. Ja bylem wsrod tych drugich..
A zatem dowod: http://scr.hu/2x7l/rsmhe
Gdzie te kropki? :)
Licze na rekompensate za wywalenie mnie przy poprawnej odpowiedzi...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moim skromnym zdaniem na oxie nie bylo nawet 1-10 serwa dlaczego? zobacz na czacie jak podczas oxa zabijali bossy ,metki i wbijali lev... samo sie zabijalo? Trudne pytania dlatego malo osob chodzi malo kto zna serwer na tyle

Opublikowano

moim skromnym zdaniem na oxie nie bylo nawet 1-10 serwa dlaczego? zobacz na czacie jak podczas oxa zabijali bossy ,metki i wbijali lev... samo sie zabijalo? Trudne pytania dlatego malo osob chodzi malo kto zna serwer na tyle

Na ssie ktory wstawilem cokolwiek zbija 5 osob. Nicki sie powtarzaja nawet. Daruj sobie zatem takie gadanie i przejzyj na oczy. Kiedy nie wejdziesz to nie raz widac po kilka "spamow" jednej osoby POD RZĄD, czat praktycznie miliczy, max pare osob na nim cos spamuje / pisze. Bossy i metki sa zbijane, jasne, rowniez przez kilkanascie osob. Kiedy nie pojdziesz na expowiska to z reguly metki stoja niebite. 500 czy 600 osob o ktorych niegdy sam pisalem albo tu nigdy nie bylo albo szybko z servera ucieklo... Badzmy realistami.

A pytania nie byly trudne, byly bledne odpowiedzi - jak widac na powyzszych screenach :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wiele osób podczas trwania OX nie weszło na niego, najwidoczniej woleli expić lub zdobywać przedmioty, każdy gracz ma taki wybór. Jeżeli chodzi o ilość graczy o którą każdy pyta, postanowiłem zrobić screena z Panelu Administratora dla wszystkich niedowiarków, a jeżeli chodzi o pytanie, to zostanie ono poprawione.

pre_1452363165__fwn6gd.jpg

logo.png

Opublikowano

MoHa15 ty jesteś całkowicie ślepy    zobacz zrobiłem ss   

http://scr.hu/3zvd/f9ioz

zobacz kropki na spodniach są jak ta lala. 

Proponuję konsultacje z okulistą bo wypisujesz brednie

Oke, racja, zwracam honor, na pierwszy rzut oka tego nie widac (byc moze tez dlatego, ze jestem daltonista?). A na przyszlosc to polecam kolezko grzeczniej :)

Rowniez zrobilem ssa - przeciez jak byk widac kropki http://scr.hu/274p/s5r83

co do OX - bylo sporo ludzi i nagrody fajne byly (osobiscie zlapalem pare ulepkow i kuponik sm 35 :))

Sporo ludzi? Widac na moich poprzednich ssach.. Liczac mniej/wiecej na pierwszej rundzie bylo miedzy 60 a 70 osob. Przy rzekomej liczbie ponad 700 online. Nierealne.

Wiele osób podczas trwania OX nie weszło na niego, najwidoczniej woleli expić lub zdobywać przedmioty, każdy gracz ma taki wybór. Jeżeli chodzi o ilość graczy o którą każdy pyta, postanowiłem zrobić screena z Panelu Administratora dla wszystkich niedowiarków, a jeżeli chodzi o pytanie, to zostanie ono poprawione.

Kolego.. Nie zycze temu serverowi jakkolwiek zle, ba - nawet przeciwnie, bo sam tu gram, ale takie brednie to sobie mozesz wciskac.. Powiedz mi - gdzie te 700 osob? "na expowiskach", ehe, prosze Cie. ledwo 10% z wszystkich obecnych wbilo na cieszacy sie najwieksza popularnoscia event?

Czy licznik zlicza takze sklepy offline?

Badz zwyczajnie jest przekrecony x2? :)

Na czacie czesto jest tak ze jedna osoba POD RZAD napisze kilka swoich wiadomosci (gdzie trzeba czekac 15 sekund meidzy kolejnymi), przewaznie jakimikolwiek slowami wymienia sie doslownei kilka osob, bossy czy metki zbijaja w kolko te same nicki, a Ty ostro twierdzisz, ze jest tu 700 osob... 

