Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja liczylem ze chyba co godzine ale reki nie dam sobie obciac;D a do kolegi wyzej kazdy moze napisac ze nie udany;D takie slowa na wiatr tez sa nie udane:D powiedz dlaczego ttak sadzisz?:D Ja czekam na wypowiedz administracji bo tez jestem ciekawy czy jest resp co godzine

Opublikowano

Ech bez obrazy ale nie udany serwer ;(

Dlaczego tak uważasz, że serwer jest "nie udany" ? Jeżeli możesz prosił bym o sprecyzowanie zdania wraz z odpowiedzią.

co ile respią się metki na mapie metinów ?? 

Resp metinów jest co godzinę.

logo.png

Opublikowano

jak chcesz calkiem nowosci zmien gre hahah ;D z metina chcesz zrobic tere online?:D Upominek od mikolaja na grze jest piekny nie moge sie doczekac nastepnych eventow:) Zmieniliscie ceny 5-go bonu? bo podobno mialo byc zmienione.

Opublikowano

jak chcesz calkiem nowosci zmien gre hahah ;D z metina chcesz zrobic tere online? :D Upominek od mikolaja na grze jest piekny nie moge sie doczekac nastepnych eventow:) Zmieniliscie ceny 5-go bonu? bo podobno mialo byc zmienione.

no chyba zmienili te cene bo jest po 5kk, poza tym zarąbistego wierzchowca od Mikołaja dostałem :)

Cena 5 bonu została zmniejszona do 5kk. Każda osoba która miała 70 poziom otrzymała prezent od mikołaja, pamiętajcie że mikołaj rozdaje prezenty do 25 grudnia więc jeżeli nie masz konta jeszcze nic straconego!

logo.png

Opublikowano

czytaj  ich fanpage juz dawno zostaly ogloszone tylko nie wiem czy juz dali nagrody

Czy są już wyniki konkursu na SM???

Tak są już wyniki konkursu na SM, wszelkie informacje znajdziecie na facebooku oraz naszym forum.

logo.png

Opublikowano

Dobra, ogólnie to tak:

Osobiście polecam serwer, ze względu na to, że przede wszystkim bardzo przyjemnie na nim się gra, jeżeli będziesz miał jakiś problem - administracja z chęcią pomoże, są mili i odpowiedzialni, a przede wszystkim z automatu pomagają (a nie jak na innych serwerach - siedzisz na TSie 5h i dalej 0 odezwu).

Miło spędzam na nim czas grając wspólnie z gildią. Poza tym - nie oceniajcie, dopóki nie wejdziecie i sami się nie przekonacie, ponieważ prezentacja nie zawsze świadczy o "świetności" serwera.

Tyle z mojej strony.

Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Fajne jest to, że zawsze jak ma się problem to wchodzę na kanał rozmowy z administracją i zawsze otrzymuję pomoc.

Skarpetki fajnie dropią - dobre itemy lecą z nich nawet te z ISu

Serwer polecam!!!!

Opublikowano

Widzę że stworzonych postaci jest 991, więc graczy nie będzie za dużo a szkoda. Powodzenia.

Postaci może być tyle stworzonych ale dużo z nich może grać, pozory mogą mylić :D

Opublikowano

tylko sura wp ogarnie bez buffa chyba ze masz pro eq to moze kazda klasa;D jezeli chodzi o bossy to poczarkowo jest latwo lecz  podobno ostatnie bossy sa nie na 1 osobe:D a pvp to strasznie zbalansowane liczy sie fart chyba:D Mental jak chyba wszedzie kosa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...