Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawid, cycuś jaki serwer panie za bardzo lewniwy jestem, zeby postawic wlasny serwer. Jestem poprostu leniwym krytykiem a co do tego mojego zdania, na temat reklamy  to mialem na mysli prawdziwą reklame u youtubera ktory nagrywa odcinki z metina, a nie jakiegos taksi ktory gral ostatnio w metka 20 lat temu, a tych co tam maja po 10k to sie zlewa bo to nie reklama.

Zobaczymy po starcie ile osób wbije dzieki tym youtuberom 2? 3? moze 5.

99% to populacja z mpc.

Nie pozdrawiam przedmówców ale zycze wesolych swiąt.

Jak serwer będzie dobry to  ma szanse obronić się przy nawet średniej reklamie. W ogóle taka reklama to bzdura i nie rozumiem ludzi którzy jak psy latają za tymi youtuberami którzy nagrywają odcinki z każdego serwera jaki on by nie był czy dobry czy gówniany większość ludzi wchodzi na serwer bo jakiś koleś co mu zapłacą nagra odcinek  co jest totalnym debilizmem. 

Serwer wygląda ciekawie wpadne na start jeśli będzie wszystko ok to zostanę na dłużej Powodzonka 

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dawid, cycuś jaki serwer panie za bardzo lewniwy jestem, zeby postawic wlasny serwer. Jestem poprostu leniwym krytykiem a co do tego mojego zdania, na temat reklamy  to mialem na mysli prawdziwą reklame u youtubera ktory nagrywa odcinki z metina, a nie jakiegos taksi ktory gral ostatnio w metka 20 lat temu, a tych co tam maja po 10k to sie zlewa bo to nie reklama.

Zobaczymy po starcie ile osób wbije dzieki tym youtuberom 2? 3? moze 5.

99% to populacja z mpc.

Nie pozdrawiam przedmówców ale zycze wesolych swiąt.

Nie potrzebnie wywołujesz kłótnię, zachęcamy do pobierania klienta serwera Uranos.eu!

Dostępny już na naszej stronie: uranos.eu/download

logo.png

Opublikowano

Ja pobrałem klienta,, dodałem wypakowany pliczek do wykluczeń i jest ok,,,, po prostu dodane jest sporo nowych rzeczy ,a wiadomo jak antywirus czegoś nie zna to  pokazuje że wirus:) spokojnie klient jest czysty .

Opublikowano

Informacje co do klienta !
Wirusa wykrywa tylko przy rozpakowaniu klienta, wiec na ten czas należy wyłączyć antywirusa i rozpakować klienta, po rozpakowaniu można normalnie włączyć antywirusa i zeskanować komputer. Nie znajdzie żadnego wirusa.

logo.png

Opublikowano

Serdecznie nie polecam , co nie wejde na jakis serwer i forum to spam zeby tu wejsc i sie nie zawiedziemy  . Rozumiem ze od 2-3 jest 32 odpowiedzi w temacie no ale to nie powód żeby innym spamować  po kanale i forach. Do tego mam anty wirusa platnego i wykrywa mi tyle syfa ze nic nie idzie zrobic . Nie polecam z tych powodu 

Opublikowano

No niema to jak wrócić do mt2 i tu taka miła niespodzianka, szkoda tylko, że natknąłem się na ten post weeziego. Ale zagram bez obaw, ino mam przy sobie internet z limitem i żebyście nie zmarnowali tego obietnicami, w przeciwnym razie będę pierwszym, który przychyli się do upadku tego ^^

Na razie z optymizmem podchodzę, zasysam klienta.

Opublikowano

spierdalajcie z moich grup, fb, yt i wszystkiego

http://screenshooter.net/101735196/nifmtkd

nie polecam 

Serdecznie nie polecam , co nie wejde na jakis serwer i forum to spam zeby tu wejsc i sie nie zawiedziemy  . Rozumiem ze od 2-3 jest 32 odpowiedzi w temacie no ale to nie powód żeby innym spamować  po kanale i forach. Do tego mam anty wirusa platnego i wykrywa mi tyle syfa ze nic nie idzie zrobic . Nie polecam z tych powodu 

Już wcześniej pisałem, że my jako Administracja nie odpowiadamy za graczy którzy udostępniają reklamę naszego serwera.

Na kliencie wykrywa wirusa tylko przy rozpakowywaniu, gdyż posiadamy nowszy kod, dlatego pokazuje wirusa. Lecz możecie zauważyć że po rozpakowaniu nic się nie wyświetli :)

logo.png

Opublikowano

Ile przewidujecie na wbicie max lvl? Bo nie chciałbym, żebym po 3 dniach miał ful eq, lvl itd.

Wbicie najwyższego poziomu dla sprawnego gracza zajmie około miesiąca.

Wbicie maksymalnego ekwipunku to dłuższa droga.

logo.png

Opublikowano

serwer fajny, ale martwi mnie ta grobowa cisza w prezce oraz na ts :(

Moim zdaniem serwery w tym momencie nie mogą liczyć na huczny start ponieważ wiele serwerów startuje i pada. Ludzie nie mają już zaufania do słów "tak będzie stabilny, tak będzie stał długo" więc największą popularność będą miały serwery które będą bez błędów i po prostu "przetrwają". Popularność serwera może wzrosnąć jeżeli ludzie przekonają się, że serwer nie ma błędów jak i stoi pomimo małego zainteresowania.

logo.png

Opublikowano

Moim zdaniem serwery w tym momencie nie mogą liczyć na huczny start ponieważ wiele serwerów startuje i pada. Ludzie nie mają już zaufania do słów "tak będzie stabilny, tak będzie stał długo" więc największą popularność będą miały serwery które będą bez błędów i po prostu "przetrwają". Popularność serwera może wzrosnąć jeżeli ludzie przekonają się, że serwer nie ma błędów jak i stoi pomimo małego zainteresowania.

^^ Dokładnie. Co to za sztuka mieć na starcie 2000 osób, a zostanie na stałe 200. 

Opublikowano

Jakaś łatka na start będzie? Bo padł download patchera ._.

Nie trzeba ściągać żadnego patchera. Wystarczy pobrać pełny klient.

logo.png

Opublikowano

Nie trzeba ściągać żadnego patchera. Wystarczy pobrać pełny klient.

Okay, dzięki :s

Ale na przyszłość będzie, aby nie pobierać kilku łatek^^

Opublikowano

uruchamiam klienta i nic sie nie dzieje wtf ?: )

Podczas wypakowywania klienta musisz wyłączyć antywirusa gdyż posiadamy nowszy kod przez co wykrywa wirusa.

Serwer już jest uruchomiony! Zapraszamy do gry!

logo.png

Opublikowano

Podczas wypakowywania klienta musisz wyłączyć antywirusa gdyż posiadamy nowszy kod przez co wykrywa wirusa.

Serwer już jest uruchomiony! Zapraszam

antywirus wyłączony wypakowalem uruchamiam uranos.eu.exe po czym nic sie nie dzieje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...