To jest nierealne, badzmy szczerzy..

Server mimo to polecam, gra sie przyjemnie, rasowy medium.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy raczej odpuszczam. Serwer może i przyjemny, ale ma kilka minusów. Graczy 700 na pewno nie było online w tym samym czasie, chyba że liczymy sklepiki offline. IS troszkę jednak przesadzony, atmosfera na serwerze dość średnia (takie odniosłem wrażenie, o ile już ktoś pisze na czacie na inny temat niż handel to z reguły są to kłótnie i wyzwiska).

Plus kontrowersje z bugowaniem SM, ale o tym nic nie wiem, może to tylko plotki.

Opublikowano

kazdy ma swoje zdanie dla mnie  jest duzo osob a jak administracja pokazuje ss z panelu to musi tak byc ;) Bossy same sie nie wybijaja spoty zajete nie sa przez boty;D Duzo narzekania a nie docenienia jaki zawalisty serwer zrobili^^

Opublikowano

kazdy ma swoje zdanie dla mnie  jest duzo osob a jak administracja pokazuje ss z panelu to musi tak byc ;) Bossy same sie nie wybijaja spoty zajete nie sa przez boty;D Duzo narzekania a nie docenienia jaki zawalisty serwer zrobili^^

Bez przesady, dałbym sobie rękę uciąć, że nie było tutaj 700 online. Widocznie zliczyło wszystkich którzy zalogowali się przez cały dzień, albo sklepiki offline.

Opublikowano

nie polecam topka dostaje eq od GM po 2 da sie bugowac SM kilka osob wylapalo bana ale wiekszosc nie wiec nie polecam juz i tak wiekszosc osob sobie odpuscila bo NAVI

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz co slowo Navi osnacza haha:D Po 2 jak bys czytal uwaznie forum byl problem z kuponem SM ktory dawno zostal zablokowany wiec jak buguja kto buguje? Nie masz jakiegos dowodu tylko puste slowa? Daj 1 dowod a sam odejde;D Bo jak narazie sero problemow w grze i zaden osoby nie zablokowano wprocz ten 1 co chciala wykorzystac ten kupon:) Pokaz mi ss czegokolwiek jak juz sie tak wypowiadasz:)

Opublikowano

Nie bd się do niczego odnosić koleś wyżej wam wstawił screena na którym widać, że dostał bana za bugowanie SM, ja dziś dostałem perma za napisanie na czacie ze 15 stycznia startuje fajny privek czy ktoś wbija? haha admini dzieci. Tak ku*** o 2 w nocy na normalnym serwie gra 300-400 osób a nie 10 :) Serwer padnie w ciągu tygodnia nawet jeśli nie to i tak w godzinach szczytu jest tam max 100 osób w tym połowa na BSie stoi na handlowej. Dla osób, które jeszcze nie zaczeły gry na tym serwerze: Szczerze nie polecam, nie ma nic ciekawego Top1 nie chce pokazać miecza na szkiełku bo dostał od GM'ów ;) ogólnie nie opłaca się zaczynać tu grać bo nawet nie ma z kim się pobić na spotach czy coś jak już pisałem osób za dużo nie ma po drugie raczej grają tylko Ci co już grają na tym serwie od jakiegoś czasu strasznie mało jest nowych osób po 1 przez brak odpowiedniej reklamy serwera a po drugie większość osób odchodzi przez takich dzieciaków jak administratorzy. 

Opublikowano

Z tego co wiem 1 admin ma 40+ drugi 30 +  i ty nazywasz ich dzieciakami?:D Ja dzieciaki słyszałem owszem jak tato wołali  przy rozmowie z administracja wiec myślę ze  z wiekiem nie kłamią:) Jeżeli uważasz ze jest 100 osób to daj jakieś dowody bo ani spoty ani tym bardziej bossy  nie stoją tylko są wybijane. Jeżeli ktoś ma chodź trochę oleju w głowie  to zobaczy Twoja wypowiedz i zero dowodów a ze ktoś dostał bana to znaczy ze administracja szybko reaguje i blokuje delikwentów a takie coś się chwali:) Ja jako dowody ss z m1 dawałem jak coś mówiłem a Ty?

