Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

antywirus wyłączony wypakowalem uruchamiam uranos.eu.exe po czym nic sie nie dzieje 

Wyłącz ochronę Windows Defender. Po czym rozpakuj klienta na nowo.

logo.png

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyłącz ochronę Windows Defender. Po czym rozpakuj klienta na nowo.

na win xp niw ma takiego czegoś :)  zapore też wyłączałem nic nie pomaga 

Opublikowano

Nie polecam serwera :)

1. Brak BS`a w kliencie "BS dozwolony lecz go nie wgramy, nie chcemy wam ułatwiać gry" - co? xDDDDDDDDD

2. Bony jak na serwer medium to chyba przesada?

ABSy - 8/10/15

HP - 500/1000/1500/2000

Wartość Ataku - 10/50

Silny przeciwko - 8/10/20

trochę żałosne jak na serwer "medium"

Opublikowano

na win xp niw ma takiego czegoś :)  zapore też wyłączałem nic nie pomaga 

Wejdź na nasz serwer Ts3, jeden z Administratorów udzieli Ci pomocy.

logo.png

Opublikowano

nie posiadam Ts ani mikro. No chciałem wbić ale niestety sie nie udało, ni mogę wystawić opinii. 

Opublikowano

nie posiadam Ts ani mikro. No chciałem wbić ale niestety sie nie udało, ni mogę wystawić opinii. 

Skontaktuj się z nami poprzez forum serwera Uranos.eu

logo.png

Opublikowano

Chyba jedyny serwer co na starcie nie ma problemow;D zapraszam do gildii Zjadacze jak tylko osiagne 100 lev;D wiecej info na forum ;)

Opublikowano

Serwer działa poprawnie! Zapraszamy serdecznie do grania z przyjaciółmi na Uranos.eu.

Najczęściej zadawane pytania dot. Uranos.eu

P: Jak mogę wbić skille na P?

O: Za pomocą Kamieni Duchowych oraz tęczowego kamienia.

P: Gdzie znajdę Handlarza z Rosami?

O: Najważniejszych handlarzy umieściliśmy na mapie handlowej, to własnie tam powinieneś się udać.

P: Gdzie mogę dropnąć broń na 75 poziom?

O: Bron na 75 poziom wypada z Ripera, Niebieskiej Śmierci oraz Azreala. Można też otrzymać z misji Grot Strzał.

P: Czy na serwerze jest BS?

O: BS nie jest wbudowany w kliencie, lecz 21 grudnia zostanie udostępniony na naszym forum BS 5 slotowy dla graczy Uranos.eu

P: Skąd mogę zdobyć peta, oraz czy pet jest z poziomami?

O: Peta można otrzymać za misje na zabicie 1000 czarnych orków, peta można expić do 30 poziomu.

P: Pod jakim klawiszem jest panel peta?

O: Pod F8.

logo.png

Opublikowano

Serwer na dłużej?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Gdzie sa do kupienia autopoty? Serwer super fajnie sie gra

Autopoty można zakupić na mapie handlowej za punkty osiągnięć u odpowiedniego NPC.

Serwer na dłużej?

Tak, codziennie pracujemy nad serwerem aby stawał się coraz lepszym.

logo.png

Opublikowano

Skoro piszecie że serwer ok Wbiję przekonam się sam ;]

Bardzo dobra decyzja, zamiast oceniać serwer przed wejściem to najlepiej samemu sprawdzić i wejść.

logo.png

Opublikowano

Bedzie jakis event na swieta? jak tak to czy macie jakas rozpiske bo nic na forum nie widze? trzeba sie szybciej przygotowac wiec chcial bym wiedziec:)

Opublikowano

ja stawiam na okolo 500-600 spoty zajete gdzie sie expilo  a moze jest wiecej nie potrafie powiedziec ;D ale na oko widac ze duzo :)

Opublikowano

ja stawiam na okolo 500-600 spoty zajete gdzie sie expilo  a moze jest wiecej nie potrafie powiedziec ;D ale na oko widac ze duzo :)

http://scr.hu/0stn/ixeq8

Tu jest 380 postaci stworzonych wiec nie moze byc 600, policz ze 1/3 moze polowa ma buffy wiec moze bedzie 250 ale chce zeby Admini powiedzieli ile jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...