Opublikowano

0113-004004.jpg

0113-004624.jpg

0113-004834.jpg

0113-005028.jpg

0113-005111.jpg

0113-011123.jpg

0113-012336.jpg

0113-155748.jpg

0113-155826.jpg

0113-155915.jpg

0113-160020.jpg

0113-160040.jpg

robione i o polnocy i o 15 i ciagle 1 osoba w m1 a nawet czasami nie

@edit 

jeszcze sobie przypomniałem, że usuneli kupony SM z IS, żeby nie dało się już ich zdobyć w grze i myślę, że to też przez to odchodzi tyle osób.

Opublikowano

Lol spoko tylko gdzie te osoby są? Bo o godz 15 w m1 jinno jest 1 osoba heheheheheh więc pozdro życzę miłej gry w 10 osób ;)

I ładowania kilkuset złotych w IS jak cała topka -- a sorry zapomniałem, że oni dostają SM za free :((

Opublikowano

TakiOgar  Tak to czytam i teraz wiem dlaczego tak piszesz,,, więc wyjaśnię wszystkim,,,byłeś w jednej z gild, co miała spinę z tą drugą,,, Administracja dała ci bana za reklamę innego serwera teraz się mścisz na nich?.Na każdym serwie jest tak że jak ktoś reklamuje inny serv to wyłapuje bana.Na swoje słowa że Administracja rozdaje wszystkim Itemy nie masz żadnych dowodów jest to czyste oszczerstwo pokierowane chęcią zemsty ,odegrania się na Administracji. Taka jest prawda jak masz odwagę to wbij do nich na ts powiedz im to otwarcie a nie chowasz się za tym nickiem jak cykor i siejesz oszczerstwa. Administracja tego forum powinna w końcu takich jak ty banować.

Gram tam i serwer jest spoko nie jest łatwo ale taki typ serwera podoba mi się trzeba się sporo postarać by coś tam zdobyć, lv  czy eq.

Dla mnie w danej chwili jesteś KŁAMCĄ--I NIE WIARYGODNYM CZŁOWIEKIEM.

Opublikowano

Trzeba się postarać żeby coś zdobyć? tam trzeba tylko expić bo Cię stać na całe eq na twój lvl spokojnie więc tylko exp exp exp a ludzi jest bardzo mało nie da rady się pobić w m1 w jinno bo jest 1 osoba to z kim mam pvp robić weź przestań człowieku od początku startu serwera były może 3 wojny. Nie wiem o jakiej gildi mówisz, moja gildia nie miała z żadną spiny to po 1. Po drugie gildia Playboy na wojne z nami wzieła kilku ludzi z Destroyed(pozdro). Miałem 128 i latałem w eq maxie na swój lvl więc co ty mówisz że jest ciężko. Mam wy**** jajca na ten serw więc po co mam wbijać na TS'a itp? Wstawiłem screeny z m1 itp, żeby ludzie, którzy będą chcieli zagrać na serwerze wiedzieli ile tam gra osób i że licznik jest podkręcany. Dostałem bana bo napisałem na wołaj, że startuje nowy serwer, koleś napisał, że startuje nowa część diablo czy coś już dokładnie nie pamiętam a jakoś bana nie wyłapał więc gdzie tu sprawiedliwość? To jest mój ostatni post w temacie i nie odpowiadaj na niego,bo będą zmuszony znowu marnować czas. Nikomu nie polecam serwa. Jeżeli nie wierzycie ściągnijcie sobie klienta i polatajcie po m1 zobaczycie ile osób stoi, tylko nie patrzcie na sklepy, które są offline na tydzień. BYE

Opublikowano

A co to k*** jest? XYZ? Człowieku jak nie masz pojęcia to sie nie wypowiadaj. Serwer dno gra 10 osób i tyle mam do powiedzenia wyraziłem swoje zdanie a ty chyba tylko posty chcesz sobie wbić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...